Εκπαίδευση δασκάλου Reiki (Ρέικι)

Με τον βαθμό 3Α τελειώνει τυπικά η εκπαίδευσή σου και οι μυήσεις σου στο Usui Reiki Ryoho και μπορείς πια να κάνεις ολοκληρωμένες συνεδρίες με τα άτομα που χρειάζονται την βοήθειά σου.

Υπάρχει βέβαια και η επόμενη βαθμίδα, 3Β , όπου εκεί σου παρέχεται η εκπαίδευση του δασκάλου, ώστε να μπορέσεις να μυήσεις κι εσύ άλλους ανθρώπους.

Μπορείς να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεσαι αυτήν την εκπαίδευση, γιατί δεν αισθάνεσαι την ανάγκη να διδάξεις άλλους.
Μην βιάζεσαι να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα. Σκέψου το!

Αν αποφασίσεις όμως να κάνεις αυτήν την εκπαίδευση, έχε στον μυαλό σου ότι το να λέγεσαι Μaster δεν σημαίνει αυτόματα ότι φωτίστηκες. Είσαι κι εσύ, όπως και όλοι οι μυημένοι στον 1ο, 2ο και 3Α βαθμό, ένα κανάλι των ενεργειών Reiki (Ρέικι).

Το αν θα γίνεις "δάσκαλος" για άλλους ανθρώπους έχει να κάνει με την καθαρότητα των προθέσεων σου, με το φωτεινό παράδειγμα που δίνεις, με την σοφία που έχεις ανακαλύψει μέσα σου, με την διεύρυνση της συνειδητότητάς σου, με την επικοινωνία σου και την καθοδήγηση από Ανώτερα Πνευματικά όντα και δασκάλους.

Εχει να κάνει με την αγάπη και το φως που φέρνεις στο φυσικό επίπεδο.

Εχει να κάνει με το πόσο εύκολα μπορείς να συγχωρείς.

Ο δρόμος του δασκάλου είναι ο δρόμος της καρδιάς. Αυτό δεν μαθαίνεται σε κανένα σεμινάριο, αλλά βιώνεται με την καρδιά σου. Η επαφή με τον εσωτερικό σου δάσκαλο σε ενώνει με το Ολον, που περικλείει τα πάντα. Συμπεριφέρεσαι και δρας σαν "δάσκαλος" μόνο με την βοήθεια της καρδιάς σου.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art