Χρυσούλα Νικολοπούλου

Εγκαινιάζοντας την συνεργασία μου πριν ένα χρόνο με το Reikicenter έγραψα λίγα λόγια για την πορεία μου στο Ρέικι και πως οδηγήθηκα στην γνωριμία με αυτή την ουράνια ενέργεια. Ο λόγος που με έσπρωξε να ασχοληθώ αρχικά με το Ρέικι ήταν προσωπικές δυσκολίες σε όλους τους τομείς της ζωής μου. Αυτό όμως δεν είναι κάτι πρωτότυπο γιατί οι περισσότεροι που κάνουν μια στροφή προς τα μέσα συνήθως αντιμετωπίζουν κάποιο πολύ δυσάρεστο γεγονός που τους κάνει να αναρωτηθούν τι ακριβώς συμβαίνει.

'Ομως όλη η ενέργεια του Σύμπαντος δεν φθάνει να σε μεταμορφώσει αν η καρδιά σου δεν συνηγορεί με οποιαδήποτε αλλαγή γιατί μέχρι κάποια στιγμή την είχες αποκλείσει από το "κέντρο αποφάσεων" που για μένα ιδιαίτερα ήταν ο Νους. Η ακλόνητη Λογική. Η αλάνθαστη Λογική. Εάν δεν υπάρχουν αποδείξεις έλεγα, εάν οτιδήποτε που συμβαίνει στον χώρο της εναλλακτικής ενεργειακής προσέγγισης δεν μπορεί να υποστηριχθεί από την νόηση για μένα απλώς περιέπιπτε στην σφαίρα της φαντασίας και της ονειροπόλησης.
Συνέχιζα όμως την πορεία μου στον χώρο της ενέργειας ψάχνοντας διακαώς για την απόδειξη που θα έκανε τον Νου να υποκλιθεί. 'Εβαλα λοιπόν ένα στοίχημα που έμελλε να αλλάξει την ζωή μου για πάντα!!
Στάθηκα προκλητικά μπροστά σε ένα καθρέφτη και είπα φωναχτά στον εαυτό μου, στον Ανώτερο μου Εαυτό, στην φωνή που άκουγα μέσα μου πάντα και την έλεγα Διαίσθηση:
"Αν δεν νοιώσω την Θειότητα σου, τον Θεό όπως απλά θα λέγαμε, σε όλο του το μεγαλείο εγώ δεν πιστεύω τίποτα από όλα αυτά τα συστήματα που υπάρχουν και έχουν σχέση με την Πνευματική Αφύπνιση της ψυχής. Απλά θα τα θεωρήσω εύκολη κατανάλωση για αφελείς"
Τρόμαξα με το θράσος μου αλλά δεν μπορούσα να το πάρω πίσω.
Στο διάστημα που ακολούθησε σπρωγμένη από μια εσωτερική φωνή βρήκα ένα ιδιαίτερο σεμινάριο και αποφάσισα να το παρακολουθήσω με επιφύλαξη στην αρχή. Το σεμινάριο αναφερόταν στην Σαμπάλλα 13 Διαστάσεις.
Τότε για πρώτη φορά ύστερα από μια μακρά περίοδο αναζήτησης και αμφισβητήσεων άστραψε μέσα μου η αλήθεια. Η αλήθεια μου!!!
Για μοναδική φορά η αίσθηση διέλυσε την μάγυα. Το πέπλο διαλύθηκε και έμεινα άφωνη μπροστά στην αποκάλυψη του μεγαλείου Του. Ένοιωσα το κουκούλι να σχίζεται και να ελευθερώνομαι. Ο νέος Εαυτός ήταν δυνατός. 'Ενοιωθα την Γνώση! Ένοιωθα σαν Δένδρο που κρατούσε επάνω του όλη τη Δημιουργία. Τα κλαδιά μου ήταν άστρα και ήλιοι και γαλαξίες. Δεν υπήρχε καμία αμφισβήτηση μέσα μου γιατί το ίδιο το Σύμπαν με την δύναμη της Σαμπάλλα του πανίσχυρου αυτού κέντρου μου ενίσχυσε την διόραση και διακοή και μπορούσα να αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κρυμμένο από τον Νου. Το κέντρο της καρδιάς φωτίσθηκε και από το λαμπερό διαμαντένιο φως που ξεχύθηκε από τα φύλλα της φωτίσθηκε ο Νους που υποκλίθηκε ταπεινά στην παντοδυναμία της καρδιάς. Μιας καρδιάς που ένοιωσε να πλημμυρίζει από την Συμπαντική Αγάπη.
Η καρδιά κέρδισε το στοίχημα και αποφάσισε να μοιρασθεί και με άλλους αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία.
Θυμήθηκα ένα ρητό του Πυθαγόρα που έγινε ο κανόνας μου:
«Λογική Παρατήρηση + Ενορατική Αντίληψη = ΦΩΤΙΣΗ»

 

Χρυσούλα Νικολοπούλου

Usui Reiki Master
Karuna Reiki® Master
Lightarian™Reiki Master
13D shamballa Master-Healer-Teacher
Αρωματοθεραπεία

E-mail: Xnikolo@otenet.gr
Τηλ. επικοινωνίας: 6946 06 00 72

rkcenter

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art