Karuna®Reiki

«Ζούμε σε μια καταπληκτική εποχή όπου η αρχαία σοφία συνδυάζεται με μοντέρνες μεθόδους για την διάδοση των πνευματικών πρακτικών σε όλο τον κόσμό. Εκατομμύρια άνθρωποι εξασκούν το Reiki και οι αριθμοί συνεχίζουν και αυξάνουν. Αυτό έχει μια δυναμική επίπτωση στις πνευματικές ζωές μας και βοηθά στην θεραπεία του πλανήτη.Ολα αυτά με την σειρά τους συμβάλλουν στην αύξηση της πιθανότητας για παγκόσμια ειρήνη. Ας χρησιμοποιήσουμε τη θεραπευτική δύναμη που έρχεται σ' εμάς να θεραπεύσουμε τους εαυτούς μας και να βοηθήσουμε και τους άλλους. Είθε να πορεύεστε συνεχώς προς την ειρήνη.»
Από το εγχειρίδιο του Karuna®Reiki από το International Center of Reiki Training


Karuna ReikiΤο Karuna®Reiki (Kαρούνα Ρέικι) θεωρείται το επόμενο εξελικτικό βήμα από το Usui Reiki.
Καθένας γνωρίζει πότε πρέπει να προχωρήσει και να μάθει περισσότερα πράγματα και πώς να αξιοποιήσει την γνώση που του δίνεται, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Οντας στον δρόμο της πνευματικής αναζήτησης ψάχνει να βρει τρόπους για τα εξελιχθεί περισσότερο, να διευρύνει την γνώση και την αντίληψή του, να επικοινωνήσει περισσότερο και πιο άμεσα με την εσωτερική σοφία του.

Ο Ουίλιαμ Ραντ, όντας ήδη Reiki Μάστερ, άρχισε να ερευνά και να πειραματίζεται με την ενέργεια Reiki (ρεικι), ακόμα περισσότερο, θέλοντας να διευρύνει το προσωπικό του επίπεδο εξέλιξης. Μέσω channeling του δόθηκαν περαιτέρω σύμβολα και τρόποι μυήσεων για μια ανώτερη δόνηση της ακτίνας Reiki (ρεικι). Σε συνεργασία με εμπνευσμένους και διορατικούς μαθητές του, εξέλιξε και έδωσε στην ανθρωπότητα την ενέργεια Reiki (ρεικι) από υψηλότερα επίπεδα δονήσεων και είχε την έμπνευση να την ονομάσει Karuna®Reiki (Kαρούνα Ρέικι).

'Karuna' είναι λέξη σανσκριτική και σημαίνει κάθε δράση που γίνεται με σκοπό να εκλείψει ο πόνος πάνω στην γη. Η συμπονετική ενέργεια της Karuna προέρχεται από φωτισμένα πνευματικά όντα που βοηθούν την ανθρωπότητα και την υποστηρίζουν στην εξελικτική της φάση, στέλνοντας της κύματα συμπόνιας και αγάπης. Αυτά τα φωτισμένα όντα είναι κοντά σε όποιον κάνει Karuna®Reiki (Kαρούνα Ρέικι) και τον βοηθούν με τις υψηλές τους δονήσεις, να αναλάβει την βοήθεια και την θεραπεία άλλων ανθρώπων. Η συμπονετική πράξη δεν γίνεται μόνο από αγάπη, αλλά και γιατί είναι ένα αυτονόητο γεγονός. Οπως θέλει κανείς - και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προσπάθεια γι' αυτό- να θεραπεύσει τον εαυτό του, είναι αυτονόητο ότι θέλει να θεραπεύσει και τους άλλους.
Με την ενέργεια Karuna έχει κανείς στην διάθεσή του περισσότερα σύμβολα για να εστιάσει στην πιο βαθιά θεραπεία των ανθρώπων και της Γης.
Είναι σαν ένα γιατρό, που ενώ χειρουργούσε μόνο με νυστέρι, τώρα έχει στην διάθεσή του περισσότερα και πιο εστιασμένα εργαλεία για να θεραπεύσει.
Ετσι υπάρχει σύμβολο που εισχωρεί βαθιά στα κύτταρά μας, όπου βρίσκονται οι μνήμες για όλες τις ζωές που έχουμε ζήσει και ελευθερώνει τα αρνητικά πρότυπα. Υπάρχει ακόμα σύμβολο που φωτίζει τον σκοτεινό μας εαυτό και μπορεί να ελευθερώσει τα καταπιεσμένα συναισθήματα και άλλο που μας ενώνει με τον Ανώτερο Εαυτό μας και τον βοηθά να γειώσει την ανώτερη ενέργειά του στην Γη.
Τα σύμβολα ενεργοποιούνται με την μύηση και εστιάζουν την πρόθεσή μας, να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και άλλους για μια πιο γρήγορη και αποτελεσματικότερη θεραπεία.

Απειρα τα οφέλη από τα σύμβολα του Karuna®Reiki (Kαρούνα Ρέικι).

Με την μύηση στο Karuna®Reiki (Kαρούνα Ρέικι) φέρνεις περισσότερο φως και αγάπη στην ζωή σου και υποστηρίζεις και άλλους ανθρώπους στην εξελικτική τους διαδικασία.
Τα σύμβολα που μαθαίνεις σε βοηθούν με πολλαπλούς τρόπους να εστιάσεις στον εαυτό σου και να προάγεις την συμπονετική δράση.

Η μύηση στο Karuna®Reiki (Kαρουνα Ρεικι) περιλαμβάνει 4 επίπεδα: Practitioner I, Practicioner II, Master I, Master II και δίνεται από δασκάλους που είναι επίσημα αναγνωρισμένοι από τo International Center for Reiki Training.

Το Karuna®Reiki (Kαρουνα Ρεικι) διδάσκεται ή σε ένα 3ήμερο σεμινάριο που περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα έως το Master II, ή σε ένα διήμερο σεμινάριο που περιλαμβάνει τα επίπεδα Practitioner I και ΙΙ και ένα μονοήμερο που περιλαμβάνει τα επίπεδα Master I και ΙΙ.


:: Επίπεδο Practitioner I
Παίρνεις μία μύηση και σου δίνονται τα 4 αρχικά σύμβολα που σε βοηθούν να φέρεις στην επιφάνεια παλιά και ίσως θαμμένα βιώματα και να τα καθαρίσεις, χωρίς πόνο.

:: Επίπεδο Practitioner II
Παίρνεις μία μύηση και σου δίνονται τα 4 επόμενα σύμβολα που σε βοηθούν να έρθεις σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό σου, να φέρεις το θεϊκό φως και την συμπαντική αγάπη στο υλικό επίπεδο, να ανακαλύψεις την εσωτερική σου γνώση ώστε να μπορέσεις να συνδυάσεις την συμπονετική δράση με σοφία.

:: Επίπεδο Master I και Μaster II
Παίρνεις 2 μυήσεις και 3 Μάστερ Σύμβολα. Ετσι μπορείς κι εσύ να διδάξεις και να μυήσεις και άλλους ανθρώπους σ' αυτήν την Ανώτερη ενέργεια του Reiki (ρεικι).

Οσοι εργάζονται με την ενέργεια Karuna περιβάλλονται με άπειρη θάλασσα αγάπης και συμπόνιας από τα φωτισμένα πνευματικά όντα και μπορούν αυτήν την δυνατή ενέργεια, που αγκαλιάζει το κέντρο της καρδιάς, να την μεταδώσουν και σε άλλους ανθρώπους.

Μέσα από το κέντρο της καρδιάς όλων των όντων ακτινοβολεί η αιώνια θεϊκή αγάπη, η αγάπη που δεν γνωρίζει όρια και περιορισμούς και ξεχύνεται σαν χείμαρρος για να αγκαλιάσει όλη την δημιουργία και να μας στροβιλίσει σε μια ατέλειωτη ενότητα με όλα και με όλους. Η ενέργεια Karuna μας δίνει τη δυνατότητα να νιώσουμε τον παλμό αυτής της δόνησης της ατέλειωτης αγάπης και να μας οδηγήσει στον δρόμο της αυτογνωσίας για να γνωρίσουμε επιτέλους ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art