Μάχα Κόχαν

Μάχα Κόχαν (Μaha Chohan)

Κυβερνήτης των 7 θεϊκών ακτίνων

ΕΥΛΟΓΙΑ, ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ


Μήνυμα του Μάχα Κόχαν

'Εχεις θεϊκή καθοδήγηση. 'Εχε θάρρος και εμπιστοσύνη σ' αυτήν την δύναμη. Μην σταματάς. 'Εχεις σίγουρα την υποστήριξή μου. Εργάσου με πρόθεση και επιμονή με τα νέα μηνύματα του φωτός. Αφέσου στην ανιδιοτελή αγάπη για το Ανώτατο Καλό. Η παρηγορία και η ευλογία μου είναι μαζί σου.

Μάχα Κόχαν σημαίνει ο «μεγάλος κυβερνήτης», περιγράφεται επίσης και σαν «ο Κύριος του κόσμου» ή «το 'Αγιο Πνεύμα». Είναι η Τρίτη δύναμη της Θεϊκής Τριάδας: 1. Πατέρας/Μητέρα (θέληση/δύναμη), 2. Υιός/Θυγατέρα (αγάπη/αφοσίωση), 3. 'Αγιο Πνεύμα/ενεργή Αγάπη (ενεργητική ευφυΐα).
Μάχα Κόχαν είναι ο κυβερνήτης ολόκληρου του φάσματος της Θεϊκής ευφυΐας.
Μάχα Κόχαν είναι ένα ηγετικό αξίωμα, το οποίο εξασκείται κάθε φορά από έναν αναληφθέντα Διδάσκαλο, για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Κάθε εποχή, σε κάθε αλλαγή πολιτισμού, σε κάθε ακμή και παρακμή ενός πολιτισμού ήταν κυβερνήτης και ένας διαφορετικός Διδάσκαλος, ο οποίος αντιπροσώπευε την θεϊκή ποιότητα της εποχής. Ο Μάχα Κόχαν είναι οδηγός και κυβερνήτης των επτά θεϊκών ακτινών, που ενισχύονται από την ουσία Του.
Ανάλογα με το ποιος αναληφθέντας Διδάσκαλος έχει το αξίωμα Μάχα Κόχαν, υποδηλώνεται και η επικρατούσα ποιότητα της εποχής.

Αυτήν την εποχή Μάχα Κόχαν είναι ο Παύλος ο Βενετσιάνος. Αυτό σημαίνει ότι η ποιότητα της εποχής βρίσκεται στο να ανοίξουμε τις πόρτες της καρδιάς μας, να δεχθούμε το Φως και να το φέρουμε μέσα από την ύλη, στον κόσμο. Είναι μια ύψιστη δημιουργική ενέργεια, η οποία βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε δράση. Αυτό σημαίνει άμεση λήψη της πνευματικής γνώσης μέσα από την καρδιά και μετάδοση αυτής ξανά σ’ όλους τους τομείς της ανθρωπότητας (Επιστήμες, Ιατρική, Κοινωνική πρόνοια, Πολιτική, Ανατροφή, Τέχνη, Μουσική κλπ.). Αυτό σημαίνει επίσης ότι χρειάζεται να διευρύνουμε τα όρια του νου μας για να αναστηθεί πάλι η αιώνια γνώση. Αυτή η αλήθεια πρέπει να γίνει αντιληπτή από όλους τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι που είναι έτοιμοι γι’ αυτήν την γνώση, μπορούν άμεσα να την προσαρμόσουν στην ζωή τους.

Ο Μάχα Κοχαν περιλαμβάνει την ολοκλήρωση των θεϊκών αρετών όλων των επτά ακτίνων. Αντιπροσωπεύει το 'Αγιο Πνεύμα και ηγείται κάθε δραστηριότητας του Αγίου Πνεύματος στην Γη, για να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν την θεϊκή συνειδητότητα. Το χρώμα του Μάχα Κόχαν είναι τυρκουάζ και το σύμβολό του το λευκό περιστέρι. Η λευκή φλόγα του χαρίζει παρηγοριά και ενθάρρυνση.
Μας ενθαρρύνει να φέρουμε την καρδιά μας σε ευθυγράμμιση με το Θεϊκό, για να εκδηλώσουμε τις θεϊκές ποιότητες. Αυτό σημαίνει να έχουμε μια καθαρή και μόνιμη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας για να ζούμε με ηρεμία και σοφία στον κόσμο, αλλά όχι να εξαρτόμαστε από τον κόσμο.
Πέρα από κάθε μπλοκάρισμα, ελεύθεροι στο φως και την αγάπη του Θεού, χάνει η προσωπικότητά μας το δικό της κεντρικό ρόλο και στην θέση της μπαίνουν η ενότητα και η ανώτερη συνείδηση της ύπαρξής μας.

Ο Κύριος των επτά ακτίνων, ο παρηγορητής, το 'Αγιο Πνεύμα, ο Μάχα Κόχαν περιμένει μέχρι η ψυχή να είναι έτοιμη να βιώσει με την καρδιά της την καθαρότητα του αιώνιου φωτός. Τότε θα βιώνει διαρκώς την ευλογία και την θεϊκή καθοδήγηση.

Αυτήν την εποχή, λόγω του ότι Μάχα Κόχαν είναι ο Παύλος ο Βενετσιάνος, δρουν τα χρώματα ροζ και χρυσό.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art