Οι Πεμπτουσίες του Aura-Soma®

Πεμπτουσία ή η καρδιά ενός αποστάγματος είναι το εκχύλισμα του ουσιωδέστερου από τα ουσιώδη, ένας φορέας της ενέργειας των Δασκάλων. Οι Δάσκαλοι αντιπροσωπεύουν τις υψηλότερες ενέργειες. Χωρίς αυτές τις ενέργειες κανένας από εμάς δεν θα μπορούσε -ούτε στο παρελθόν, ούτε στο μέλλον- να κάνει έστω και ένα βήμα προόδου στον δρόμο της πνευματικής εξέλιξης, της αναζήτησης της ευτυχίας ή της θεραπείας. Οι ενέργειες των Δασκάλων υπήρχαν από τα πολύ παλιά χρόνια και θα υπάρχουν πάντα. Τα ονόματα και οι προσωπικότητες μπορεί να αλλάζουν, αλλά η ενέργεια των Δασκάλων είναι αιώνια, όπως και ο δρόμος των ανθρώπων για την αναζήτηση της ευτυχίας. Πίσω από τα φαινόμενα που τα θεωρούμε εμπόδιο για την εξέλιξή μας, υπάρχει η ενέργεια ενός Δασκάλου, που δίνει λύση από τα υψηλότερα πνευματικά επίπεδα. Δυστυχώς αυτό το ξεχνάμε πολύ εύκολα. Οι πεμπτουσίες όμως είναι εδώ για να μας το θυμίσουν. Μας βοηθούν να ξανα-ανακαλύψουμε την ύψιστη ενέργεια και να την πλησιάσουμε, για να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση.

Οι πεμπτουσίες του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα) επιδρούν στα λεπτοφυή μας σώματα και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε μια σύνδεση στα Ανώτερα επίπεδα με την ουσία του αντίστοιχου χρώματος. Χρησιμοποιούνται για σύνδεση με τις Ανώτερες όψεις του εαυτού μας και είναι χρήσιμα σε κάθε διαλογισμό, ή βαθιά χαλάρωση ή για να προωθήσουν την ενεργειακή εργασία σε μία «θεραπεία».
Επιδρούν στην σύνδεση μεταξύ του Δημιουργού και του δημιουργήματός Του και μας βοηθούν να καλέσουμε τις Ανώτερες ενέργειες, με τις οποίες θέλουμε να έχουμε επαφή και να τις χρησιμοποιήσουμε είτε για να επιτύχουμε το έργο μας, είτε για την υποστήριξη της πνευματικής μας εξέλιξης, είτε για την «θεραπεία» μας.

Πεμπτουσία ΕΛ ΜΟΡΥΑ

Χρώμα απαλό μπλε

Η επιβεβαίωση-κλειδί για τον Ελ Μόρυα είναι «Το θέλημα Σου πραγματοποιείται μέσα από Εμένα». Μας επιτρέπει να βρούμε εκείνο το σημείο μέσα μας, από το οποίο εκδηλώνεται η θεϊκή δύναμη. Η πεμπτουσία Ελ Μόρυα ενισχύει την αίσθηση του να είμαστε ένα με όλα.
Αυτή η πεμπτουσία είναι το αντίδοτο για την αρνητική θέση της χωριστικότητας. Ενώνει αντί να διαχωρίζει. Ενισχύει την δύναμη της θέλησης και βοηθά να είμαστε σε αρμονία με τις πραγματικές μας επιθυμίες.


Πεμπτουσία ΚΟΥΤΧΟΥΜΙ

Χρώμα απαλό κίτρινο

«Ελάτε σε μένα» είναι ένα κάλεσμα των θετικών ενεργειών από το μέλλον Αυτή η πεμπτουσία. είναι συνδεδεμένη με τον Βούδα Maitreya. Mία από τις βασικότερες λειτουργίες της πεμπτουσίας «Κουτχούμι» είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να εδραιώσουν την επικοινωνία τους με το Βασίλειο των Αγγέλων και των Πνευμάτων της Φύσης (Ντέβας). Για να κατανοήσουμε το θεϊκό σχέδιο με την βοήθεια της διαίσθησής μας, και να βάλουμε τις ρίζες για την πραγματοποίηση του στην γη, μέσω του συναισθηματικού κομματιού της ύπαρξής μας, χρειαζόμαστε την υποστήριξη από το βασίλειο των Αγγέλων.
Η πεμπτουσία αυτή μας ανοίγει στην κατανόηση των επιστημών και των αριθμών, γιατί βρίσκεται κοντά στον Πυθαγόρα. Το κίτρινο χρώμα του Κουτχούμι οδηγεί στην φωτισμένη γνώση της ύπαρξης. Φέρνει ενέργειες και συνείδηση από τον κόσμο των ζώων, των φυτών και των ορυκτών και προωθεί την επικοινωνία μ’ αυτούς τους κόσμους.


Πεμπτουσία ΛΑΙΔΗ ΝΑΝΤΑ

Χρώμα Απαλό ροζ

Να θεραπεύουμε με βαθιά αγάπη. Να αφήσουμε πίσω μας την αρνητικότητα. Αυτή η πεμπτουσία δυναμώνει την ικανότητά μας, να είμαστε σε σύνδεση με τα ανώτερα επίπεδα της ύπαρξής μας. Ο εσωτερικός γάμος μεταξύ του αρσενικού και του θηλυκού μέρους μας συμβολίζεται από τον Ιησού Χριστό με τον γάμο στην Κανά. Η μεταστοιχείωση του νερού σε κρασί μας δίνει την δυνατότητα να αντιληφθούμε την συμβολική αλήθεια, που γίνεται ζωτική εμπειρία.
«Νάντα» σημαίνει στα σανσκριτικά «ήχος». Με την πεμπτουσία «Λαίδη Νάντα» μπορούμε να καλέσουμε τις ανώτερες ενέργειες, να μας βοηθήσουν να «ακουστούμε».
Βοηθά το άτομο να βιώσει την εσωτερική μουσική, στην διάρκεια μιας «ενεργειακής θεραπείας».


Πεμπτουσία ΙΛΛΑΡΙΩΝ

Χρώμα απαλό πράσινο

Ο δρόμος, η αλήθεια και το Φως.
Ο δρόμος. Όταν γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, φέρνουμε τον αληθινό εαυτό μας σε εκδήλωση.
Η αλήθεια. Η κατανόηση της ολότητάς μας, ο αληθινός εαυτός μας.
Το φως. Όταν το επίπεδο της συνειδητότητάς μας ανεβαίνει, γεμίζουμε με περισσότερο φως.
Η πεμπτουσία Ιλλαρίων, μας βοηθά να δώσουμε χώρο στο καινούργιο και να διαγράψουμε παλιά πρότυπα, που δεν χρειαζόμαστε πια. Μας δίνει την δυνατότητα να ζήσουμε «ανανεωμένοι» στο παρόν. Μας προφυλάσσει από την ρύπανση του περιβάλλοντος. Μας βοηθά να δημιουργήσουμε τον χώρο που χρειάζεται ο καθένας μας, ώστε να είναι ο εαυτός του. Κάνει δυνατή την πρόσβαση στην αλήθεια, ακόμα και όταν το περιβάλλον είναι φορτισμένο. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο στην επαγγελματική ζωή, όταν πρέπει να ληφθούν σημαντικές αποφάσεις.


Πεμπτουσία ΣΕΡΑΠΙΣ ΜΠΕΫ

Χρώμα Διάφανο

Καρμικές απαλλαγές. Όχι όμως με την έννοια της άρνησης του κάρμα μας, αλλά να δούμε το κάρμα με μια νέα οπτική, με περισσότερο φως. Μας δίνει την δυνατότητα να το θεραπεύσουμε, αντί να το αισθανόμαστε σαν βάρος. Η πεμπτουσία Σέραπις Μπέϋ είναι ιδανική για την αποτοξίνωση σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η πεμπτουσία συμβολίζει την ανάληψη σε υψηλότερα επίπεδα, μέσω του καθαρισμού των λεπτοφυών σωμάτων μας. Μας δίνει βαθιά κατανόηση για τις διάφορες συγκρούσεις, για τον πόνο, για την θλίψη σε όλα τα επίπεδα. Ενδείκνυται ιδιαίτερα για νέα ξεκινήματα.
Η πεμπτουσία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό όλων των ορυκτών.


Πεμπτουσία ΧΡΙΣΤΟΣ

Χρώμα Βαθύ κόκκινο

Το βαθύ κόκκινο χρώμα της πεμπτουσίας Χριστός, φέρνει την θυσιαστική αγάπη σε μια νέα επίγνωση, που έχει να κάνει με την φροντίδα και την ικανότητα να αγαπάς. Φέρνει πίσω σε εμάς την ενέργεια αγάπης που δίνουμε και δίνει βαθιά προστασία. Είναι χρήσιμη για όσους εργάζονται πάνω στην θεραπεία της πολικότητας. Ενώνει την αρσενική με την θηλυκή πλευρά. Υποστηρίζει την θηλυκή χειραφέτηση.
Είναι η βασικότερη πεμπτουσία που βοηθά τον άνθρωπο να αναγνωρίσει τον σκοπό της ζωής του και να συνειδητοποιήσει ότι ο σκοπός αυτός συνδέεται πολύ με την γη, με την φυσική διάσταση. Τον βοηθά να κατανοήσει πως ο σκοπός αυτός δεν χρειάζεται να είναι «εντυπωσιακός» για να έχει αξία. Μπορεί να είναι η συμμετοχή μας με επίγνωση και αγάπη σε απλά καθημερινά πράγματα, όπως πχ. η ανατροφή των παιδιών μας, ή να προσφέρουμε υπηρεσίες σαν εξαιρετική γραμματέας, ή να είμαστε ένας πολύ καλός πωλητής όμορφων πραγμάτων (λουλούδια, βιβλία κλπ.). Μας βοηθά να βρούμε τις αξίες της αγάπης και της δημιουργικότητας και να τις τοποθετήσουμε στον υλικό μας κόσμο, ανεξάρτητα από την ασχολία μας.


Πεμπτουσία ΣΑΝ ΖΕΡΜΑΙΝ

Xρώμα Απαλό βιολετί

Η πεμπτουσία Σαν Ζερμαίν δρα σαν καταλύτης για τις αρνητικές ενέργειες, που τις μετασχηματίζει σε θετικές. Είναι ιδανική για την «θεραπεία» με τα χέρια και μας βοηθά να θεραπεύσουμε τον εαυτό μας, να χαλαρώσουμε, ώστε να δώσουμε την δυνατότητα στις ενέργειες να ρεύσουν μέσα από εμάς. Η δόνηση αυτής της πεμπτουσίας εναρμονίζεται με τις λέξεις-κλειδιά της γαλλικής επανάστασης: Ελευθερία – Ισότητα – Αδελφοσύνη.


Πεμπτουσία ΠΑΛΛΑΔΑ ΑΘΗΝΑ

Χρώμα Τριανταφυλλί ροζ

Η αγάπη και η αφύπνιση της ομορφιάς. Επικοινωνία της ύψιστης αλήθειας. Η αποκάλυψη αυτού που συνήθως ήταν κρυφό. Μας παρακινεί να ακολουθήσουμε τον σωστό τρόπο ζωής και μας βοηθά να είμαστε σε αρμονία με τον κόσμο. Μας ενισχύει την συνειδητοποίηση του εσωτερικού πλούτου, που κατέχουμε. Αυτή η πεμπτουσία μας βοηθά να φέρουμε την κατάλληλη ενέργεια σε όλα τα πράγματα, ανεξάρτητα αν είναι μικρά ή μεγάλα, ώστε να εκδηλώσουμε την εσωτερική μας ποιότητα σε κάθε μας συναλλαγή Διευκολύνει την διαύγεια στα όνειρα και επιφέρει βαθιά επίγνωση των προσωπικών ονειρικών συμβόλων.


Πεμπτουσία ΟΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Χρώμα ροζ

Δύο μεγάλοι ΄Αγγελοι, που ανοίγουν και κλείνουν την κάθε μέρα. Ενώ ο Ορίων κλείνει το παραπέτασμα της νύχτας, η Αγγελική ανοίγει την αυγή. Μαζεύει όλες τις ακαθαρσίες και τις καθαρίζει σ’ ένα βαθύ επίπεδο από αρνητικότητα, όπως η πρωινή δροσιά καθαρίζει την γη.
Η πεμπτουσία αυτή ενδείκνυται για την αρχή και το τέλος όλων των σχεδίων. Βοηθά να φέρουμε φως στο αστρικό μας σώμα.
Ελευθερώνει το άτομο από την κούραση των πτήσεων, δηλαδή από τις φυσικές συνέπειες από την αλλαγή των χρονικών ζωνών, λόγω μακρινών αεροπορικών πτήσεων. Η ερμηνεία που δίνει το Aura-Soma για την κούραση των πτήσεων είναι, ότι λόγω της ταχύτητας, τα λεπτοφυή μας σώματα αποκλίνουν ελαφρώς μεταξύ τους. Η πεμπτουσία Ορίων και Αγγελική τα επανασυνδέει.


Πεμπτουσία ΛΑΙΔΗ ΠΟΡΣΙΑ

Χρώμα Χρυσό

Μην κρίνεις για να μην κριθείς. Για όσους είναι σκληροί με τον εαυτό τους. Η συμπόνια ξεκινά από την αγάπη του εαυτού μας. Αυτή η πεμπτουσία φέρνει δικαιοσύνη, διευθέτηση και ικανότητα διαφοροποίησης. Μας βοηθά να δούμε μια κατάσταση ξεκάθαρα, για να κάνουμε τους σωστούς χειρισμούς. Βοηθά στην αντιμετώπιση των φόβων και στην εξουδετέρωση των αρνητικών εσωτερικών ή εξωτερικών δονήσεων. Μας βοηθά να έρθουμε στο κέντρο μας, ενδυναμώνει την σοφία και μας βοηθά να βρούμε την εσωτερική μας ισορροπία.


Πεμπτουσία ΛΑΟ ΤΣΕ – ΚΟΥΑΝ ΓΙΝ

Χρώμα απαλό πορτοκαλί

Βοηθά την λήψη πληροφοριών από παλαιότερες ενσαρκώσεις. Οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε ενεργειακό επίπεδο και όχι σε συναισθηματικό. έτσι το άτομο δεν έρχεται αντιμέτωπο με το σοκ που προκαλείται από τη γνώση προηγούμενων βιωμάτων.
Φέρνει την κατανόηση και την εκτίμηση της αξίας αυτού που μεταφέρουμε μαζί μας από παλαιότερες εποχές και αυξάνει την αγάπη για τον εαυτό μας. Σαν αποτέλεσμα φέρνει ένα αίσθημα βαθιάς γαλήνης. Λειτουργεί αποτελεσματικά σε όλα τα θέματα που θέλουμε να απελευθερώσουμε από παλιούς προγραμματισμούς.


Πεμπτουσία ΣΑΝΑΤ ΚΟΥΜΑΡΑ – ΛΑΙΔΗ ΒΕΝΟΥΣ ΚΟΥΜΑΡΑ

Χρώμα Απαλό κοραλλί

Η μητρική – και πατρική αρχή σε ανώτερο επίπεδο.
Ο Σάνατ Κουμάρα και η Λαίδη Βένους Κουμάρα είναι αυτήν την στιγμή υπεύθυνοι για όλες τις ακτίνες των Δασκάλων.. Εάν λοιπόν έχετε αμφιβολία για το με ποια ακτίνα Δασκάλου θέλετε να επικοινωνήσετε, μπορείτε με αυτήν την πεμπτουσία να έχετε πρόσβαση σε όλους τους δασκάλους. Εργάζονται με βάση του νόμου «όπως πάνω, έτσι και κάτω».
Αυτή η πεμπτουσία μας βοηθά να αποκτήσουμε επαφή με τον βαθύτερο εσωτερικό εαυτό μας, τον θεϊκό μας σπινθήρα . Μας βοηθά να φέρουμε θεϊκότητα στην καθημερινότητά μας. ΄Οσο πιο συνειδητοί γινόμαστε, τόσο περισσότερο μπορούμε να συμμετέχουμε στο θεϊκό σχέδιο.΄Οσο περισσότερο παίζουμε παλιά σενάρια, τόσο λιγότερη ενέργεια μας απομένει για συνεργασία. Αυτή η πεμπτουσία μας βοηθά να δούμε πίσω από τις μάσκες και τους ρόλους, τον βυθό των πραγμάτων.


Πεμπτουσία ΜΑΧΑ ΚΟΧΑΝ

Χρώμα Απαλό Τυρκουάζ

Ο μεγάλος Δάσκαλος, ο μοναδικός Δάσκαλος, ο οποίος δεν έχει ενσαρκωθεί. Ο Δάσκαλος των άλλων Δασκάλων. Μας βοηθά να εκφράσουμε τα συναισθήματά μας, αυτά που πρέπει να εκφραστούν. Η πεμπτουσία αυτή συνιστάται για όσους μεταδίδουν την αρχαία σοφία μέσω διδασκαλίας ή μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Δίνει πρόσβαση σε μια πολύ βαθιά επαφή με τον «εσωτερικό δάσκαλο». Διευκολύνει την ενδυνάμωση συναισθηματικών δεσμών με υψηλότερες συχνότητες από τις ανθρώπινες. Βοηθά το άτομο να καλέσει τον εσωτερικό του Δάσκαλο να συμμετέχει πραγματικά στην ζωή του, όχι λόγω ανάγκης, αλλά γιατί είναι έτοιμο να μάθει.


Πεμπτουσία ΤΖΒΑΛ ΚΟΥΛ

Χρώμα Σμαραγδί πράσινο

Ο αναζητητής της αλήθειας. Η πεμπτουσία αυτή μας βοηθά να συνειδητοποιήσουμε πως δεν μπορούμε να επιτύχουμε όλα τα πράγματα μόνο με την διαίσθηση, αλλά και πως η διάνοια είναι επίσης ένα χρήσιμο εργαλείο.
Αυξάνει την αγάπη για τον εαυτό και τη διαύγεια στα άτομα που είναι επιρρεπή στο φόβο (κλειστοφοβία, αγοραφοβία).
Συμβάλλει ώστε το άτομο να δημιουργήσει το χώρο και τον χρόνο που έχει ανάγκη. Επιφέρει την κατανόηση των ρυθμών, των νόμων και των μοντέλων της φύσης.
Προωθεί την πνευματική αναζήτηση και οδηγεί στην κατανόηση του περιβάλλοντος. Είναι η κατάλληλη πεμπτουσία για όσους ασχολούνται με την αστρολογία.

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art