Εμμανουέλα Τσιστράκη

Κοιτώντας πίσω την Διαδρομή μου, θυμάμαι πάντα τον Εαυτό μου να αναζητά τον Θεό. Εκείνη την Πηγή που Δονεί όλη μας την Ύπαρξη και αγκαλιάζει το Είναι μας με σπίθες Φωτός και Αγάπης. Έτσι ήρθε στην Ζωή μου το Ρέικι. Το γνώρισα μέσα από την Αγαπημένη μου Ψυχή όπου όλη της η Ζωή έγινε το Φωτεινότερο Παράδειγμα για την Ζωή μου. Μου σύστησε το Ρέικι, με Δίδαξε να Οραματίζομαι και με Μύησε στον Δρόμο της Αιωνιότητας.

Το Ρέικι δεν είναι ένα μαγικό εργαλείο που θα κάνει καλά την Ψυχή μας χωρίς εσωτερική εργασία, αλλά θα δώσει στο φυσικό μας σώμα την Δύναμη να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της καθημερινότητας, ηρεμώντας το νευρικό σύστημα το οποίο ευθύνεται για την ψυχική μας Ειρήνη. Είναι ένα εξελικτικό εργαλείο για τον άνθρωπο που θέλει να γνωρίσει τον Εαυτό του και να Πιστέψει ότι η Δύναμη του Πνεύματος βρίσκεται στο σκοτάδι.

Είναι ένας τρόπος ζωής για την Ψυχή που αναζητά το Φως και την Αγάπη. Ένα θαύμα που πηγάζει από την Θέληση για την Ζωή. Είναι το γλυκό αεράκι που φυσάει Εμπιστοσύνη και μετασχηματίζει κάθε συναίσθημα ή σκέψη σε γαλήνια Δύναμη.

Το Ρέικι μου έδωσε φτερά να πετάξω, όχι στα σύννεφα και σε φανταστικούς κόσμους, μου κράτησε σφιχτά το χέρι και με βοήθησε να Ζήσω σε έναν αληθινό και αυθεντικό κόσμο όπου οι άγγελοι και οι νεράιδες δεν ήταν πλάσματα της φαντασίας μου και τα θαύματα δεν γινόντουσαν μόνο σε ιστορίες. Μου ανέτρεψε την Ζωή γιατί Εμπιστεύτηκα το Θεϊκό Σχέδιο και με οδήγησε στην ωραιότερη Αλήθεια της Ζωής μου... τον Θεό!

Εμμανουέλα Τσιστράκη

Τηλ. επικοινωνίας: 6947 80 79 09


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art