Βιβλία που σας προτείνουμε

Ανταποκρινόμενοι στην δική σας επιθυμία, για προτάσεις βιβλίων που έχουν να προσφέρουν στην διεύρυνση της γνώσης, ετοιμάσαμε αυτήν την κατηγορία με βιβλία από την προσωπική μας βιβλιοθήκη.

Τα βιβλία αυτά αποτελούν για εμάς ένα φως στον δρόμο της αναζήτησης, που μας οδηγεί στο εσωτερικό μονοπάτι, ώστε να ξεδιπλωθεί η δική μας σοφία και γνώση.
Αποτελούν ένα κίνητρο για να ξεκινήσουμε το "εσωτερικό ταξίδι" και να ανακαλύψουμε ότι όσα διαβάζουμε είναι περασμένα και στις μνήμες των κυττάρων μας, γι' αυτό και είναι τόσο οικεία.

Κάθε φορά που θα διαβάζετε ένα βιβλίο, θα αισθάνεστε ένα ακόμη κομμάτι του "παζλ της ζωής" να μπαίνει στην θέση του και να σας φέρνει πιο κοντά σε αλήθειες που σας είναι γνώριμες.

Αφεθείτε με εμπιστοσύνη όταν διαβάζετε! Ο Ανώτερος Εαυτός σας δίνει την σωστή κρίση, ώστε να αξιολογείτε, να ψάχνετε, να μαθαίνετε, να απορρίπτετε. Σας οδηγεί σε ασφαλείς δρόμους, ώστε να μην χαθείτε.

Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε την γνώση. Αυτή την γνώση που έχει σημείο αναφοράς στην ψυχή σας που γνωρίζει πώς να ανταποκριθεί σε όσα της προσφέρει ο νους! Αφήστε το πνεύμα σας να διευκολύνει αυτήν την διεργασία του νου, ώστε η "πνευματική τροφή" να γίνει περισσότερο εύληπτη.

Ας μην διαβάζουμε ένα βιβλίο έτσι απλά! Ας κάνουμε το διάβασμα "ιεροτελεστία", ας συγκεντρωθούμε στην συνεργασία πνεύματος - νου - ψυχής και ας αφήσουμε κάθε φράση να ανοίξει "τις μνήμες" που υπάρχουν μέσα μας, ώστε να "θυμηθούμε", όσα έχουμε ξεχάσει!! Κάθε φορά που "θυμόμαστε", βγάζουμε και έναν βράχο από τον δρόμο μας, που μας εμπόδιζε την διέλευση.

Η εξωτερική γνώση που λαμβάνουμε είναι το ένα χιλιοστό της γνώσης που έχουμε! Χρειαζόμαστε απλά ένα έναυσμα, ώστε να την αφήσουμε να "ξεδιπλωθεί"! Και μόνο έτσι πλησιάζουμε τον πραγματικό μας εαυτό και ανακαλύπτουμε πόσο συνδεδεμένοι είμαστε με το Σύμπαν, με τον Θεό, μεταξύ μας.

Σας ευχόμαστε "καλό ταξίδι" στον κόσμο της γνώσης και της ελευθερίας!

Βάσω Νικολοπούλου


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art