Παύλος ο Βενετσιάνος

Παύλος ο Βενετσιάνος

Chohan της 3ης ακτίνας (ροζ)

ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ/ΑΥΤΟΠΡΑΓΜΑΤΩΣΗ


Το μήνυμα του Παύλου του Βενετσιάνου

«Μέσω της αγάπης θα αποκατασταθεί το Θεϊκό Σχέδιο στην γη. Η αληθινή αγάπη ωθεί μπροστά και συνθλίβει χώρο και χρόνο, θέλει να αγκαλιάσει την μορφή και να δοξάσει τον δημιουργό. Αναγνώρισε στην δόνηση της Αγάπης, τα φτερά του Αιώνιου Ενός.»

Ο Παύλος ο Βενετσιάνος είναι Chohan της 3ης ακτίνας, χρώματος ροζ, της ακτίνας της αγάπης, της έμπνευσης, του σεβασμού και της δημιουργίας από την δύναμη της καρδιάς. Η εργασία του είναι να παρακινεί τους ανθρώπους και να τους ενθαρρύνει να εκφράζουν την αγάπη τους στον κόσμο.

Ο Παύλος ο Βενετσιάνος, μετά την τελευταία του ενσάρκωση σαν ιταλός ζωγράφος, αναλήφθηκε το 1588 και ανήκει στους αναληφθέντες Διδασκάλους της Λευκής Αδελφότητας. 'Οπως ο Ιησούς, ο Κουτχούμι, η Μαρία. έχει αναλάβει την εργασία της διδασκαλίας του κόσμου. Υποστηρίζει τις μυήσεις και την ισορροπία του κέντρου της καρδιάς.

Η ροζ ακτίνα της θεϊκής αγάπης, της συμπόνιας, της αγαθοεργίας και της δημιουργικής ανάπτυξης μας βοηθά σε όλες τις περιπτώσεις της καρδιάς και στην μουσική και ζωγραφική, όπου απαιτείται δημιουργικότητα. Γλυκύτητα και ομορφιά είναι ακόμα μερικές ιδιότητες, αν θέλουμε να φέρουμε την θεϊκή αγάπη στην καθημερινότητά μας.
Μόνο με την καρδιά βλέπει κανείς καλά. Και ότι βλέπουμε με την καρδιά μας είναι ωραίο. Ο Παύλος ο Βενετσιάνος μας δείχνει την αγάπη του Θεού στην πράξη, να ζούμε με αληθινή συμπόνια (όχι οίκτο). Γεμάτη αγάπη στροφή προς τους συνανθρώπους και ανοχή στις σχέσεις με τους άλλους. Μας ανοίγει τα μάτια για τις ομορφιές της δημιουργίας και υποστηρίζει καλλιτεχνικά ταλέντα. Η φλόγα του θαυμασμού και της λατρείας, αλλά με πειθαρχία στο δρόμο μας.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του:

  • Ανώτατος αξιωματικός για πολιτιστικά θέματα, στην Ατλαντίδα
  • Δάσκαλος της εσωτερικής Αρχιτεκτονικής στην Αίγυπτο
  • Paolo Veronese
  • Paolo Caliari

O Παύλος ο Βενετσιάνος είναι η δύναμη που σε βοηθά να μεταφέρεις την ενέργειά σου στην ύλη. Ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εκφράσουν τις επιθυμίες τις καρδιάς τους στο Σύμπαν. Ακολουθώντας το μονοπάτι, η αγάπη είναι το κλειδί, που σου επιτρέπει να εισχωρήσεις στα μυστικά των Μυστηρίων. Το ροζ Φως σε φέρνει στην Πηγή της καρδιάς σου και σε οδηγεί στο σχέδιο της ιδιαίτερης αποστολής σου εδώ στην γη. Ο Παύλος στέλνει στους ανθρώπους θάρρος και όλη την απαιτούμενη δύναμη, για να εργαστούν στον δρόμο τους, για να μπορέσουν βήμα-βήμα να ολοκληρωθούν.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art