Λαίδη Νάντα

Λαίδη Νάντα (Lady Nada)

Ανήκει στην 6η ακτίνα (ρουμπινί-χρυσό)

ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΟΥΣ, ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ


Μήνυμα της Λαίδης Νάντα

«Η δυνατή, ζωντανή, χωρίς όρους αγάπη για όλα, ό,τι κι αν είναι, φέρνει ειρήνη.»

Η Λαίδη Νάντα ανήκει στην 6η ακτίνα, με χρώμα ρουμπινί-χρυσό. Είναι η ακτίνα της ανιδιοτελούς αφοσίωσης, της ικανότητας να συμμερίζεσαι τον πόνο και του ιδεαλισμού. Είναι η ακτίνα της υπηρεσίας στον Θεό και της συγχώρεσης. Η εργασία της Λαίδης Νάντα είναι να ανοίξει τις καρδιές των ανθρώπων για μια υψηλότερη αγάπη και να την αφήσει να εκφραστεί στον κόσμο μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια και τα έργα.
Η Λαίδη Νάντα είναι η Διδάσκαλος της αγάπης χωρίς όρους, που είναι γεμάτη αφοσίωση στην πράξη. Σε βοηθά να αναπτύξεις την ειρήνη μέσα σου και να παραμείνεις εν ειρήνη ακόμα και σε περιόδους αλλαγών. Είναι μέλος του καρμικού Συμβουλίου. Διδάσκει τους μαθητές της να υπηρετούν με ταπεινότητα, να κρατάνε την αυτοκυριαρχία τους σε όλες τις καταστάσεις και να παραμένουν σε ειρήνη και αρμονία με τον Θεό, σε οποιεσδήποτε συνθήκες.
Μας διδάσκει να αποδεχόμαστε τον εαυτό μας και το σώμα μας και να φερόμαστε στους άλλους με αγάπη χωρίς όρους. Η αποδοχή της ύπαρξης, μας φέρνει στην επίγνωση να απολαμβάνουμε την ζωή με όλες μας τις αισθήσεις.

Η υλική φύση και η σεξουαλικότητα δεν πρέπει να αξιολογούνται σαν χαμηλής ενέργειας στοιχεία (από λανθασμένη χριστιανική ηθική). Πρέπει πρώτα να ολοκληρωθούν σαν έννοιες, προτού μπορέσουμε να συνεχίσουμε το μονοπάτι προς την πνευματική εξέλιξη.
Η Λαίδη Νάντα θεραπεύει παλιά τραύματα στο συναισθηματικό μας σώμα που έχουν σχέση με την σεξουαλικότητα και το σώμα μας. Μας βοηθά να αποδεχθούμε με την καρδιά μας την χαρά στην υλική ύπαρξη.
Μας χαρίζει ασφάλεια και μας ενισχύει την αίσθηση ότι «είμαι καλά», είναι η παρηγοριά της ψυχής που θεραπεύει παλιά τραύματα.

Η 6η ακτίνα είναι η ακτίνα της σοφίας, που πηγάζει από την αγάπη και την αιώνια γαλήνη, αφοσίωση, ταπεινοφροσύνη, ανιδιοτέλεια και την ετοιμότητα να υπηρετήσεις. 'Ολα τα παιδιά και όσοι αισθάνονται καταπιεσμένοι, βρίσκουν στην Λαίδή Νάντα προστασία και συμπαράσταση.
Η Λαίδη Νάντα μας διδάσκει να παραμείνουμε κυρίαρχοι του εαυτού μας και ήρεμοι για να βοηθήσουμε την Θεϊκή γαλήνη και αρμονία να απλωθούν και να κυριαρχήσουν.

Μερικές από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις της:

  • Χορεύτρια σε ναό στην Ατλαντίδα
  • Μαρία Μαγδαληνή
  • Κλάρα της Ασίζης
  • Scholastika (αδερφή του Αγίου Βενεδικτίνου)

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art