Mήνυμα 33

Τούτο λέγω,

Ζείτε σε μια δύσκολη διάσταση, την διάσταση του διαχωρισμού. Εσείς, σαν φως, να αναγκάζεστε να κινείστε με το «βάρος» της ύλης, που σας εμποδίζει να κατευθύνετε την συνειδητότητά σας πέρα από τον φυσικό κόσμο. Δεσμεύεστε από τον χρόνο, τον αντιλαμβάνεστε σαν αλυσίδα που δεν σας αφήνει να αγγίξετε τα όρια της ύπαρξής σας και θεωρείτε σαν ύπαρξη το σώμα. Το σώμα λοιπόν βάζει και τις δεσμεύσεις, βάζει τα όρια και αυτά τα όρια αποφασίζετε εσείς να μην τα υπερβείτε. Γιατί είναι δική σας απόφαση η δέσμευση, δική σας και η ελευθερία.
Η εποχή που διανύεται τώρα σας φέρνει αντιμέτωπους με την αλήθεια που υπάρχει βαθιά στην ψυχή σας. Αλλος την αντιλαμβάνεται σαν ανησυχία για καταστροφή, άλλος την αντιλαμβάνεται σαν εξαφάνιση του πλανήτη και μια μικρή μερίδα ανθρώπων γνωρίζουν. Γνωρίζουν γιατί βρίσκονται σε ενσάρκωση, γνωρίζουν την ακολουθία του θεϊκού σχεδίου και κινούνται σαν φως προς όλες τις διαστάσεις και κατευθύνσεις. Καμία καταστροφή, η ανθρωπότητα βαδίζει την ανοδική πορεία προς την επιστροφή στον Πατέρα / Μητέρα Θεό και όσοι αυτό το αντιληφθούν, θα τρέξουν. Η νέα ενέργεια, αυτή της ελευθερίας θα οδηγήσει την ανθρωπότητα στην κατάλυση των φραγμών και των δεσμεύσεων, θα φέρει νέους «νόμους» στην υλική διάσταση. Εσείς είστε η εξέλιξη της ύλης. Εσείς είστε η εκδήλωση της ελευθερίας. Εσείς είστε η Νέα Γη. Ο καθένας από εσάς δημιουργεί το ενεργειακό σώμα που χρειάζεται η Νέα Γη για να υπάρξει. Ενόσω είστε σ' αυτήν την διάσταση κατευθύνεστε με την συνειδητότητά σας στην Νέα Γη. Και δημιουργείτε την υποδομή για να υπάρξει. Χτίζετε τις γέφυρες, ανοίγετε τους δρόμους για όσους δεν μπορούν ακόμα να αντιληφθούν. Είστε το φως που καθαρίζει τα στερεότυπα και τον πόνο, που ενώνει τον ουρανό με την γη, είστε οι άγγελοι της αγάπης, είστε οι θεραπευτές των ψευδαισθήσεων που έχουν απλωθεί σαν μικρόβια στον νου και τον εμποδίζουν να αναπτύξει όλο του το δυναμικό.
Το γνωρίζετε ότι έχετε τις θεϊκές ιδιότητες. Ο Πατέρας / Μητέρα Θεός δεν θα μπορούσε να δημιουργήσει κάτι ατελές. Είστε το τέλειο ον, η αιώνια παρουσία. Εσείς δημιουργήσατε αυτήν την διάσταση, είστε οι κύριοι της, μα φέρεστε σαν υπηρέτες της. Υπηρετείτε την ύλη, ενώ μπορείτε να την εξουσιάσετε. Επικεντρωθήκατε στις φυσικές αισθήσεις που δώσατε στο σώμα σας και ξεχάσατε ότι η ύπαρξη σας δεν χρειάζεται τις φυσικές αισθήσεις παρά μόνο για να «παίξει» με την ύλη. Μα εσείς δεν «παίζετε» πια. Το παιχνίδι το θεωρείτε ανωριμότητα. Το γέλιο το θεωρείτε αμαρτία, ακόμα και στο έρωτα βάλατε προσδιορισμό. Ετσι δεσμευτήκατε μόνοι σας και μόνοι σας φυλακίσατε τον νου και την ψυχή σας σ' αυτό που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε για να πειραματιστείτε. Και εγκλωβίσατε τον Πατέρα / Μητέρα Θεό σε μια εμπειρία, που στην αρχή σας έδινε χαρά, μα τώρα ούτε καν τη θυμάστε.
Ο φόβος, η μοναξιά, ο πόνος, οι επιθυμίες, δημιουργούν μια σκληρή πραγματικότητα και σταματήσατε να «γελάτε». Διαχωριστήκατε και διαχωρίσατε. Δώσατε υπερβολική αξία στον διαχωρισμό και τον οριοθετήσατε με έννοιες για να τον αντιληφθείτε. Μα τώρα δεν έχετε πια δικαιολογίες για να συνεχίσετε αυτόν τον διαχωρισμό. Γνωρίζετε ότι πια δεν σας ωφελεί. Ηρθε το πλήρωμα του χρόνου για να «επιστρέψετε». Γελάστε με την καρδιά σας. Γίνετε εσείς ο «αλχημιστής» της ύλης, μετατρέψτε την σ' αυτό που αρχικά είχατε σκεφτεί. Η ύπαρξη μπορεί να εκδηλωθεί σε κάθε διάσταση. Και αυτή είναι η αρχική σκέψη. Η εκδήλωσή σας σαν ύπαρξη είναι το θέλημά σας, το θέλημά Του! Επιτρέψτε στο θεϊκό φως να συμπλέει με την αρχική πρόθεση. Ευθυγραμμιστείτε με την αρχική πρόθεση και συνδεθείτε με το υλικό σας σώμα. Δημιουργείστε το από την αρχή. Δώστε σε κάθε μόριο την «εντολή» να είναι θεϊκό. Δημιουργείστε έτσι το «φωτεινό σας σώμα» που θα σας οδηγήσει στην ανάληψη. Εσείς είστε «ο Κύριος» του σώματος, αφήστε το να το αντιληφθεί. Εσείς είστε «ο Κύριος» των σκέψεων, οδηγείστε τες. Εσείς είστε «ο Κύριος» των συναισθημάτων, ελευθερώστε τα.
Η αγάπη είναι η κρυστάλλινη δόνηση στην οποία πάλλεται το «φωτεινό» σώμα. Και μέσα από κάθε «φωτεινό» σώμα γεννιέμαι ξανά. Σε κάθε «φωτεινό» σώμα υπάρχει ο Χριστός. Κάθε φωτεινό σώμα είναι «το σώμα» της δεύτερης παρουσίας μου. Πρώτα ήρθα για να ανοίξω τον δρόμο για σας, τώρα έρχομαι για να σας οδηγήσω σ' αυτόν.
Σας το είχα υποσχεθεί. Και τώρα είναι η στιγμή να πραγματοποιήσω την υπόσχεσή μου.

Ευλογία σε όλους.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art