Πώς δημιουργήθηκαν τα έλαια ισορροπίας

Η Βίκυ Γουώλ λόγω των ψυχικών ικανοτήτων της, της μόρφωσης και των εμπειριών της, ήταν το κατάλληλο άτομο για να μεταφέρει, να συνειδητοποιήσει και να υλοποιήσει πληροφορίες από μια άλλη διάσταση, σ' αυτήν που βρισκόμαστε (3η διάσταση).
Το θαύμα συνέβη μια νύχτα, όταν η Βίκυ συγκέντρωσε τα κατάλληλα φυτικά συστατικά στο σπίτι της κι άρχισε την αλχημική της εργασία. Οπως ανέφερε αργότερα, ένιωθε σαν τα χέρια της να κατευθύνονταν σ' αυτό που είχαν να κάνουν.
Ολα τα συστατικά του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα) ανήκουν στο ορυκτό και φυτικό βασίλειο, καθώς επίσης και στο βασίλειο των χρωμάτων και του φωτός.
Το ταλέντο της Βίκυ να αντιλαμβάνεται τα χρώματα -συμπεριλαμβανομένων κι αυτών της ανθρώπινης αύρας- όχι μόνο δεν μειώθηκε με την έλλειψη όρασής της, αλλά αντίθετα αυξήθηκε.

Τόσο το γεγονός ότι οι τύποι των μπουκαλιών της δόθηκαν σε περίοδο διαλογισμού και προσευχής, όσο και η επίδραση που είχαν αυτοί οι τύποι, φαινόταν να εκτείνεται πέρα από τα όρια της κοινής αντίληψης. Εμοιαζαν σαν να αφύπνιζαν στους ανθρώπους αναμνήσεις για κάτι που είχε χαθεί από καιρό. Αυτό το κάτι είναι πως η ουσία των ανθρώπων, ο εσώτερος εαυτός τους, συνδέεται με το χρώμα.

Την χρονιά που ήρθε σε εκδήλωση το πρώτο μπουκάλι της Βίκυ, έγινε η γνωριμία της με τον Μάικ Μπουθ, ο οποίος έγινε ο άμεσος συνεργάτης της, μυώντας τον στην παραγωγή των συστατικών του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα).
Στο βιβλίο της «Το θαύμα της θεραπείας των Χρωμάτων» η Βίκυ Γουώλ γράφει: «Ο Μάικ είναι τα μάτια μου και ο μόνιμος βοηθός μου. Εργαζόμαστε μαζί, με πνευματική ενότητα. Ο Μάικ τελικά θα αναλάβει και θα συνεχίσει στο έργο μου».
Η Βίκυ πέθανε στις αρχές του 1991. Από τότε ο Μάικ Μπουθ διευθύνει και συντονίζει ολόκληρο το ίδρυμα, την παραγωγή και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα), ενώ η σύζυγος του Κλαούντια, καθώς και η φίλη της Βίκυ, Μάργκαρετ Κοκμπέιν είναι συν-διευθυντές.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art