Τι είναι η μέθοδος SKHM (Sekhem, Seichim, Seichem)

Το SKHM είναι μία ενεργειακή τεχνική για προσωπική ανάπτυξη, όπου μαθαίνουμε να συνδεόμαστε απ' ευθείας με την ενέργεια της Πηγής, ώστε να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας σε πνευματικό, νοητικό και συναισθηματικό επίπεδο.
Το SKHM είναι πνευματική θεραπευτική ενέργεια, που χρησιμοποιείτο στα παλαιότερα χρόνια στους αιγυπτιακούς ναούς για θεραπεία. Υπάρχουν πολλές ερμηνείες για το SKHM, όπως φυσική δύναμη, ζωτική δύναμη, πνευματική δύναμη, ισχύς, τόπος του Θεού κλπ. Είναι μια συμπληρωματική μέθοδος στην θεραπεία με την ενέργεια Ρέικι, καθώς και σε άλλες θεραπευτικές μεθόδους.

Δύο σημαντικές όψεις του SKHM είναι η ουράνια αγάπη χωρίς όρους, προερχόμενη κατ' ευθείαν από την Πηγή και η γήινη αγάπη χωρίς όρους, προερχόμενη κατ' ευθείαν από το κέντρο της καρδιάς της Γης.
Κατά τον διαλογισμό, αφήνουμε τις ουράνιες ενέργειες, καθώς και τις γήινες ενέργειες να εισρεύσουν στο σώμα μας και τις οδηγούμε να ενωθούν στο κέντρο της καρδιάς μας. Αυτή η ένωση των δύο ενεργειών σε βοηθά να διευρύνεις την αντιληπτότητά σου, να γνωρίσεις τον βαθύτερο εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τον σκοπό για τον οποίο βρίσκεσαι στον φυσικό κόσμο.
Την στιγμή που οι δύο ενέργειες (ουράνια και γήινη) εισέρχονται μέσα σου δυναμικά, ανοίγεις το κέντρο της καρδιάς σου και συνδέεσαι ολοκληρωτικά με το Σύμπαν, βιώνοντας μία θαυμάσια αρμονία, μία εσωτερική γαλήνη και μία απίστευτη, σχεδόν θεϊκή χαρά. Αισθάνεσαι τα λεπτοφυή σου σώματα (πνευματικό, νοητικό, συναισθηματικό) να γίνονται ένα με το φυσικό σου σώμα.

:: Πως επιδρά το SKHM

Η ίδια η ενέργεια είναι ο δάσκαλος και σου δίνει κάθε στιγμή αυτό που πραγματικά χρειάζεσαι. Μαθαίνεις να ανοίγεσαι και να αφήνεσαι στην ροή της αγάπης, και της επιτρέπεις να εισέρθει στο κέντρο της καρδιάς σου. Καθένας μαθαίνει να συνδέεται μόνος του απ΄ευθείας με την Πηγή και να εμπιστεύεται αυτήν την δυνατότητα που έχυμε όλοι μας να λαμβάνουμε συμπαντική ζωτική ενέργεια.

:: Τι προσφέρει το SKHM

Σε βοηθά στην προσωπική σου πνευματική εξέλιξη και σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψεις τον εαυτό σου. Σε υποστηρίζει στην διαδικασία θεραπείας του εαυτού σου, για να λύσεις συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και να τα ελευθερώσεις. Σου δίνει την δυνατότητα να ανακαλύψεις νέες εσωτερικές και εξωτερικές προοπτικές του εαυτού σου και της ζωής σου.
Είναι σαν να ξεκινάς ένα εσωτερικό ταξίδι, ανοίγεσαι στην Πηγή της ενέργεια του Ουρανού και της Γης, και εμπιστεύεσαι ολοκληρωτικά την πεποίθηση, ότι όλα όσα θα έρθουν σε σένα θα είναι θαυμάσια.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art