Ενεργοποίηση της διαφώτισης

Διαφώτιση είναι μια κατάσταση εξύψωσης της συνειδητότητας, η οποία χαρακτηρίζεται από αγάπη χωρίς όρους, χαρά και υπέρβαση. Βιώνεται ως κατάσταση εσωτερικής σιγής, με παύση των συγκρούσεων.

Υπό αυτές τις συνθήκες, βιώνουμε την πραγματικότητα έτσι όπως έχει και αποδεσμευόμαστε από την εξουσία και τον έλεγχο του ΕΓΩ του νου.

Η μεταμόρφωση είναι το κλειδί της διαφώτισης. Για να μεταμορφώσουμε τον κόσμο γύρω μας, πρέπει αυτή η μεταμόρφωση να αντανακλάται στον εσωτερικό κόσμο μας. Η Ζωτική Ενέργεια του Φωτός All-Love και η Ενεργοποίηση της Διαφώτισης μας επιτρέπουν να μεταμορφώσουμε το εσωτερικό μας τοπίο σε ένα τοπίο γαλήνης και ομορφιάς, αποβάλλοντας παλιές πεποιθήσεις, φίλτρα και μπλοκαρίσματα και προχωρώντας προς το φως.

Η διαδικασία Ενεργοποίησης της Διαφώτισης είναι η μετάδοση ενέργειας που ενεργοποιεί μια νευροβιολογική διαδικασία. Αυτή η διαδικασία σας ελευθερώνει από το νου, σταματώντας τη φλυαρία του και απομονώνοντας τα αρνητικά μοντέλα σκέψης. Υπερβαίνοντας το νου, διευκολύνεται το άνοιγμα της καρδιάς στην ενέργεια All-Love. Αυτή η διαδικασία ενισχύει μια για πάντα τη συνειδητότητά σας και σας οδηγεί στο να ζείτε τη στιγμή όσο καλύτερα μπορείτε. Η πρώτη μετάδοση ενεργοποιεί τη διαδικασία, ενώ οι επόμενες μεταδόσεις την εμβαθύνουν και την επιταχύνουν.

Κανονικά, βλέπουμε την πραγματικότητα μέσα από τα πολλά φίλτρα μας που έχουν διαμορφωθεί από εμπειρίες του παρελθόντος, ιδέες, προηγούμενα οδυνηρά βιώματα, εξαρτημένες αντιδράσεις και πεποιθήσεις. Εάν αποδεσμευτούμε από αυτό το ΕΓΩ του νου, είμαστε σε θέση να δεχτούμε τα πράγματα έτσι όπως είναι.

Αποδεχόμενοι τα πράγματα έτσι όπως είναι, μπορούμε επιτέλους να βάλουμε ένα τέλος στον πόνο και τη δυστυχία. Είναι σαν να αποβάλλουμε το 'συναισθηματικό μας φορτίο' όσον αφορά δυσάρεστες καταστάσεις. Υπό αυτές τις λειτουργικές συνθήκες της διαφώτισης, μπορούμε αντί να ελεγχόμαστε από το νου μας να τον ελέγξουμε εμείς. Είμαστε σε θέση να απομονώσουμε κρίσεις και απόψεις και να εκτονώσουμε την αρνητικότητα εύκολα και χωρίς προσπάθεια. Πλέον δεν πέφτουμε στην παγίδα της δίχως τέλος φλυαρίας και μπορούμε να αποσυρθούμε στο ρόλο του τρίτου παρατηρητή.

Βιώνοντας την πραγματικότητα χωρίς να μας εξουσιάζει το ΕΓΩ του νου, μπορούμε να ζήσουμε περισσότερο από το κέντρο της καρδιάς μας και να ανοιχτούμε στις εμπειρίες μας, όντας ταυτόχρονα παρόντες 100%.

Οι εμπειρίες σύνδεσης μέσω αυτής της μετάδοσης ενέργειας περιλαμβάνουν:

  • 'Εντονα συναισθήματα απεριόριστης χαράς, συμπόνιας και αγάπης χωρίς όρους
  • Συναίσθημα μοναδικότητας - συνδεδεμένο με όλους τους ανθρώπους και όλα τα πράγματα
  • Ανακούφιση και απελευθέρωση
  • 'Εκσταση και Ευδαιμονία
  • 'Ανοιγμα και διεύρυνση της καρδιάς
  • Κατάσταση τρίτου παρατηρητή
  • Φυσικές δονήσεις που διαπερνούν όλο το σώμα
  • Αισθήσεις κίνησης στο σώμα
  • Αίσθηση φωτεινής στήλης


:: μύηση

Με τη γείωση της πνευματικής ενέργειας στο φυσικό σώμα, οι ενέργειες Μύησης εισχωρούν σε μεγαλύτερο βαθμό. Μόλις ένα άτομο έρθει σε προσωπική επαφή με την ενέργεια All-Love, λαμβάνει χώρα ένα αυθόρμητο άνοιγμα. Μπλοκαρίσματα απελευθερώνονται και σπάνε και η μύηση ενσωματώνεται και γειώνεται πλήρως στο φυσικό σώμα. 'Οταν συμβαίνει αυτό, η ενέργεια ρέει απρόσκοπτα σε όλο το σώμα, γειώνοντας τον ουρανό στη γη, και ταυτόχρονα λαμβάνοντας από τη γη. Στην καρδιά, ο ουρανός και η γη ενώνονται με το σύμβολο του απείρου, λαμβάνει χώρα μια έντονη διεύρυνση.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, τα τσάκρα μας ανεβαίνουν και στοιχίζονται δημιουργώντας μια στήλη μέσω της οποίας θα διέλθει η ενέργεια. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείται ένα αποτέλεσμα υδατόπτωσης, καθώς το φως εισέρχεται και διαχέεται μέσα μας. Συνεχίζει να διευρύνεται, υπό την προϋπόθεση ότι εμμένετε σε αυτό και εξακολουθείτε να αφήνεστε. Η διάμετρος της στήλης αυξάνεται, ρέοντας έξω από την καρδιά, τα χέρια, τα πόδια.

Στη διάρκεια μίας μύησης δημιουργείτε τη σύνδεση μεταξύ του Σύμπαντος ή των ΠΑΝΤΩΝ (επάνω) και της Γης (κάτω). Αυτή είναι η "κατακόρυφη" σύνδεση.

Επιπλέον, δημιουργείτε μια σύνδεση μεταξύ του εαυτού σας και όλων των υπόλοιπων έμβιων όντων του Σύμπαντος. Αυτή είναι η "οριζόντια" σύνδεση. Το συμβολικό αποτέλεσμα είναι η διασταύρωση: η κατακόρυφη φωτεινή στήλη μεταξύ των ΠΑΝΤΩΝ και της ΑΓΑΠΗΣ και η οριζόντια ενέργεια, που τρέχει από τα χέρια σας κατά μήκος ολόκληρου του Σύμπαντος. Αυτές οι δύο συνδέσεις "συναντώνται" στο Πνευματικό Κέντρο της Καρδιάς σας και εσείς βλέπετε τον εαυτό σας ως το κέντρο αυτής της τέλειας ένωσης να ακτινοβολεί προς τα έξω.

Οι εμπειρίες αυτές μπορούν να βιωθούν στη διάρκεια ενός σεμιναρίου, στη διάρκεια μίας ατομικής συνεδρίας, στη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνεδρίας, ενώ ακούτε το CD Διαλογισμού ή ακόμα και όταν διαλογίζεστε εστιάζοντας στο Shenu.

:: shenu

Στην Αιγυπτιακή παράδοση, το Shenu ή cartouche είναι ένα σύμβολο της αιωνιότητας και των ατέρμονων κύκλων. Χρησιμοποιείται στα έργα τέχνης που προστατεύουν και περικλείουν τα ονόματα των βασιλέων. Το Shenu μοιάζει με μάνταλα που προστατεύει το ιερό κέντρο. Σε χαρτί είναι δυσδιάστατο, όμως βιώνεται σαν να κινείται και να εξελίσσεται συνεχώς. Η συμβολογία που ενέχεται στο Shenu είναι αντιπροσωπευτική των οπτικών μέσων που χρησιμοποιεί ο διαλογισμός ALL LOVE.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art