Βάσω Νικολοπούλου

Μήνυμα του πνευματικού μου διδασκάλου

Τούτο λέγω:

"Η υπηρεσία στο φως δεν σταματά στην προσωπικότητα. Υπερέχει των γήινων "θέλω" και είναι η δύναμη για να υποτάξετε τις παρορμήσεις σας και να διοχετεύσετε το καθαρό φως και τον λόγο των πνευματικών επιπέδων. Η ανιδιοτέλεια της υπηρεσίας αυτής έχει πολλές μορφές. Και πρωταρχική ανάγκη όταν γίνεστε κανάλι για την διοχέτευση του φωτός και της διδασκαλίας μας είναι να έχετε ξεπεράσει το εγώ σας. Σημαντική είναι η διάδοση του φωτός, σημαντικό είναι και το "καθαρό" κανάλι.
Φαντάζεστε οι μαθητές Μου να έριζαν ποιος θα διοχετεύσει πρώτος τον Λόγο Μου?
Τα θεραπευτικά συστήματα διοχετεύθηκαν στην ανθρωπότητα για να την στηρίξουν στο πνευματικό άνοιγμα και να βοηθήσουν όλους να έρθουν σ' επαφή με το φως, ο καθένας από το δικό του προσωπικό μονοπάτι. Καθαρίζοντας τις σκέψεις και τα αισθήματα, ενώνεται με όλες τις όψεις του Ανώτερου Εαυτού του και γίνεται μοναδικό κανάλι για να περάσει το φως. Σ΄αυτήν την διαδικασία είναι μόνος του. Κανείς δεν μπορεί να του επιβάλλει καμία διδασκαλία και έγκειται στον καθένα σας να βρείτε και να εμπιστευθείτε τον Δάσκαλό σας και να συνεργαστείτε μαζί του στο πνευματικό επίπεδο. Το ότι διοχετεύετε τα πνευματικά θεραπευτικά συστήματα σε άλλους ανθρώπους, δεν σας καθιστά δάσκαλό τους. Γιατί τότε θα το κάνατε με ιδιοτέλεια. Αυτό είναι μία από τις μορφές ιδιοτέλειας. Να θέλετε να ονομάζεστε δάσκαλος για άλλους ανθρώπους. Τονώνετε το εγώ σας και αυτό δεν έχει σχέση με την αγάπη. Οι περιορισμοί της μετάδοσης αυτών των πνευματικών συστημάτων προέρχονται από την προσωπικότητα των ανθρώπων και δεν έχουν σχέση με την αλήθεια.
Αλήθεια είναι να στέκεστε δίπλα στους ανθρώπους με αγάπη, συμπόνια και σοφία. Και να περιβάλλετε τον Εαυτό σας με αγάπη, συμπόνια και σοφία. Το ποιος είναι καλύτερος δάσκαλος από τον άλλο δεν έχει σημασία. Ο καθένας, ανάλογα με το έργο που του αναθέτουμε, θα ολοκληρώσει αυτό το έργο. Και εμείς τον βοηθάμε και τον υποστηρίζουμε γι' αυτήν την ολοκλήρωση.΄Όταν δεν είστε στο δρόμο σας το νιώθετε, μόνο όταν είστε ενωμένοι με τον Εαυτό σας. Αλλιώς θα νομίζετε ότι υπηρετείτε το Φως, αλλά στην ουσία θα υπηρετείτε το εγώ σας.
Το φως είναι δύναμη και κανείς δεν μπορεί να το εμποδίσει να απλωθεί. Είναι τώρα η στιγμή. ΄Οποιος καταλάβει αυτήν την δύναμη, δεν θα θεωρεί τον εαυτό του υπηρέτη του φωτός, αλλά ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ. Και αυτή είναι η σημαντική του σχέση με εμάς. Αυτή είναι η υπόσχεσή του. Κανείς δεν θα μπορεί να τον σταματήσει να διοχετεύσει το φως. Οι κανόνες των συστημάτων εμποδίζουν, αποπροσανατολίζουν και σας αφήνουν στάσιμους. Αγνοήστε τους. Μόνο η αγάπη είναι κανόνας, που έχει οριστεί από το Υψιστο Φως, τον Πατέρα/Μητέρα Θεό και αυτήν να υπηρετείτε. Χωρίς όρους. Μην διαπραγματεύεστε την αγάπη. Ούτε το Φως Μου. Αγάπη και ευλογία σε όλους".

Βάσω Νικολοπούλου

E-mail: vasonikolopoulou@reikicenter.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 6942 29 29 56


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art