Προσωπική αλχημεία

Οταν συνδέεστε πρώτη φορά με την ενέργεια ALL LOVE, διάφορα πράγματα συμβαίνουν. 'Ισως να αισθανθείτε τη σύνδεση ως ενέργεια που ακτινοβολεί από την καρδιά σας. 'Ενα συναίσθημα γαλήνης και ευτυχίας, μια αίσθηση της καρδιάς σας να "γεμίζει" με αγάπη, μια αίσθηση "ριζώματος" στη γη, σε συνδυασμό με άλλες αισθήσεις, όπως τσιμπήματα στα χέρια και τα πόδια.

Καθώς η ενέργεια ALL LOVE μπαίνει στο ενεργειακό σας σύστημα, σας βοηθά να απελευθερώσετε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που δεν συντονίζεται μαζί της. Αυτή η διαδικασία περιλαμβάνει την εκτόνωση παρελθοντικών τραυμάτων, οδυνηρών αναμνήσεων και "μοντέλων συμπεριφοράς" που έχουν τελματώσει. Τα τραύματα, οι αναμνήσεις και τα συναισθήματα που συνδέονται με αυτές τις ενέργειες βγαίνουν στην επιφάνεια για να απελευθερωθούν. Αυτή η διαδικασία είναι γνωστή ως 'Προσωπική Αλχημεία'.

Η Προσωπική Αλχημεία All-Love είναι ένας τρόπος να καταρρίψουμε μοτίβα που κουβαλάμε όλη μας τη ζωή και εξουσιάζουν το εσωτερικό μας τοπίο. Αυτά εκδηλώνονται ως φόβος, ανασφάλεια, καταπίεση, θυμός, ντροπή και ενοχή, συναισθήματα που πηγάζουν από βιώματα του παρελθόντος. Σήμερα, ο περισσότερος κόσμος ζει προβάλλοντας αυτά τα ξεχασμένα βιώματα και καταπιεσμένα συναισθήματα στο ίδιο του το μέλλον. Ο πόνος μας δεν υφίσταται μόνο στο παρελθόν όπου και γεννήθηκε, αλλά τον βρίσκουμε μπροστά μας, μας ρουφά μέσα του. Μόνο αν καταφέρουμε να επεξεργαστούμε και να απελευθερώσουμε πλήρως το τέλμα στο οποίο μας οδηγεί το παρελθόν, θα μπορέσουμε να έχουμε το μέλλον που θέλουμε.

Στην επιστήμη της Προσωπικής Αλχημείας βασίζεται η διαδικασία της συναισθηματικής θεραπείας. Αυτή η διαδικασία είναι η συνένωση της συνειδητότητας των αντίθετων σωματιδίων μας, για το σχηματισμό φωτός που διαλύει τη 'συναισθηματική μας φόρτιση' γύρω από ένα θέμα.
Η ενέργεια της ΑΓΑΠΗΣ καταλαμβάνει φυσικό χώρο στο Σύμπαν.
Συνεπώς, καθώς η ενέργεια All Love μπαίνει στο σώμα σας, καταλαμβάνει σε αυτό φυσικό χώρο. Η ενέργεια ALL LOVE χρειάζεται χώρο για να αναπτυχθεί πλήρως και σε περίπτωση που στο σώμα σας υπάρχουν άλλες δονήσεις, οι οποίες δεν συντονίζονται με την ΑΓΑΠΗ, οι δονήσεις αυτές πρέπει να μετουσιωθούν.

'Ολοι μας βιώνουμε 'όλα τα συναισθήματα' και ενέργειες όπως ο πόνος, ο θυμός, η αρνητικότητα, κ.λπ., δημιουργούν φραγμούς που μας εμποδίζουν να αναπτύξουμε πλήρως το δυναμικό μας. Συχνά σβήνουμε από το μυαλό μας τις τραυματικές εμπειρίες που μας προκάλεσαν αυτά τα συναισθήματα και δεν γνωρίζουμε το υπόβαθρο του πόνου ή της έντασης ή του φόβου που αισθανόμαστε σήμερα ή τα μοντέλα τα οποία μοιάζουν να κατευθύνουν τις ζωές μας. Πράγμα που ισχύει ιδιαίτερα για πρώιμα παιδικά τραύματα.

Η φυσική της Προσωπικής Αλχημείας

Η ενέργεια ALL LOVE θα σας βοηθήσει να "μετουσιώσετε" τις ενέργειες που δεν συντονίζονται, ώστε να δημιουργηθεί χώρος για την ΑΓΑΠΗ χωρίς όρους και να μπορέσει αυτή να γεμίσει όλο σας το είναι. Ο μόνος τρόπος για μεταμόρφωση που θα διαρκέσει δεν είναι να επιφέρουμε μια αλλαγή σε μια κατάσταση, αλλά μέσω της Προσωπικής Αλχημείας, να εντοπίσουμε το κυρίαρχο βασισμένο στο φόβο συναίσθημα (αντι-ύλη), να το συνδέσουμε με το αντίθετα φορτισμένο ηλεκτρόνιο στο φυσικό σώμα (ύλη), και να αποδεχτούμε και να εξαλείψουμε τις αναμνήσεις που βγαίνουν στην επιφάνεια.

Η επιστήμη της φυσικής διαθέτει μια διαδικασία η οποία ονομάζεται εξουδετέρωση και στην οποία δύο αντίθετα, η ύλη και η αντι-ύλη, συμφιλιώνονται και μεταμορφώνονται σε ένα ενιαίο φωτεινό σωματίδιο.

Προσωπική Αλχημεία είναι η διαδικασία στα πλαίσια της οποίας η ύλη και η αντι-ύλη μας συμφιλιώνονται και η συνειδητότητά μας μετουσιώνεται σε φως. Καθώς εξελίσσεται η διαδικασία, συμφιλιώνεστε απόλυτα με μια κατάσταση ή ένα πρόσωπο και κατανοείτε πλήρως το λόγο που σας συνέβη κάτι. Με αυτό τον τρόπο, αποβάλλετε τον πόνο και τη συναισθηματική φόρτιση που σας προκαλεί αυτή η κατάσταση και αισθάνεστε ανακουφισμένοι.

Η φυσική μας υπόσταση είναι ύλη. Η Αύρα μας είναι αντι-ύλη. Η ύλη αποτελείται από ηλεκτρόνια τα οποία έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά (στροφορμή, φορτίο, μάζα και χώρο/χρόνο). Το αντίθετο φορτίο είναι το ποζιτρόνιο, το οποίο εκτός από αντίθετο φορτίο, έχει αντίθετη στροφορμή, αντίθετη μάζα και αντίθετο χώρο/χρόνο. 'Οταν τα σωματίδια αυτά ενώνονται, εξουδετερώνουν το ένα το άλλο και σχηματίζουν ένα ενιαίο φωτεινό σωματίδιο, το οποίο δεν έχει μάζα ούτε φορτίο και βρίσκεται εκτός χώρου και χρόνου.

'Ενα μπλοκάρισμα στο φυσικό επίπεδο της 'ύλης', που εκδηλώνεται με τη μορφή ασθένειας ή δυσλειτουργίας, αντανακλάται με το ίδιο μπλοκάρισμα στο επίπεδο της 'αντι-ύλης', δηλαδή, στην αύρα μας, και υφίσταται ως συναισθηματικός ή νοητικός ενεργειακός θύλακος. Η διαδικασία της Προσωπικής Αλχημείας ενώνει αυτά τα δύο επίπεδα, μετουσιώνοντας σε φως το μπλοκάρισμα.

Χρησιμοποιώντας την Προσωπική Αλχημεία, συμφιλιωνόμαστε με τα συναισθήματά μας και ουδετεροποιούμε την κρίση μας. Αλλάζοντας την προοπτική μας, είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια κατάσταση ως "θεραπευμένη" αντί να εστιάσουμε στην πόλωσή της (σωστό/λάθος).

'Οταν λαμβάνει χώρα αυτή η ριζική κυτταρική μεταμόρφωση και μένουμε με το φως, που δεν έχει μάζα, δημιουργείται μια κάθαρση. 'Ενα κενό στο οποίο μπορούν να εισχωρήσουν οι ενέργειες μύησης. Με αυτό τον τρόπο, η Προσωπική Αλχημεία οδηγεί σε 'Μύηση'. Αφού απελευθερώσουμε όλα όσα μπλοκάρουν την πλήρη ενσωμάτωση της ενέργειας ALL LOVE, λαμβάνει χώρα μια ολοκληρωτική μύηση. Τότε, η ενέργεια ALL LOVE γεμίζει εντελώς το ενεργειακό μας σύστημα.

Η επεξεργασία των συναισθημάτων μπορεί να χρειαστεί ημέρες, εβδομάδες, μήνες, ακόμα και χρόνια. Ο αναγκαίος χρόνος εξαρτάται αποκλειστικά από εσάς, από το πόσο πρόθυμοι είστε να αποβάλλετε τις ενέργειες που δεν είναι ALL LOVE, να δημιουργήσετε χώρο ώστε η ενέργεια ALL LOVE να εισχωρήσει στο ενεργειακό σας σύστημα. Γενικά, τα συναισθήματα καθαρίζονται σε κύματα και μυήσεις βιώνονται μετά από κάθε επίπεδο κάθαρσης. Συμβαίνει συχνά να βιώνει κανείς πολλές μυήσεις σε διάστημα ενός χρόνου. Στη διάρκεια αυτών των μυήσεων, η ψυχή ενώνεται με το φυσικό σώμα.

'Οσο πιο συχνά συνδέεστε με την ενέργεια, τόσο βαθύτερη είναι η κατάσταση την οποία βιώνετε. Η σύνδεση μπορεί να περιλαμβάνει ατομικές συνεδρίες διαλογισμού (με ή χωρίς CD) ή ομαδικές συνεδρίες ή θεραπείες με έναν έμπειρο δάσκαλο, είτε αυτοπροσώπως είτε τηλεφωνικά είτε μέσω μίας διαδικασίας παρόμοιας με την εξ' αποστάσεως θεραπεία.

Τα συναισθήματα είναι απλώς ρεύματα ενέργειας. Ενεργειακή Κίνηση, Ενέργεια σε Κίνηση. Τα ρεύματα αυτά χαρακτηρίζονται από διαφορετικές συχνότητες ενέργειας, τα αρνητικά ρεύματα έχουν χαμηλότερη συχνότητα, ενώ τα θετικά υψηλότερη. 'Οταν επιλέγετε να σας διαπεράσουν ενεργειακά ρεύματα υψηλής συχνότητας, βιώνετε περισσότερη ενέργεια.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art