Παλλάδα Αθηνά

Παλλάδα Αθηνά

Ανήκει στην 7η ακτίνα (βιολετί)

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΝΙΚΗ


Η Διδάσκαλος Παλλάδα Αθηνά είναι η νικηφόρος μαχητής για την θεϊκή Αλήθεια. Είναι η ψυχική σύντροφος του Μάχα Κόχαν και ανήκει, όπως ο Σαιν Ζερμαίν και η Λαίδη Πόρσια, στην 7η ακτίνα του μετασχηματισμού. Είναι η Θεά της Αλήθειας και της Νίκης και ονομάζεται επίσης και Αθηνά. Με αυτό το όνομα τιμήθηκε στην Αρχαία Ελλάδα, τα σύμβολά της είναι η ασπίδα, η κουκουβάγια και το κλαδί ελιάς. Η ελληνική πρωτεύουσα έχει το όνομά της.

Της αποδίδονται η χαρά, η πληρότητα, η δημιουργικότητα και η θεραπεία του εσωτερικού παιδιού, αλλά και η νίκη ενάντια σε κάθε εμπόδιο, η ηρωική μάχη για Ανώτερο σκοπό.

Η Διδάσκαλος Παλλάδα Αθηνά είναι η ηρωική αγωνίστρια η οποία οδηγεί το Θεϊκό Φως στην νίκη. Βοηθά τους ανθρώπους και τις πόλεις τους με μία απόλυτη δύναμη που υπερνικά τα πάντα.
Μας βοηθά να επιλέξουμε το σωστό μέσο για να παλέψουμε και να νικήσουμε κάθε αντίπαλο, ακόμα και τον εαυτό μας, που μας εμποδίζει να έχουμε ειρήνη και φως.
Αντιμετωπίζει κάθε δειλία και αναποφασιστικότητα, κάθε ταραχή και σύγχυση που προέρχονται από ψυχικές καταστάσεις , με άμεση, ξεκάθαρη και στρατηγική δράση.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art