Η συντροφιά του ReikiCenter

Χαρά, δημιουργικότητα, φαντασία, αγάπη, περιέργεια, καθαρότητα, φιλία, δικαιοσύνη, εντιμότητα, είναι μερικές μόνο από τις αρετές που χρειάζεται να έχει κανείς για να έρθει στην συντροφιά μας. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι, είτε θέλετε απλά να συζητήσουμε για τους προβληματισμούς σας, είτε θέλετε να ανοίξετε την πύλη που οδηγεί στο φωτεινό μονοπάτι, επιλέγοντας κάποιο από τα πνευματικά συστήματα που έχουν διοχετευθεί στην ανθρωπότητα για να την βοηθήσουν στην πνευματική της εξέλιξη, όπως Usui Reiki (1ος, 2ος, 3ος βαθμός, εκπαίδευση Μaster Teacher), Κaruna Reiki®, Lightarian™Reiki (I&II, III, IV, V&VI).

Είμαστε όλοι αναζητητές. 'Οσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα.

Οι αρχάγγελοι και οι Πνευματικοί Δάσκαλοι είναι κοντά μας, για να μας υποστηρίξουν και να μας καθοδηγήσουν, για να μην παραπλανηθούμε.

Σ' αυτόν τον δρόμο συναντήσαμε και θα συναντήσουμε πολλούς που θέλουν να ονομάζονται «δάσκαλοι». Μα όμως δεν είναι.
Η διαίσθησή μας ας μας καθοδηγεί. Η αγάπη είναι το όριο που βάζουμε, ώστε αυτοί οι «δάσκαλοι» να μην μας πλησιάζουν. Χρειαζόμαστε ανθρώπους γύρω μας που είναι έτοιμοι να μοιραστούν την γνώση μαζί μας, χωρίς να κοιτάνε μόνο την «τσέπη» μας, χωρίς να θέλουν να «μας χειριστούν» από το ρόλο του «δασκάλου», αλλά να μας αγκαλιάσουν με αγάπη και αποδοχή.

Η γνώση δεν τελειώνει ποτέ. Κανείς άνθρωπος χωρίς καθοδήγηση δεν «γνωρίζει». Μα κι αυτοί που έχουν καθοδήγηση γνωρίζουν ότι «δεν γνωρίζουν». Συνεχώς μαθαίνουμε...
Μαθαίνουμε τον εαυτό μας. Μαθαίνουμε μέσα από τους άλλους... Μαθαίνουμε μέσα από τις δυσκολίες και τις χαρές... Γιατί η ζωή είναι τελικά ένα ταξίδι. Και έτσι πρέπει να την διανύσουμε. Με χαρά και επίγνωση.


Σας καλωσορίζουμε στη συντροφιά μας...


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art