Τι είναι η ενέργεια Reiki (Ρέικι)

Ρέι είναι η ιερή θεραπευτική ενέργεια που έρχεται από τα Ανώτερα πνευματικά επίπεδα, δηλαδή η συμπαντική όψη της ενέργειας και το Κι είναι η ενέργεια που υπάρχει παντού και διαρρέει σε κάθε ζωντανό οργανισμό.
Η ενέργεια Reiki (Ρέικι), όταν διαρρέει το φυσικό σώμα, διεγείρει την ικανότητα του οργανισμού για αυτό-θεραπεία, στα πιο βαθιά επίπεδα, και καθαρίζει τα συναισθηματικά και νοητικά μπλοκαρίσματα.
Το Reiki (Ρέικι) καθαρίζει το σώμα από αρνητικές ενέργειες, ισορροπεί τα ενεργειακά κέντρα μας, φέρνοντας αρμονία στο νου, στο σώμα και στο πνεύμα.

Η επαφή μας με την ενέργεια Reiki (Ρέικι) ανοίγει ένα μικρό παράθυρο για να δούμε στα βαθύτερα επίπεδα του εαυτού μας και να ανακαλύψουμε ξανά την πίστη και την αγάπη. Καταπιεσμένα συναισθήματα και αρνητικές σκέψεις που δηλητηριάζουν την ύπαρξή μας έρχονται στο φως και καθαρίζονται. Η γαλήνη και η αγάπη που μας επιφέρει η ενέργεια Reiki (Ρέικι) μας συντονίζει με την συμπαντική αγάπη, ώστε να απομακρυνθούμε από αρνητικά πρότυπα και συμπεριφορές που είναι εμπόδιο στον δρόμο μας.
Η θετική αντιμετώπιση της ζωής είναι ένα ξεκίνημα για να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας. Η εσωτερική αρμονία αγκαλιάζει την ύπαρξή μας και μας παρακινεί να δούμε τον εαυτό μας από μια άλλη οπτική, να του δώσουμε την αγάπη που του αξίζει, να τον συγχωρέσουμε για όποια λάθη του.

Το Reiki (Ρέικι) είναι ένα θεϊκό δώρο, που δόθηκε στην ανθρωπότητα για να την βοηθήσει στην πνευματική εξελικτική της πορεία. Η θεραπεία που προσφέρει η ενέργεια Reiki (Ρέικι) δεν έχει να κάνει μόνο με το φυσικό σώμα. Τα συμπτώματα μιας αρρώστιας προέρχονται πολλές φορές από το άγχος, τον φόβο και την αγωνία της καθημερινότητας. Ζηλεύουμε, μισούμε, θυμώνουμε με το παραμικρό, είμαστε νευρικοί. Ολα αυτά τα συναισθηματικά ή και νοητικά μπλοκαρίσματα αν δεν θεραπευτούν από εμάς τους ίδιους, εξαντλούν τα αποθέματα ενέργειας του οργανισμού μας και αρρωσταίνουμε.
Η ενέργεια Reiki (Ρέικι) φροντίζει με αγάπη και σοφία να μας περιβάλλει με την θεραπευτική της δύναμη και να μας κάνει να ενδιαφερθούμε ξανά για τις αξίες της ζωής μας, προάγοντας τις θεϊκές αρετές που είναι τα δώρα που φέρνει η ψυχή μας από τον Δημιουργό μας.

Σημαντικό:
Το ρέικι και οι τεχνικές που αναφέρονται στο site δεν αντικαθιστούν ούτε υποκαθιστούν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, την τυχόν απαιτούμενη ψυχολογική ή ψυχιατρική υποστήριξη και θεραπεία, τις ενδεδειγμένες ιατρικές μεθόδους, αγωγές και θεραπείες ή τις συστάσεις των θεραπόντων ιατρών αλλά σκοπό έχουν αποκλειστικά την πνευματική ενεργειακή τόνωση του σώματος και της ψυχής με στόχο τη δυνητική υποβοήθηση στην καλύτερη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Είναι πάντα ένα μέσον για να ανακαλύψεις τον εαυτό σου, και τις αιτίες που σε οδηγούν να μην αισθάνεσαι καλά "με το σώμα" σου.
Το ρέικι ίσως μπορέσει να σε βοηθήσει, φέροντας σου χαλάρωση και ευεξία στο φυσικό επίπεδο και να δεις από μια άλλη οπτική γωνία τον εαυτό σου και τις δυνατότητες που έχεις για μια πιο ουσιαστική ζωή. Ο πόνος που αισθανόμαστε στο φυσικό επίπεδο προέρχεται πολλές φορές από τις αρνητικές σκέψεις, από τις εντάσεις και το άγχος. Το Reiki (Ρέικι) ίσως σε βοηθήσει να καθαρίσεις το ενεργειακό σου πεδίο από αυτές τις αρνητικές επιρροές και να ζεις με ηρεμία και αγάπη.
Αν παίρνεις θεραπευτική αγωγή, ΜΗΝ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ!!!


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art