Λαίδη Πόρσια

Λαίδη Πόρσια

Ανήκει στην 7η ακτίνα (βιολετί)

ΜΥΗΣΗ


Μήνυμα της Λαίδης Πόρσια

«Γνώριζε ότι οι μυήσεις είναι πάντα σημαντικές διαδικασίες στην μετουσίωση της ενέργειας. Καμία δοκιμασία που σου έρχεται, δεν είναι σύμπτωση. 'Ερχεται γιατί έχεις συλλέξει την γνώση και την δύναμη, για να υπερνικήσεις αυτήν την δοκιμασία. Χρησιμοποίησε την δύναμη.»

Η Λαίδη Πόρσια είναι η φύλακας της πύλης (από την λατινική λέξη porta = πύλη). Είναι αναληφθείσα Διδάσκαλος, η οποία μέσα από πολλές ενσαρκώσεις ολοκλήρωσε τα μέρη της τριαδικής Θεότητας. 'Εζησε σε παλιούς πολιτισμούς, τα πολύ παλιά χρόνια, όπως προς το τέλος του αιώνα της Λεμουρίας, όπου ο θάνατος και η αναγέννηση είχαν σκοπό την ανανέωση της ενέργειας.
Η Λαίδη Πόρσια επιτηρεί τον αιώνια επαναλαμβανόμενο κύκλο της ακμής και παρακμής των εποχών. Προσωποποιεί τις τρεις μορφές της Μεγάλης Θεάς: Την Παρθένο, την Μητέρα και την Μάγισσα (ή Ηλικιωμένη). Η Θεά είναι Γέννηση, Ζωή και Θάνατος, Αρχή και Τέλος, Καταστροφή και Μεταμόρφωση. Σε όλες τις μεγάλες μεταβάσεις στην ζωή ενός ανθρώπου, αυτή επαγρυπνά, τον προστατεύει και τον προετοιμάζει για την μεγάλη μύηση.
Μέσα από την αυταπάτη της σκιάς δοκιμάζονται οι ανθρώπινες ψυχές, για να γίνει αντιληπτό αν είναι έτοιμες για ένα ανώτερο επίπεδο.

Η Λαίδη Πόρσια παρουσιάζεται με το ένδυμα της σκιάς. Μεταβάλλεται σε μάγισσα, σε πλανεύτρα, σε στοιχειό και σε άλλες μορφές της νύχτας και της δοκιμασίας. Στέκεται φύλακας στην πόρτα του Νέου Αιώνα. Είναι η υπερασπιστής που συγκρατεί όλους, όσοι δεν είναι ακόμα εξελιγμένοι για τις νέες ενέργειες. Είναι η φύλακας των βαθιών μυστικών της Μεγάλης Θεάς, που τώρα ξυπνά από τον ύπνο της. Είναι η ψυχική σύντροφος του Σαιν Ζερμαίν και εργάζεται στην 7η ασημί-βιολετί ακτίνα.

Κάρμα, Δικαιοσύνη, Ισότητα είναι οι τομείς δράσης της. Είναι άγρυπνη και αυστηρη φύλακας για την τήρηση της δικαιοσύνης στα καρμικά θέματα.
'Οταν είμαστε στην αλήθεια, τότε έχουμε την ευλογία της και ωθούμαστε μπροστά. 'Οντα που δεν βρίσκονται στην αλήθεια είναι εκτός της ακτίνας δράσης της και της ευλογίας της.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της:

  • Λεμούρια ιέρεια στον ναό της Μεγάλης Θεάς
  • Ιέρεια της Θεάς της θάλασσας, στην Ισλανδία, στην Ιρλανδία, στην Σκωτία
  • Morgaine La Faye (αδερφή του Μέρλιν), στην Μεγάλη Βρετανία

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art