Workshop SKHM - ALL LOVE

Το workshop SKHM-All Love πραγματοποιήθηκε. Και ο Πάτρικ έφυγε, αφήνοντάς μας μια αίσθηση γαλήνης και σιγουριάς ότι τίποτα δεν υπάρχει που δεν "παλεύεται".
Τι είναι λοιπόν αυτή η ενέργεια της αγάπης; Ορίζεται η αγάπη; Είναι κάτι που αισθάνεσαι; Είναι κάτι που σκέφτεσαι; Είναι κάτι που βλέπεις;
Ε λοιπόν ναι, η αγάπη είναι κάτι που αισθάνεσαι, που σκέφτεσαι, που βλέπεις! Η αγάπη είναι αυτή η δύναμη που σε ελευθερώνει. Η αγάπη είναι αυτή η ενέργεια που καταλαμβάνει τον εσωτερικό σου κόσμο και σου δίνει την δυνατότητα να αντιληφθείς τις εμμονές, τους φόβους, τις ενοχές, τον θυμό. Να αντιληφθείς γιατί υπήρχαν στην ζωή σου και να τα αποδεχθείς όλα. Δεν αρνούμαστε τις εμπειρίες της ζωής μας. Απλά, κατανοούμε ότι όλα έχουν εκείνες τις δονήσεις που μας οδηγούν στην αντίληψή της μίας μοναδικής ενέργειας!! Και το φως εισέρχεται δυναμικά μέσα σου και εκτοπίζει την ταμπέλα "αρνητικές ενέργειες". Γεμίζει τα κενά που δημιουργεί η απομάκρυνση των "μπλοκαρισμάτων". 'Ολα φως! 'Ολοι Φως!
Ο Πάτρικ μας είπε «πολλά καλά θα συμβούν στην ζωή σας». Και εννοούσε ότι όταν τα κύτταρά μας φωτίζονται, φεύγουν οι μνήμες της μιζέριας και του πόνου. Και αυτή η αναγέννηση φέρνει αυτό που επιθυμούμε. Μας φέρνει κοντά στις επιλογές μας και στην πραγματική μας ουσία, που είναι η θεϊκή φύση του ανθρώπου. Για να κατανοήσουμε ότι τίποτε δεν είναι "κακό". Για να κατανοήσουμε ότι πίσω από αυτό που οι άνθρωποι εκδηλώνουν σαν "αρνητικό", υπάρχει η ατέλειωτη αγάπη.
Πίσω από τον φόβο, την παραίτηση, την ενοχή, τον θυμό υπάρχει μόνο μία ενέργεια που απλά εκδηλώνεται διαφορετικά, σύμφωνα με την ιδιότητα που της προσδίδουμε. Που για να είναι ολοκληρωμένη, χρειάζεται να τα περιέχει όλα. Και εμείς χρειάζεται απλά να αποδεχθούμε κάθε εκδήλωσή της για να αποκαλύψουμε τον Θεό μέσα μας!
Και τότε ξεδιπλώνεται η αγάπη χωρίς όρους! Που γι' αυτήν δεν υπάρχουν καλοί-κακοί, τίμιοι-απατεώνες, έξυπνοι-χαζοί. Και απλώνεται παντού, σαν μια ρέουσα δύναμη που καλύπτει με τις υψηλές της δονήσεις τις ψευδαισθήσεις της διαφορετικότητας. 'Ολοι ίδιοι! 'Ολοι ΕΝΑ!!!!

Το workshop SKHM-All love θα ξαναγίνει! Το υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας εμείς οι συμμετέχοντες, που είδαμε και βιώσαμε το σκοτάδι να γίνεται Φως! Που είδαμε ότι τα δάκρυα καθαρίζουν την ματιά μας και μπορούμε πια να εστιάσουμε στην αγάπη, η οποία δεν χρειάζεται απαραίτητα "αγκαλιά" για να κατανοηθεί, αλλά χρειάζεται "αλήθεια". Που είδαμε ότι η συγχώρεση δεν δίνεται απαραίτητα μόνο στους άλλους, αλλά πρώτα στον εαυτό μας. Που τώρα γνωρίζουμε ότι η έκφραση της αλήθειας μας μπορεί να μας οδηγήσει στο φως, ανεξάρτητα αν γίνεται αποδεκτή από τους άλλους.
'Ολοι εμείς θα ξανακάνουμε το workshop! Γιατί θέλουμε αυτή η ενέργεια της ενότητας να περικλείσει μέσα της και άλλους ανθρώπους. Γιατί θέλουμε να διευρυνθεί ο κύκλος της αγάπης και της ειρήνης και μέσα του να συμπεριλάβει όλον τον πλανήτη γη! Και μαζί του να μεταβούμε όλοι στις παραπάνω διαστάσεις!

Nα ευχαριστήσουμε τον Πάτρικ. Που η δική του ανάγκη να "συναντήσει" την ενέργεια τον οδήγησε σε όλους εμάς. Και μας έκανε να αισθανθούμε "θεϊκοί άνθρωποι" και να δεχθούμε όλη την αγάπη του Σύμπαντος σε μια μοναδική στιγμή ενότητας. Μας βοήθησε να αποδεχθούμε την ευθυγράμμιση των αντιθέτων και να αποχαιρετίσουμε ότι θεωρούσαμε λάθη του παρελθόντος και ότι επιδιώκαμε για το μέλλον. Παρελθόν και Μέλλον ενωμένα στην ιερή στιγμή του τώρα. Τώρα ζεις! Τώρα δημιουργείς! Τώρα εκδηλώνεις! Χωρίς ενοχές και φόβους. Γιατί το τώρα περιέχει την ζωή.
Το τώρα περιέχει την ελευθερία και την επιλογή μας να ζούμε με ευθύνη και χαρά. Δική μας ευθύνη και δική μας χαρά, που είναι απενοχοποιημένη από μοντέλα ζωής και συμπεριφοράς. Δεν υπάρχει τίποτα να παλέψουμε, τίποτα να ανταγωνιστούμε, τίποτα να φοβόμαστε. Και μέσα από αυτήν την αντίληψη και την αναγνώριση της αλήθειας, ανοίγει η "πνευματική καρδιά" μας για να λάμψει προς όλους το πνεύμα μας, η ιερή ενέργεια, η αγάπη, ο Θεός!

Σ' ευχαριστούμε Πάτρικ! Σε περιμένουμε πάλι τον Μάϊο! Για εμάς, για όλους!

Βάσω Νικολοπούλου

Απόψεις... συμμετεχόντων

 

«Οποιος είναι έτοιμος να δει τον εαυτό του αληθινά όπως είναι και όχι όπως τον έχει χτίσει για το κοινωνικό σύνολο, αν αντέχει να νοιώσει μέσω της βιωματικής εμπειρίας των συμμετεχόντων τις δικές του φοβίες, νευρώσεις κλπ τότε να το πάρει άφοβα. Αλλοίμονο όμως αν πιστέψει ότι είναι ένα απλά άλλο ένα σεμινάριο που θα είναι για την αγάπη, την ενέργεια λευκού φωτός όπως συνήθως την βιώνεις από τα σεμινάρια ρεικι. Βεβαίως υπάρχουν και εκεί καθαρισμοί αλλά αυτοί μοιάζουν με βροχούλα μπροστά στην θύελλα που σε περιμένει...»

Χρυσούλα

«ALL LOVE ΟΛΑ ΑΓΑΠΗ
Aν μπορέσεις να δώσεις περιγραφή στις δυο λέξεις μπορείς να περιγράψεις και το SKHM.
Αν και έχω πάρει αρκετές μυήσεις, η μύηση του SΚΗΜ δεν περιγράφεται.
Η δόνηση, η αίσθηση της ενέργειας του ΦΩΤΌΣ από την ΠΗΓΗ, η επιστροφή του από τη ΓΗ και η ένωση του στη καρδία είναι συγκλονιστική
Ο καθαρισμός του σώματος από το φως της ΠΗΓΗΣ σε κάνει ανάλαφρο, καθαρό, έχεις την αίσθηση ότι πετάς.
Οι λέξεις "συγχώρεση", "απελευθέρωση" ήταν δυο λέξεις που βγήκαν στην μύηση και μου άλλαξαν τη ζωή.
Το φως του SΚΗΜ, μετά το σεμινάριο, με έκανε να βλέπω πιο καθαρά, να αισθάνομαι καλύτερα και να είμαι πιο σίγουρος για τον εαυτό μου
Το SΚΗΜ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΊΑ»

Γιάννης

«Μια τόσο βαθιά εμπειρία ήρθε για να μας φέρει αντιμέτωπους με τα πιο κρυμμένα μέρη του εαυτού μας που τώρα είναι η στιγμή ν' αποκελυφωθούν και να μας γεμίσουν με το φως τους. Ο δρόμος προς τη φώτιση είναι δυσδιάβατος-τόσο όμως ασφαλής. Πόση αγάπη, πόση απελευθέρωση. Και το φως από το πλην άπειρο στο συν άπειρο μία φρασούλα ήρθε να μας μυήσει...all love!
Kαι η καρδιά μου παραμένει ανοιχτή...»

Χρίστος

«Η αγάπη χωρίς ορους είναι μια πολύ δυνατή δόνηση και ίσως η σημαντικότερη για αυτή τη διάσταση. Να αγαπάς χωρίς να περιμένεις τίποτα σαν αντάλλαγμα και η μαγεία είναι να το αποδέχεσαι. Αυτό το σεμινάριο, μου άνοιξε το δρόμο για να δω καθαρά με τα μάτια της ψυχής μου το μεγαλείο της κάθε ψυχής που έρχομαι σε επαφή. Έμαθα να συγχωρώ και να εκδηλώνω αυτό που με πληγώνει... να εκφράζω το θυμό μου και να μην αφήνω υπολείμματα πόνου, οργής, κακίας και κριτικής για τους συνανθρώπους μου. Μετά από πέντε ημέρες, εξακολουθώ να "καθαρίζω"... που σημαίνει ότι όλα αυτά που είχαν εδραιωθεί μέσα μου, μου δημιουργούσαν έναν απέραντο ψυχικό πόνο. Τώρα όμως, αισθάνομαι ελεύθερη να συνεχίσω και να μάθω να αγαπάω από την αρχή... Να αγαπάω χωρίς ορους.»

Εμμανουέλα

«Το SKHM-all love ήταν ένα σεμινάριο γεμάτο εκπλήξεις και ειδικά για όσους δεν ήξεραν τι ακριβώς τους περίμενε. Ειλικρινά, αυτά που μας περίμεναν ήταν φανταστικά.
Όλοι μας πλημμυρίσαμε από αγάπη, καθαρίσαμε κάποια αρνητικά συναισθήματα ή βιώματα που κάποιους μας βασάνιζαν χρόνια και τα είχαμε καλά κρυμμένα. Βγήκανε πολλά μπλοκαρίσματα στην επιφάνεια και απαλλαχτήκαμε από κάποια από αυτά.
Παρόλα αυτά η προσπάθεια δεν σταματάει. Συνεχίζουμε να παλεύουμε για το καλύτερο, ώστε να κατακλυστούμε από αγάπη και ευτυχία σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Το σεμινάριο SKHM ανοίγει άλλους δρόμους και πραγματικά θα ήθελα, χωρίς κανέναν ενδοιασμό, να το ξαναζήσω.
Κάτι ακόμα που θέλω να επισημάνω είναι η αγάπη που εισπράξαμε από τους τρεις δασκάλους του SKHM και ειδικά από τον κ. Patrick που η αγάπη, η φροντίδα και η απίστευτα θετική ενέργεια που δίνει, σε κάνει να νιώθεις αυτόματα όμορφα και ασφαλής και να αισθάνεσαι την αγάπη να πλημμυρίζει την ψυχή σου.»

Κατερίνα

«Είχα τις καταπληκτικότερες εμπειρίες, που ως τώρα δεν είχα νοιώσει σε κανένα σεμινάριο. 'Οτι είπε ο Πάτρικ από την αρχή, το βιώσαμε, σε αντίθεση με άλλους δασκάλους που υπόσχονται πολλά, αλλά δεν βιώνουμε σχεδόν τίποτα. Βίωσα αγάπη, πολύ ενέργεια, βίωσα τον εαυτό μου και το θεϊκό μου κομμάτι.»

Τόνια

«Είδα με τα μάτια μου να καθαρίζουν τα πεδία των ανθρώπων και την θέση των "μαύρων σημείων" που απελευθερώνονταν, να καταλαμβάνει το φως!
Είδα με τα μάτια μου τα σκοτεινιασμένα πρόσωπα, να γίνονται σε μια στιγμή τόσο φωτεινά, σαν να τους είχε αγγίξει ο ήλιος.
Αισθάνθηκα την βαθιά συγχώρεση σαν κύριο συναίσθημα, που πίσω της ακολουθούσε η αγάπη.
Ατέλειωτη, χωρίς όρια και όρους, αγάπη του θεϊκού ανθρώπου, που είναι η αρχή για την κατανόηση και την επίγνωση της Πηγής του.»

Βάσω


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art