Mήνυμα 26

Τούτο λέγω,

Υπάρχει σύγχυση αυτή τη στιγμή, στον νου των ανθρώπων, ακόμα και αυτών που προσπαθούν να βαδίσουν τον δρόμο της αλήθειας τους. Γιατί επικεντρωμένοι στο φυσικό πεδίο, δεν μπορούν να διευρυνθούν πέρα από αυτό. Η ζωή τους φαίνεται σκληρή, οι άνθρωποι χωρίς αγάπη, η καταστροφή του πλανήτη αναπόφευκτη.
'Ολα τους φαίνονται μάταια, ακόμη και οι μεμονωμένες πράξεις φωτισμένων ανθρώπων τους δίνουν κίνητρα για κριτική.
Σας λέγω όμως ότι οι σκέψεις σας είναι εκείνες που δημιουργούν το πρόβλημα. Οι σκέψεις σας επικεντρώνονται στο πρόβλημα και το τροφοδοτούν με ενέργεια. Αν σκέφτεστε ότι η κακία επικρατεί στην ανθρωπότητα, τότε η ενέργεια που θα εισπράττετε πάντα από τις πράξεις της θα είναι για σας αρνητική. Αν σκέφτεστε ότι αδιαφορία επικρατεί στην ανθρωπότητα, τότε την περικλείετε σ' αυτήν την ενέργεια της σκέψης σας και αυτό αισθάνεστε.
Διευρύνετε τον νου σας. Πέρα από την κριτική για το τι είναι καλό και κακό. Σας έχω ειπεί ότι εσάς σας χρειαζόμαστε σαν μετασχηματιστές. Αυτό σημαίνει ότι είστε σε πλήρη επίγνωση για την πραγματική σας υπόσταση και στέκεστε σαν φωτεινοί φάροι εν μέσω της άγνοιας, ώστε να την μετασχηματίσετε σε φως (γνώση).
Η αντίληψη για την ζωή στο φυσικό πεδίο, ας μην είναι η αμέσως ορατή. Η δόνηση αυτή της 3ης διάστασης εμπεριέχει αρνητικές-θετικές εκδηλώσεις. Είναι μία σκηνή όπου υπάρχουν όλοι οι ρόλοι, των καλών, των κακών, των φιλεύσπλαχνων, των αδιάφορων. Γιατί μόνο μέσα από αυτές τις αντιθέσεις υπάρχει η εξέλιξη. Κατανοώ ότι αναρωτιέστε. Γιατί τόση αδιαφορία; Γιατί τόσο μίσος, Γιατί τόσος εγωισμός; 'Ομως μέσα από αυτήν την αμφισβήτηση αρχίζετε να πλησιάζετε τον Πατέρα/Μητέρα Θεό. Και να Τον εμπιστεύεστε. Εμπιστεύεστε τις εκδηλώσεις Του, που είναι ακόμα και μία ανθρωπότητα σκληρή, χωρίς έλεος! Ακόμα και αυτή! Η διάνοια Του είναι η δική σας διάνοια. Αν δεν επικεντρωθείτε στις σκέψεις σας, θα κατανοήσετε ότι η ζωή στην 3η διάσταση εμπεριέχει όλες τις εκδηλώσεις, γιατί αυτή είναι η απόφασή σας. Να κατανοήσετε και να εργαστείτε για την εξέλιξή σας. Με πλήρη συνείδηση γι' αυτήν την εργασία. Θυμηθείτε τα τελευταία μου λόγια "Πατέρα, συγχώρεσέ τους, δεν γνωρίζουν τι κάνουν"! Αυτή η φράση περιέχει όλη την αλήθεια.
Η συγχώρεση δεν είναι απλά μια ιδέα. Συγχωρώ σημαίνει δεν επικεντρώνομαι στις πράξεις των ανθρώπων. Δεν με πληγώνουν, ακόμα και αν με πονούν. Θα μπορούσα να αλλάξω τα πάντα! Να δημιουργήσω έναν κόσμο ειρηνικό, γεμάτο αγάπη, που θα πορευόταν εν ειρήνη! 'Ομως δεν θα μπορούσα ποτέ να επέμβω στις αποφάσεις σας. Γιατί τότε δεν ήταν εξέλιξη, αλλά επιβολή. Καλή μεν, κατά την δική σας άποψη, αλλά σκεφτείτε, πόσο παρεμβατική. 'Οταν παρεμβαίνεις στην ζωή κάποιου ανθρώπου, τότε δεν τον αφήνεις να εξελιχτεί. Μοιάζει σαν τα απολυταρχικά καθεστώτα. 'Οπου ο λαός αναγκάζεται να υπακούσει, ακόμα και αν δεν θέλει. Σας άφησα λοιπόν ελεύθερους να επιλέξετε. Εσείς να επιλέξετε. Το έχετε κάνει; Επιλέγετε εσείς την εξέλιξή σας, ή εξαρτάτε την εξέλιξή σας από τις πράξεις των συνανθρώπων σας; Η καλοσύνη, η φιλανθρωπία, η αγάπη, η ενότητα, η ειρήνη όλα αυτά που εσείς θεωρείτε "καλά", πηγάζουν από την εξέλιξή σας, ή είναι η αντίδραση για την ανθρωπότητα που σας φαντάζει σκληρή, χωρίς ευσπλαχνία και αγάπη; Μπορείτε να ζείτε με αγάπη και ειρήνη εν μέσω πολέμου; Ναι μπορείτε. Και αν δεν σκέφτεστε τον πόλεμο, θα ζείτε μέσα στην ειρήνη, ακόμα και αν οι βόμβες σκάνε δίπλα σας. Αυτή είναι η επίγνωση. Και η ουδετερότητα που πρέπει να αναπτύξετε, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε προς την εξέλιξή σας. Σας εγκλωβίζει η σκληρότητα των ανθρώπων στην ενέργεια της κριτικής. Και η κριτική σας αφήνει στάσιμους. Γιατί μπαίνετε στην ουσία της σύγκρισης. 'Αλλοι πεινάνε, άλλοι πετάνε τις τροφές τους! 'Αλλοι ζουν πλούσια, άλλοι δεν έχουν να φάνε. Αν γνωρίζετε όμως ότι όλοι μπορούν να ζουν πλούσια, όλοι μπορούν να έχουν τροφή, όλοι μπορούν να αγαπάνε, αν αντιληφθείτε ότι όλοι έχουν κάνει τις επιλογές τους, τότε θα κατανοήσετε ότι δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό που εσείς θεωρείτε αδικία. 'Αδικος ο Θεός; 'Αρα δεν υπάρχει! 'Η κι αν υπάρχει φαντάζει τόσο αδιάφορος μπροστά σ' αυτήν την αδικία που για σας είναι ανύπαρκτος! Σκύψτε μέσα σας και βρείτε Τον. Κατανοήστε τον εαυτό σας και κατανοήστε Τον. Αγαπήστε τον εαυτό σας και αγαπήστε Τον. Εμπιστευθείτε την ύπαρξή σας και εμπιστευθείτε Τον. Και αν Τον αντιληφθείτε παντού θα γνωρίσετε τι θα πει έλεος! Θα αντιληφθείτε ότι οι θεϊκές σας ποιότητες δεν πηγάζουν από αντίδραση. Δεν είστε εσείς καλός, γιατί οι άλλοι είναι κακοί. Δεν αγαπάτε εσείς, γιατί οι άλλοι μισούν. Δεν είστε εσείς φιλεύσπλαχνοι, γιατί οι άλλοι είναι σκληροί. Είστε αυτό που εσείς επιλέξατε να είστε! Χωρίς να μπαίνετε στην διαδικασία της σύγκρισης. Και μόνο τότε θα αντιληφθείτε πόσες δυνατότητες έχετε να εκδηλώσετε τον Θεό, στο φυσικό επίπεδο. Εσείς είστε ο Θεός. Που δεν κρίνει, δεν τιμωρεί, δεν ζητάει επιβεβαίωση. Απλά υπάρχει! Απλά υπάρχετε. Και η ύπαρξή σας τα εμπεριέχει όλα! 'Ολα όσα υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρξουν. Και μ' αυτήν την επίγνωση, αντιλαμβάνεστε ότι μία είναι η ενέργεια. Που απλά εκδηλώνεται διαφορετικά. Και σ' αυτήν την εκδήλωση δεν υπάρχει τέλος, αλλά εξέλιξη. Καταλαμβάνει διαφορετικά πεδία δονήσεων. 'Ομως είναι μία!
Η αντίδραση του συνανθρώπου σας που εκδηλώνει κακία, είναι η ίδια ενέργεια ενός άλλου που εκδηλώνει καλοσύνη. Κακία-καλοσύνη έχουν την ίδια ενέργεια, όμως με διαφορετική δονητική δύναμη. Και γι' αυτό σας φαίνεται διαφορετική. Εσείς εκδηλώνετε αγάπη, και ο άλλος μίσος. Και κάποια στιγμή αντιστρέφονται οι όροι και εσείς εκδηλώνετε μίσος και ο άλλος αγάπη. Είναι θέμα δικής σας επιλογής σε ποια δονητική δύναμη θα τοποθετήσετε την εκδήλωσή σας. Μέχρι να κατακτήσετε την ουδετερότητα, που θα σας κάνει να αντιληφθείτε αυτήν την μία ενιαία ενέργεια και να επιλέξετε να εκδηλωθείτε στις ανώτερες συχνότητές της. Και τότε θα αντιληφθείτε αυτήν την ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Και δεν θα σας ταράσσει πια η κακία, το μίσος, ο πόλεμος που υπάρχει στην ανθρωπότητα. Τότε θα μπορέσετε να αντιληφθείτε ξεκάθαρα την εργασία σας στον φυσικό κόσμο, και να υποστηρίξετε με πλήρη συνείδηση εμάς. Να γίνετε πραγματικοί συνεργάτες μας. Να κατανοήσετε ότι η συνεργασία μας δεν χρειάζεται όρους και συμβόλαια. Απλά μέσα από το φυσικό σας σώμα θα εκδηλώνεται η ενέργεια της αγάπης Μου, χωρίς προσπάθεια, χωρίς επιβολή, χωρίς να σας ζητήσω ανταλλάγματα. Εσείς θα Με εκδηλώνετε και οι άλλοι θα Με αντιλαμβάνονται. Και όταν Με αντιλαμβάνονται, θα κατανοούν. Τόσο απλό είναι!

Ευλογία σε όλους


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art