Σάνατ Κουμάρα

Σάνατ Κουμάρα (Sanat Kumara)


O Διδάσκαλος Σάνατ Κουμάρα είναι ο κύριος της Shambala, του βασιλείου του Φωτός, και ο Κύριος του Κόσμου. Είναι η ενσάρκωση του Λόγου στον Πλανήτη μας.
Κάτω από την συνειδητότητά του συγκροτείται ο κόσμος μας, η ανθρώπινη συνειδητότητα προέρχεται από την πηγή του. Ο Σάνατ Κουμάρα προέρχεται από την Αφροδίτη, έτσι η σύντροφός του είναι η Διδάσκαλος Λαίδη Βένους.

Ο Διδάσκαλος Σάνατ Κουμάρα μας απελευθερώνει από τις χαμηλές ενέργειες, μας καθαρίζει και ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη μας εν' όσο είμαστε στην ύλη. Μας βοηθά να αποκτήσουμε πρόσβαση στην Ανώτερη Συνειδητότητα και να μπορέσουμε να ανακαλύψουμε την πραγματική μας δυναμική και να την αναπτύξουμε. ΄Ετσι, με την βοήθεια της ενέργειάς του, μπορούμε να αναπτύξουμε νέες ικανότητες, που θα μας οδηγήσουν ολοένα και σε υψηλότερη βαθμίδα συνειδητότητας και να υπηρετούμε τον Θεό, στην ύλη, απελευθερωμένοι όμως από το βάρος του υλικού κόσμου.

Η σύνδεση μεταξύ του Ανώτερου Εαυτού και της προσωπικότητας, μεταξύ πνεύματος και ύλης, μεταξύ των λεπτεπίλεπτων σωμάτων μας και των χονδροειδών σωμάτων μας, ενισχύεται και δυναμώνει με την βοήθεια του Σάνατ Κουμάρα.
Ο Σάνατ Κουμάρα χαρακτηρίζεται σαν Κύριος της Ειρήνης και θεωρείται ιδρυτής της Λευκής Αδελφότητας των Διδασκάλων. 'Ετσι μέσω αυτού, μπορούμε να έρθουμε σε επαφή με όλους τους Διδασκάλους.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art