Patrick Zeigler

Ο Patrick είναι ένας διεθνώς γνωστός πνευματικός θεραπευτής, ο οποίος σε κάθε θεραπευτική συνεδρία ενσωματώνει το σώμα, το νου και το πνεύμα. Η θεραπευτική του ενέργεια, γεμάτη αγάπη, ακτινοβολεί από την καρδιά του, τα χέρια του, τη φωνή του. Ασχολείται με την Ολιστική Θεραπεία πάνω από 25 χρόνια. Patrick Zeigler'Εχει ζήσει και μελετήσει δίπλα σε αξιοσέβαστους θεραπευτές, Σαμάνους και γκουρού στην Αραβία, το Νεπάλ, την Ινδία και την Αφρική. Ο Patrick έχει πτυχίο στο Θεραπευτικό Μασάζ, το Διαλογισμό, τη Γιόγκα, τη Διδασκαλία Ρέικι, τη Θεϊκή Ενότητα (Divine Unity) και την Ενεργειακή Θεραπεία Προχωρημένου Επιπέδου. Το 1984, ο Patrick παρουσίασε στον κόσμο μία πανάρχαια θεραπευτική μέθοδο με το όνομα SEICHIM. Γνωστό και ως SKHM, το σύστημα αυτό χρησιμοποιείται σήμερα παγκοσμίως, από χιλιάδες ανθρώπους. Η φιλοσοφία ALL LOVE αντιπροσωπεύει αυτό που υπάρχει μέσα στον καθένα μας, τη σπίθα της πανταχού παρούσας ενέργειας του δημιουργού που είναι γεμάτη αγάπη.

"Ο πλανήτης μας, η Γη, βρίσκεται στο κατώφλι μίας υπέροχης αφύπνισης. Πολλοί άνθρωποι διαισθάνονται την αλλαγή που συμβαίνει, πολλοί βιώνουν διαφορετικές καταστάσεις Διαφώτισης.

Καθώς αυξάνονται οι φυσικές και ενεργειακές μας δονήσεις, και η συνείδησή μας αρχίζει να λαμβάνει και να δέχεται αυτό που είμαστε, μυούμαστε στο Φως και την Οικουμενική Αγάπη. Η μύηση αυτή ανοίγει την Καρδιά μας στη φιλοσοφία All-Love. Σεμινάρια All-Love υποστηρίζουν και διευκολύνουν την αφύπνιση για όσους βιώνουν αυτή τη μεταμόρφωση του πλανήτη. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν καθαρισμούς, ενεργοποιήσεις και μυήσεις που θα διευρύνουν τη συνείδηση σας και θα συμβάλλουν στην επίτευξη μιας μονιμότερης κατάστασης διαφώτισης, η οποία αποτελεί γενετήσιο δικαίωμά σας, την ένωση του ουρανού με τη γη.

Η ομορφιά αυτών των Μυήσεων είναι ότι αφού λάβετε τη δική σας θεϊκή ουσία, μπορείτε να βοηθήσετε άλλα άτομα να αφυπνιστούν και να διαφωτιστούν."


All-love
Η ζωτική ενέργεια του φωτός


Ενεργοποίηση της διαφώτισης

:: Εισαγωγή στο All-love

Ο Patrick Zeigler εργάζεται σήμερα με τη γεμάτη αγάπη ενέργεια SKHM, χωρίς να τη διασπά σε επίπεδα, όπως συμβαίνει σε πολλές παραλλαγές του Seichim. Δεν διδάσκει συγκεκριμένα σύμβολα για τη διαβάθμιση κάθε σειράς μαθημάτων. Το βασικότερο είναι να εξασκηθείτε στη σύνδεση με την Πηγή, φέρνοντας στην καρδιά σας τη συνειδητότητα, να δουλέψετε το σύμβολο του απείρου, μέχρι να αισθανθείτε την καρδιά σας να ακτινοβολεί. Τα σεμινάρια All Love περιλαμβάνουν τη μετάδοση ενέργειας για 'Ενεργοποίηση της Διαφώτισης', η οποία πυροδοτεί μια συνεχή διαδικασία ανάπτυξης της συνειδητότητας ενός ατόμου.

:: Ιστορία

'Οταν ο Patrick Zeigler βίωσε μια μύηση, ξαπλωμένος στη σαρκοφάγο μέσα στη βασιλική αίθουσα της Μεγάλης Πυραμίδας, αναβίωσε μία αρχαία μορφή της θεραπείας Seichim, η οποία εξαπλώνεται εξίσου γρήγορα με το Ρέικι. Διερευνούμε το SKHM στην αμιγέστερη και απλούστερη μορφή του.

Ο Patrick Zeigler μυήθηκε σε αυτή την πρωταρχική μορφή της θεραπείας Seichim το 1979. Φεύγοντας από την Ειρηνιστική Ομάδα, ταξίδεψε στην Αίγυπτο για να εκπληρώσει ένα παιδικό του όνειρο, να περάσει τη νύχτα μέσα στη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας. Εκεί βρήκε ένα τούνελ, φτιαγμένο από ληστές, που οδηγούσε στη Βασιλική Αίθουσα, διέσχισε έρποντας το τούνελ και κρύφτηκε μέχρι να φύγουν οι τουρίστες. Καθώς διαλογιζόταν ξαπλωμένος μέσα στη σαρκοφάγο, στη βασιλική αίθουσα, θυμάται ένα βαθύ ήχο να πάλλεται σε όλη την αίθουσα και ένα γαλάζιο φως σε δίνη να αιωρείται από πάνω του. Αφού ξεπέρασε τον αρχικό τρόμο του, ο Patrick πέρασε τη νύχτα διαλογιζόμενος εστιάζοντας σε αυτή την ηλεκτρισμένη γαλάζια ενέργεια, καθώς αυτή στροβιλιζόταν στην καρδιά του, σχηματίζοντας ένα σύμβολο του απείρου. Το πρωί ήταν καλυμμένος με μια λευκή σκόνη. Αργότερα έμαθε ότι η ουσία αυτή, η οποία εκδηλώνεται αυθόρμητα και είναι γνωστή ως 'λευκός χρυσός', χρησιμοποιείται στην Ινδία από τους γκουρού για την εξύψωση των πνευματικών δονήσεων και την ενίσχυση των θεραπευτικών δυνάμεων.

Στο Κάιρο, γνώρισε μία ομάδα Σούφι, οι οποίοι αντί να στροβιλίζονται, χόρεψαν το χορό zikir, λικνιζόμενοι σε ένα μοτίβο που σχημάτιζε τον αριθμό "οκτώ" - σχηματισμός που επαναλάμβανε το σύμβολο του απείρου της γαλάζιας ενέργειας. Ο Patrick επισκέφθηκε τον Sheikh των Σούφι στο Σουδάν, ο οποίος του έδωσε κομποσκοίνια και του μετάδωσε πολλά διδάγματα. Καθώς οι προσευχές των Σούφι στον Αλλάχ έγιναν ένα μάντρα 'γεμάτο αγάπη', ένιωσε την καρδιά του να ανοίγει.
Επιστρέφοντας στην Ειρηνιστική Ομάδα στην Υεμένη, η θεραπευτική του ενέργεια άρχισε να εκδηλώνεται. 'Εμεινε στο Νεπάλ δυο χρόνια, εξασκώντας το διαλογισμό, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ το 1983, για να μελετήσει τεχνικές μασάζ και θεραπευτικές μεθόδους προχωρημένου επιπέδου.

Τα τελευταία 20 χρόνια, το Seichim έχει διαφοροποιηθεί σε πολλά και διάφορα συστήματα, όπως το Tera Mai Seichem, το Karuna, το Sekhem και το Sekhem-Seichim-Reiki. Κι αυτό γιατί όταν κάποιος συνδεόταν με την ενέργεια σε έντονο βαθμό, συχνά καθοδηγούταν να αναπτύξει και να δημιουργήσει το δικό του σύστημα βάσει αυτού που είχε αποτέλεσμα για εκείνον, και στη συνέχεια να διαδώσει αυτό το σύστημα και σε άλλους.

:: all-love

Το All Love Workshop είναι μια ιεροτελεστία που εξυμνεί και ενδυναμώνει τη σύνδεσή σας με την οικουμενική θεϊκή σας υπόσταση. Θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε και να βιώσετε τις βαθύτερες αλήθειες του θρησκευτικού ή πνευματικού δρόμου που έχετε επιλέξει. Το All-Love Workshop μετακινεί το σημείο αναφοράς σας από το κεφάλι σας στην καρδιά σας και σας βοηθά να ανακαλύψετε τι σημαίνει να ζείτε τη στιγμή όσο καλύτερα μπορείτε.

Στο σεμινάριο βιώνει κανείς την υπέρβαση του νου - μαθαίνει να χρησιμοποιεί το νου του για το σκοπό που του έχει δοθεί, αντί να αφήνει το νου να τον χρησιμοποιεί. Βιώματα του παρελθόντος χάνουν το συναισθηματικό τους φορτίο και το άτομο ανοίγεται στο να ζήσει πιο γεμάτο, με την καρδιά του, εκφράζοντας αγάπη χωρίς όρους.

Ο σκοπός του ALL LOVE είναι πολύ απλός, είναι να σας συνδέσει με την "πηγή". 'Οταν συμβαίνει αυτό, όλο το ενεργειακό σας σύστημα γεμίζει με την ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ και εσείς συνδέεστε με τα ΠΑΝΤΑ, ή αλλιώς, το Σύμπαν. 'Οταν συμβαίνει, είναι συνήθως ένα γεγονός που αλλάζει τη ζωή του ατόμου. Συνειδητοποιείτε ποιος είστε στα αλήθεια. Συνειδητοποιείτε ποιος είναι ο αληθινός σκοπός της ζωής σας. Κατανοείτε τη "θέση" σας στο Σύμπαν.

Στόχος του ALL LOVE είναι να μας "υπενθυμίσει" το βασικό λόγο ύπαρξής μας σε αυτό τον πλανήτη. Είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε μια τέλεια ένωση του γήινου με το πνευματικό, με τη βοήθεια της ενέργειας που μας προσφέρει η αγάπη χωρίς όρους. Είμαστε εδώ για να θυμόμαστε την ένωσή μας με κάθε έμβιο ον του Σύμπαντος.

Η εκπαίδευση All Love είναι η δίοδος που οδηγεί στη 'Μύηση'. 'Οπου μύηση σημαίνει γείωση της πνευματικής ενέργειας στο φυσικό σώμα. Όταν τα μπλοκαρίσματα σπάσουν, η μύηση είναι η ένωση των ουράνιων και των γήινων ενεργειών στο κέντρο της καρδιάς.

Οι διαλογισμοί ALL LOVE για την Κατανόηση της Ψυχής θα

  • επιταχύνουν με ασφάλεια την πνευματική σας ανάπτυξη
  • υποβοηθήσουν τη σύνδεσή σας με το ψυχικό σώμα σας
  • καθαρίσουν νοητικά και συναισθηματικά μπλοκαρίσματα
  • διευκολύνουν την ανάπτυξη και την επίτευξη ενός απόλυτα ολοκληρωμένου φωτεινού σώματος

Με την Ενεργοποίηση της Διαφώτισης, θα ξεκινήσει μια σειρά καθαρισμών σε νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο και σοβαρά μπλοκαρίσματα που μπορεί να δημιουργήσει η νοητική και συναισθηματική ενέργεια θα σπάσουν.

Οι ενεργοποιήσεις ή/και μυήσεις που βιώνονται στη διάρκεια του μαθήματος κάθε φορά διευρύνουν και από λίγο τη συνειδητότητα. Στη διάρκεια του μαθήματος, μπορεί κάποιος να βιώσει περισσότερες μυήσεις. Οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται καθαρίζουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα και επιτρέπουν πιο δραστική γείωση και ενσωμάτωση της πνευματικής ενέργειας.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art