Ιλλαρίων

Ιλλαρίων (Hilarion)

Chohan της 5ης ακτίνας (πράσινη)

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΘΕΡΑΠΕΙΑ


Το μήνυμα του Ιλλαρίωνα

«'Εχεις τώρα μια σπάνια και πολύτιμη ζωή. Θα ήταν μια τραγική σπατάλη, να μην εκμεταλλευτείς αυτήν την χρυσή ευκαιρία για να επιτύχεις την φώτιση σε όλα τα επίπεδα. Η δύναμη του Φωτός της αιώνιας Αλήθειας ας θεραπεύσει την ψυχή σου από την λανθασμένη πεποίθηση και ας σε λυτρώσει από τον πόνο.»

Το όνομα Ιλλαρίων προέρχεται από την ελληνική λέξη ιλαρός και από την λατινική "hilarious" που σημαίνει «χαρούμενος, ευτυχισμένος». Η εργασία του είναι «η Σοφία της φλεγόμενης καρδιάς». Αυτό σημαίνει, ότι με την ενέργειά του μπορούμε, τις γνώσεις που έχουμε κατανοήσει με το μυαλό, να τις ενσωματώσουμε και στην ψυχή μας, για να μπορούμε να τις χρησιμοποιούμε καθημερινά. 'Ετσι, η κεκτημένη γνώση θα μετατραπεί σε μία ολοκληρωμένη εμπειρία.

Ο Διδάσκαλος Ιλλαρίων είναι Κόχαν της 5ης ακτίνας. Το ενεργειακό του πεδίο είναι ο ναός της αλήθειας, στην Κρήτη, από όπου ακτινοβολεί η φλόγα της αλήθειας στον κόσμο και στέλνει την δύναμη της συγκέντρωσης και της θεραπείας.
Αλήθεια, συγκέντρωση, θεραπευτική δύναμη, οι επιστήμες και η πληρότητα είναι τα πεδία υποστήριξής του.

Υλοποίηση, εργασία για το Φως, ενεργειακή εργασία και μία εντυπωσιακή διαύγεια, φιλαλήθεια (ειλικρίνεια), αυτές είναι οι αρετές του αναληφθέντα Διδασκάλου Ιλλαρίωνα, που βοηθά στον τομέα της θεραπείας.

Η Πέμπτη ακτίνα είναι ο τομέας του τρίτου ματιού και ο Ιλλαρίων ενεργοποιεί και καθαρίζει την αντίληψή μας μέσω του τρίτου ματιού.

Ο Ιλλαρίων μας βοηθά να ανοίξουμε το τρίτο μάτι και να ενωθούμε με την Υψίστη Συνειδητότητα. Ψυχικές ικανότητες, όπως διόραση, και το χάρισμα της θεραπείας είναι εντελώς φυσικές ιδιότητες, που μπορεί κανείς να αναπτύξει. Η δύναμη του Λόγου και των θεραπευτικών χεριών είναι η εργασία του.
Στον νέο αιώνα θα δώσει την γνώση της ενεργειακής θεραπείας.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του:

  • Παύλος από την Ταρσό
  • Απόστολος Παύλος
  • 'Αγιος Ιλλαρίων από την Κύπρο
  • Θεραπευτής από την Παλαιστίνη

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art