Σάναντα

Σάναντα (Sananda)

Aνήκει στην 4η ακτίνα (λευκή κρυστάλλινη)

Σύμφωνα με άλλες πηγές ο Σάναντα
ανήκει στην 6η ακτίνα (ρουμπινί-χρυσό)
την ακτίνα της αφοσίωσης και της ταπεινότητας.

ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ, ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ


Μήνυμα του Σάναντα

«Σας ανοίγω τις πόρτες, από τις οποίες θα εισέλθετε στα φωτεινά Βασίλεια, που δεν μπορούν να περιγραφούν, ούτε να εξηγηθούν με λόγια, εκτός από τα λόγια της καρδιάς.»

Ο Σάναντα είναι μία ευρύτερα εξελιγμένη δόνηση του Ιησού. 'Οταν αναλήφθηκε ο Ιησούς, πριν από 2000 χρόνια, μετεξελίχθηκε στο υψηλότερα βασίλεια. Σάναντα είναι μία ονομασία της δόνησης της συλλογικής Χριστικής ενέργειας, απελευθερωμένη από γήινες επιβαρύνσεις και μορφές.
Ο πρώτος ενδιάμεσος που πήρε μήνυμα από τον Σάναντα, ήταν ο Αμερικανός Eric Klein, ο οποίος συνέλαβε την συχνότητα του Σάναντα προς το τέλος των ογδόντα του χρόνων. Από την πρώτη φορά που παρουσιάστηκε ο Σάναντα μέχρι τώρα έχει δώσει πολλά μηνύματα σ’ όλον τον κόσμο. Μία από τις πρώτες μεταβιβάσεις του άρχιζε έτσι:
«Ο "Ιησούς σε μένα" σας καθοδηγεί και σας αγαπά και σας προστατεύει από τον πετρώδη δρόμο της γης. Τώρα πρέπει να γνωρίζετε: Είμαι ο Σάναντα. Αισθανθείτε και λάβετε τον μαγνητισμό της αγάπης μου. Θα σας φανερωθούν μεγάλες δυνάμεις, ο καιρός του πόνου τέλειωσε. Η αίθουσα των θησαυρών του Ουρανού και όλα του τα δώρα, θα σας μεταβιβαστούν. Ανοίξτε τον εαυτό σας στην νέα ανώτερη συχνότητα της ύπαρξής μου.»

Ο Σάναντα μεταβιβάζει μηνύματα από τα 'Υψιστα επίπεδα. Η ενέργειά του είναι φωτεινή και απαλή. 'Ενα μεγάλο μέρος των μηνυμάτων του Σάναντα αφορά στην διαδικασία ανάληψης και στον σχηματισμό του «φωτεινού σώματος», όπως και στην κατάσταση της γης, και έχουν δοθεί σε ανθρώπους όλων των εθνικοτήτων, των θρησκειών, κάθε ηλικίας, που διαλέγουν σαν σκοπό τον δρόμο του Φωτός και αισθάνονται να έλκονται σ’ αυτά τα μηνύματα. Ο Σάναντα εργάζεται στην ασημένια λευκή ακτίνα, του Φωτός του Χριστού.

Ο Σάναντα μας λέει: «Μην έχεις φόβο να παρακαλέσεις. Μπορείς να παρακαλέσεις για ότι θέλεις. 'Αφησε οριστικά την ιδέα ότι δεν είσαι άξιος γι' αυτό. Είσαι άξιος να έρθεις απ' ευθείας σε επαφή μαζί μας. 'Οταν βρίσκεσαι σε μια κατάσταση και δεν ξέρεις πώς να προχωρήσεις, ή χρειάζεσαι βοήθεια, ή ψάχνεις για μία απάντηση, τότε φώναξε: Σάναντα, σε παρακαλώ βοήθησέ με! Με το που θα σκεφθείς το όνομά μου, είτε θα το εκφέρεις, είτε θα το φωνάξεις, είμαι δίπλα σου αμέσως για να σε βοηθήσω. Μόνο να είναι σε σένα ξεκάθαρο για ποιο πράγμα χρειάζεσαι βοήθεια. Η πρόθεσή σου είναι σημαντική. Να είσαι συγκεκριμένος για την κατάσταση που χρειάζεσαι βοήθεια. Φώναξε με, θα έρθω κοντά σου για να σε βοηθήσω.»

Κάλεσε τον σαν Διδάσκαλο της ανθρωπότητας και σαν θεραπευτή των ψυχών. Εμείς όλοι είμαστε παιδιά του Θεού. Κάθε ον έχει αξία και μπορεί να λάβει από τον Ουρανό θεϊκή αγάπη χωρίς όρους, θεραπεία, φροντίδα και βοήθεια. Η θεραπεία της καρδιάς είναι ιδιαίτερα σημαντική, για να αναπτυχθεί ο θεϊκός σπινθήρας σε φωτιά και μετά σε ένα ολοκάθαρο φως.
Μας βοηθά στην αύξηση της δόνησης του ενεργειακού μας σώματος και στην ανάπτυξη του Φωτεινού μας σώματος.
Η ανάληψη στο φως είναι το μονοπάτι της καθαρής καρδιάς, και της υπερνίκησης και εξάγνισης της προσωπικότητας. Η εμπλοκή μας με τα εγκόσμια δεν ανήκει στην διδασκαλία της Χριστικής συνειδητότητας.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art