Απόψεις

Το σεμινάριο Σαμπάλλα (Shamballa) τελείωσε!

Και όπως γίνεται πάντα, μετά το τέλος κάθε σεμιναρίου γίνεται ο απολογισμός των γνώσεων που αποκομίσαμε.

Σαμπάλλα (Shamballa) είναι οι διαστάσεις των Πνευματικών Διδασκάλων. Είναι ο τόπος που λειτουργούν οι ιεραρχίες του Σύμπαντος, από εκεί που έρχονται οι εμπνεύσεις και οι υποστήριξη των ανθρώπων.

Οι διαστάσεις από την 1η έως την 13η βρίσκονται μέσα μας. Δεν χρειάζεται να πάμε εμείς εκεί, έρχονται απλά εκείνες σε εμάς, εδώ στην 3η διάσταση.

Γιατί ο άνθρωπος έχει νόηση, έχει ψυχή, έχει το θεϊκό στοιχείο, που του δίνει την δυνατότητα να έχει πάντα αυτό που δημιουργεί.

Οι 13 διαστάσεις είναι τα επίπεδα συνειδητότητας που βιώνουμε, κατά την διάρκεια της πνευματικής μας εξέλιξης.

Μερικές απόψεις...

«Eπειδή μετά από κάθε σεμινάριο συνήθως εκφράζονται απόψεις και στην αρχή άλλοι είναι ενθουσιασμένοι άλλοι σκεπτικοί θεωρώ ότι μόνο αν καταλαγιάσει η αρχική επιρροή της ενέργειας αντιλαμβάνεσαι τι ήταν αυτό που ακριβώς έλαβες.
Μέχρι στιγμής σε όλα τα σεμινάρια που συμμετείχα δεν είχα αυτή την αίσθηση της ολοκλήρωσης της μετουσίωσης της ενέργειας σε κάτι ουσιαστικό. Απλά ένοιωθα ότι η ενέργεια υπήρχε κάπου μέσα μου αδιάφορη, αμέτοχη και κάποιες φορές θυμωμένη. Διάβαζα πολύ, έκανα διαλογισμούς, θεραπείες, μασάζ για να την ταρακουνήσω να μου πει τι ακριβώς αναζητά αλλά μάταια.
Θεωρούσα ότι η αναζήτηση του Θείου/ της Θειότητας ήταν μόνο λόγια που δεν εξέφραζαν τίποτα γιατί αυτό το τίποτα ήταν η Θειότης. Μια δυνατή Συμπαντική Ενέργεια που απλά υπήρχε αλλά δεν ένοιωθε τίποτα. Φώναξα δυνατά ότι αν δεν νοιώσω τον Θεό μέσα μου όχι σαν ιδεολογία ή πίστη αλλά σαν κάτι δυνατό, ζωντανό με παλμό με ανάσα που να νοιώθει λύπη χαρά έρωτα στην απόλυτη μορφή δεν θα παρακολουθήσω τίποτα άλλο πια γιατί όλα θα ήταν άλλη μια ψευδαίσθηση του Νου.
Και τότε έγινε ένα Θαύμα αληθινό Θαύμα. 'Ενοιωσα!!!!!! 'Ενοιωσα τι είναι να λειώνεις από αγάπη, ένοιωσα ένα δυνατό καρδιοχτύπι που μόνο όταν είσαι πολύ ερωτευμένος το νοιώθεις. Ρούφηξα κάθε δόνηση που κατέβαινα από την Συμπαντική οκτάβα μέχρι που δεν ντράπηκα να φωνάξω για τον συμπαντικό οργασμό που υπήρξε στο φυσικό μου σώμα.
Η αποκορύφωση δε ήταν όταν ένοιωσα ότι εξαφανίστηκα σαν ύπαρξη και ήμουν πια εγώ η Συμπαντική Οκτάβα, ο Δημιουργός και η Δημιουργία ο Πατέρας και η Μητέρα.
Η Σαμπάλλα είναι πια το σπίτι μου!!! Μου φαίνεται τόσο οικείο που θα χαρώ ως οικοδέσποινα και όχι σαν δασκάλα να ξεναγήσω και άλλους εκεί που πραγματικά ανήκουν, άσχετα αν δεν το έχουν κατανοήσει ακόμα... Δεν με ενδιαφέρει να φτιάξω κάτι βαρύγδουπο με αναφορές από βιβλία ή αποσπάσματα, Απλά θα μιλήσω για το μεγαλείο της ύπαρξης και όπως γνωρίζεις και συ πολύ καλά ότι είναι από καρδιάς είναι το μόνο αυθεντικό...»

Μια ερωτοχτυπημένη
Χρυσούλα

 

«Μερικές φορές η συμμετοχή μας σε ένα πνευματικό σεμινάριο, δεν σε οδηγεί μόνο στην γνώση, αλλά στην επίγνωση, ακόμα και στην επιβεβαίωση.

Είναι μια δυνατή παρόρμηση, που σε οδηγεί να επιλέξεις εκείνους τους δρόμους που θα ανοίξουν ακόμα μια "πόρτα" στην αντίληψη, στην συνειδητότητα, στην διάνοια.
Πολλές φορές ισορροπείς μεταξύ ύλης και πνεύματος, μέχρι να βιώσεις, ότι υπάρχεις, είσαι, σε όλες τις εκφάνσεις της ΖΩΗΣ.

Αυτή η επίγνωση, της μοναδικότητας, της ομοιότητας, της θεότητας, σε κάνει να νιώθεις περισσότερο, παρά να αισθάνεσαι.
Νιώθεις την θεότητα και πόσο μέρος της είσαι, νιώθεις την ζωή και πόσο μέρος της είσαι, νιώθεις το σύμπαν και πόσο μέρος του είσαι. Νιώθεις ότι το κάθε μόριο ενέργειας, η κάθε σκέψη, η κάθε εικόνα δημιουργεί ένα ενιαίο σύνολο που κινείται αρμονικά, σχηματίζοντας σπειροειδή πορεία.

Το να αντιληφθείς την αλήθεια δεν λέει τίποτα, παρά μόνο ότι γνωρίζεις...
Το να την βιώσεις όμως είναι η πραγματική στιγμή της εμπειρίας της ζωής.
Και είναι η μοναδική στιγμή να βιώσεις την αγάπη, σαν ενέργεια της θεότητας, και έτσι, χωρίς όρους! Και έτσι θεϊκά και εσύ, με την σειρά σου, να την ακτινοβολείς προς όλα...»

Bάσω

 

«Beloved Chryssoula,
I am going to try to say something about Shamballa group because is beyond words what was experienced.
Shamballa came to me as system of empowerment through unconditional love, a way of re-connecting with the source, to re-store the Seed Blueprint of Creation.
I experienced freedom, love, expansion of consciousness, an intensification in the healing energies, as the exploration and attunement of each of the 13 levels of consciousness were passed, and above of all to remember I am my own Creation.

Love to you and Vaso for making me to remember that space again.»

Kosha

~~~~~Mετάφραση~~~~~

«Aγαπημένη μου Χρυσούλα,
Θα προσπαθήσω να πω κάτι συνολικά για την Σαμπάλλα γιατί δεν περιγράφεται με λόγια αυτό που βίωσα. Η Σαμπάλλα έφθασε σε μένα σαν ένα σύστημα ενδυνάμωσης μέσα από αγάπη άνευ όρων σαν ένας τρόπος για επανασύνδεση με την Πηγή και επαναφορά του πρωταρχικού Σχεδίου της Δημιουργίας . Βίωσα ελευθερία,, αγάπη, διεύρυνση της συνειδητότητας και δυνατή ένταση των θεραπευτικών ενεργειών κατά την εξερεύνηση και τον συντονισμό κάθε μιας εκ των 13 διαστάσεων όπως κατέβαιναν και πάνω απ΄ όλα θυμήθηκα ότι εγώ είμαι η δική μου Δημιουργία.

Αγάπη σε σένα και την Βάσω που με κάνατε να θυμηθώ ξανά αυτόν τον χώρο.»

Kosha

 

«Βίωσα την μοναδικότητα μου.! Το ΕΝΑ ! Πολύ συναρπαστικό για μένα ήταν η επικοινωνία με τον Ανώτερο Εαυτό μου και με τον Αρχάγγελο Μέτατρον
Βίωσα την ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό μου και τώρα νοιώθω έτοιμη να επικοινωνήσω μαζί του.
Συνειδητοποίησα χωρίς καμία αμφιβολία τι έχω να δουλέψω για να εξελιχθώ στην αποστολή μου. Επίσης το μήνυμα του Αρχαγγέλου Μέτατρον ήταν-είναι άκρως διαφωτιστικό και απελευθερωτικό.
Οι Γαλαξιακοί Χαιρετισμοί σκέτη Αποκάλυψη!!!!!!!!
Θέλω όλα να τα επαναλάβω!! Δεν χορταίνονται
Συνειδητοποίησα, ότι η Σαμπάλλα είναι μέσα μας, ότι εμείς οι ίδιοι είμαστε η Σαμπάλλα στο Μικρόκοσμο, ότι σε κάθε μας κύτταρο είναι ο Θεός και όλη η Δημιουργία.
Επειδή δεν μου φτάνουν τα λόγια λέω μόνο ότι η Σαμπάλλα είναι η Απόλυτη Ελευθερία με όσους τρόπους και αν τη εννοεί ο καθένας!!

Ευχαριστώ και ευγνωμονώ!!»

Κωνσταντίνα

 

«Επιθυμώ κατ'αρχή να ευχαριστήσω το Θεϊκό Σύμπαν και τον Ανώτερο Εαυτό μου που ακούγοντας τις επίμονες προσευχές μου για ευθυγράμμιση με την Πολυδιαστατική 'Υπαρξή μου κατάλαβαν ότι δεν θα….. γλίτωναν από μένα ... και έτσι αποφάσισαν να με στείλουν στην αγαπημένη μου Χρυσούλα για Σαμπάλλα.

Μαζί της και μαζί με ένα "πλήθος" οντοτήτων που επικαλούσε ξεκίνησα το ταξίδι μου σε όλα τα επίπεδα - βασίλεια του Εαυτού μου. Το κάθε "βασίλειο" είχε την δική του ομορφιά και σοφία, όλα όμως άρρητα συνδεδεμένα με την ενέργεια της Αγάπης.
Θαύμασα το μεγαλείο των Συμπάντων!

Θαύμασα την ομοιότητα του μακρόκοσμου με τον μικρόκοσμο.
Ω! Θεέ/Θεά μου το μεγαλείο!!! Τι μεγαλείο κρύβω μέσα μου. Τι μεγαλείο απλώνεται γύρω μου!! 'Ολα είναι εκπορεύσεις του ίδιου Θεϊκού Φωτός! 'Ομως το καθένα έχει το μοναδικό "αποτύπωμα" του την δική του δόνηση, τον δικό του "ήχο" που συμπληρώνει αρμονικά την Θεϊκή Συμπαντική Συμφωνία
Πως εγώ δεν είχα εμπιστοσύνη και αγάπη στον δικό μου "ήχο"?
Τώρα νοιώθω αισιοδοξία και χαρά μέσα μου Νοιώθω εμπιστοσύνη και αγάπη για τα κομμάτια του "Μικρού Εαυτού μου" και άπειρο θαυμασμό και δέος για τα κομμάτια του "Μεγάλου Εαυτού μου". Από εκεί πλέον αντλώ την Δύναμη μου.
Αποδέχομαι και αγκαλιάζω όλα τα κομμάτια μου. Τα ευλογώ και τα ευχαριστώ.
'Ενα ταξίδι από τον εαυτό Σύμπαν στον Εαυτό Σύμπαν όπου η Σαμπάλλα εμπεριέχεται μέσα σ'αυτό. Με μεγάλη έκπληξη ανακάλυψα την Σαμπάλλα μέσα μου! Μέσα στο Σύμπαν μου.!
Τώρα έτοιμη ανοίγω τα φτερά μου για το άπλωμα του Φωτός της Αγάπης. Από χέρι σε χέρι, από καρδιά σε καρδιά να λάμψει η Μητέρα Γη μας (Γαία) και όλες οι οντότητες πάνω και γύρω από αυτήν.

Σε ευχαριστώ Χρυσούλα γι αυτό το υπέροχο - μαγικό ταξίδι!!!»

Βασιλική - Μαρία (Μπέσσυ)

 

«Ας μην το ονομάσω "σεμινάριο", γιατί θα αδικήσω την εμπειρία.
Αισθάνθηκα να ενώνομαι με κομμάτια του Εαυτού μου και να τον συγκροτώ σε ένα αξιόλογο σύνολο.
Προσέγγισα τον Εαυτό μου σε κάθε διάσταση και ακόμα και αν δεν μπόρεσα να προχωρήσω πέρα από την 9η, για μένα ήταν μια αποκάλυψη του μεγαλείου της ζωής σε όλα τα επίπεδα.»

Εμμανουέλα

 

«Σαμπάλλα μια εμπειρία που δεν περιγράφεται.
Ακολουθώντας την Σαμπάλλα από την 1η έως την 12+1 διάσταση κάνεις ένα μοναδικό ταξίδι στην ολοκλήρωση.
Ο Νους ταξιδεύει αλλά το σώμα αισθάνεται νοιώθει συνταράσσεται επιβεβαιώνει ,ότι πράγματι υπάρχει ένας κόσμος γύρω μας που δεν είναι ορατός με τα υλικά μας μάτια αλλά με τα μάτια της καρδιάς. Μπορούμε να τον αγγίξουμε να τον δούμε να τον νοιώσουμε.
Υπάρχουν παρουσίες που μας μεταφέρουν γνώση, ηρεμία, γαλήνη. Μπορούμε να συνομιλήσουμε μαζί τους και να μας απαντήσουν. Αυτό γα μένα ήταν πρωτόγνωρο, αλλά με την Σαμπάλλα τα κατάφερα.
Όταν άκουγα ότι η πορεία του καθενός από εμάς είναι μοναδική, αλλά καταλήγει στον ίδιο προορισμό εννόησα ακριβώς τι σημαίνει.
'Εχοντας ξανακάνει το σεμινάριο Σαμπάλλα 13Δ είχα ενθουσιασθεί!!! Ήταν ένα σεμινάριο που μέσα από Channeling πήραμε πληροφορίες που τις βίωσα εκείνη την ώρα, αλλά δεν μπόρεσα να τις χρησιμοποιήσω μετά.
Στο νέο σεμινάριο που παρακολούθησα υπάρχει το ταξίδι μεν στις διαστάσεις, αλλά η αίσθηση είναι τελείως διαφορετική και όταν ανοίγεις τα μάτια σου μετά από τον διαλογισμό μεταφέρεις γνώση μαζί σου στην 3η διάσταση που είναι περασμένη πλέον στα κύτταρά σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτή τη γνώση στην καθημερινότητα σου σήμερα, αύριο, πάντα.
Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν ανέβηκα μόνο σε όλες τις διαστάσεις αλλά κατάφερα να τις γειώσω εδώ στην 3η διάσταση και ό,τι περιγραφή και να κάνω τώρα είναι πολύ λίγη.
Είχα ακούσει πολλά για αυτό το σεμινάριο. Είδα πρόσωπα χαμογελαστά, ευτυχισμένα αλλά δεν μπορώ με λόγια να περιγράψω την μοναδική μαγεία που εγώ ένοιωσα.»

Ιωάννης Μαλικότσης

 

«Κατάθεση ψυχής προς την Σαμπάλλα
Σαμπάλλα... Σαμπάλλα. Τι γλυκά που ακούγεται το όνομα σου στα αυτιά και στην καρδιά μου. Μόλις βρέθηκα στον χώρο σου ένοιωσα τι πάει να πει ΜΑΓΕΙΑ!!!!!
Ένοιωσα σαν την " Αλίκη στην χώρα των Θαυμάτων" Κάθε πόρτα σου που άνοιγα αισθανόμουν και βίωνα κυριολεκτικά στο πετσί μου και κάτι ασύλληπτα μοναδικό! Τι να πω...
Προσπαθώ να βρω τα σωστά λόγια για να περιγράψω τις βιωματικές εμπειρίες που μου χάρισες και βρίσκω ότι τα λόγια είναι φτωχά.
Δεν υπάρχουν λόγια που να μπορούν να περιγράψουν το ΜΕΓΑΛΕΙΟ σου. Τι να πρωτοθυμηθώ!!
Αφουγκράσθηκα τους ασύλληπτους ομορφιάς χτύπους της καρδιάς της γης...Αισθάνθηκα, ότι ΝΑΙ η Γη είναι ένας ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ.
Βλέπεις μέχρι τότε αυτό μπορούσα να το αντιληφθώ μόνο με το νοητικό κομμάτι μου με την λογική μου. Τι να πω για την μοναδική ΕΚΣΤΑΣΗ που μου προκάλεσε η δόνηση του πολυδιάστατου ΕΑΥΤΟΥ ΜΟΥ ή το στιγμιαίο άγγιγμα μου σε αυτό που λέγεται ΘΕΟΣ... Αυτό όμως που με ταρακούνησε στην κυριολεξία ήταν η στιγμή που ειπώθηκε το "ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ"
'Ηταν για πρώτη φορά στη ζωή μου που αυτή η προσευχή άγγιξε τα " αυτιά" της καρδιάς μου. Μέχρι τότε με άγγιζε μόνο επιδερμικά σαν κάτι να εμπόδιζε τον ήχο της να εισχωρήσει στα κατάβαθα μου. ΤΩΡΑ κάθε φορά που θα την λέω ή θα την ακούω ΜΠΟΡΩ πια να την νοιώθω με όλο μου το ΕΙΝΑΙ με όλες μου τις αισθήσεις
Σαμπάλλα... Σαμπάλλα... Τι γλυκά που ηχεί το όνομά σου. Θέλω να το λέω συνέχεια!!!!!
Σε ευχαριστώ, σε ευχαριστώ που με αξίωσες να βιώσω, να αισθανθώ αυτά τα ασύλληπτης αξίας δώρα σου. Ξέρω, ότι από εδώ και πέρα σε ΕΧΩ γιατί θα σε κουβαλώ ΠΑΝΤΑ μαζί μου μες την ΚΑΡΔΙΑ μου!!!!!!

Κατάθεση προς τρίτους:
Η Σαμπάλλα με βοήθησε να ξυπνήσω από την Λήθη και να θυμηθώ, να αισθανθώ, να βιώσω πια ΕΙΜΑΙ όχι νοητικά, όχι με την λογική μου γιατί αυτό το κατείχα σε ένα βαθμό αλλά να βιώσω στο πετσί μου ΟΛΑ τα Θειικά κομμάτια μου σε όλες τις διαστάσεις μέχρι ΤΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

Ελένη Σταμούλη


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art