Το χρώμα στην ζωή μας μέσα από το Aura-Soma®

H γλώσσα των χρωμάτων είναι σημαντική και αυθεντική. Ολοι οι άνθρωποι την κατέχουν ασυνείδητα. Είναι εκπληκτικό πως οι άνθρωποι, αφήνοντας την διαίσθηση και την εσωτερική σοφία να αναδυθεί από τα βάθη του Εαυτού τους, είναι σε θέση να επιλέξουν το χρώμα που θα τους κάνει να αναπτύξουν όλη τους την δυναμική, αλλά ακόμα και αυτό το χρώμα που θα τους κάνει να κατανοήσουν την σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους και να την επεξεργαστούν.
Μέσα από τα χρώματα ανακαλύπτουμε τα ιδιαίτερά μας χαρίσματα, αυτά που η ψυχή μας φέρνει μαζί της από όλη την διαδρομή της ανά τους αιώνες, σαν προίκα για να μας βοηθήσουν σ' αυτήν την ενσάρκωση να ξεδιπλώσουμε την γνώση και την σοφία μας και να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το σχέδιο της ψυχής μας στην γη.
Το Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα) μας προσφέρει 104 κλειδιά για να μπορέσουμε να ανοίξουμε την πύλη της εσωτερικής γνώσης και να βουτήξουμε στο μυστήριο της ύπαρξης, να το αποκρυπτογραφήσουμε, ώστε να κατανοήσουμε το φως και το σκοτάδι μέσα μας και να ενώσουμε αυτά τα δύο μέρη με μια μεγάλη δύναμη, την δύναμη της αγάπης που μας οδηγεί στο φωτεινό μονοπάτι της επιστροφής μας στην αρχική μας Πηγή, στον Θεό.

Το Αura-Soma® (Αύρα - Σώμα) είναι μια ολοκληρωμένη "θεραπεία" της ψυχής, κατά την οποία ενώνονται οι θεραπευτικές δονήσεις των χρωμάτων, των κρυστάλλων και των αιθέριων ελαίων με το φως για να εναρμονίσουν το σώμα, το πνεύμα και την ψυχή του ανθρώπου.
Τα 104 μπουκάλια αποτελούνται από δύο χρωματικά μέρη που ισορροπούν τέλεια μεταξύ τους. Μας προδιαθέτουν για την ισορροπία που μπορούμε να εδραιώσουμε στην ζωή μας, αποδεχόμενοι όλα τα κομμάτια του εαυτού μας. Μας βοηθούν να κατανοήσουμε το μυστήριο της ύπαρξης και να χαιρόμαστε για τα απλά καθημερινά πράγματα, που με σοφία έρχονται στον δρόμο μας για να μας δώσουν τις εμπειρίες που χρειάζεται η ψυχή μας, ώστε να εξελιχθεί.

Η επιλογή των κατάλληλων για μας χρωματικών συνδυασμών, μέσα από τα "στολίδια" του Αura-Soma® (Αύρα - Σώμα), ας γίνει για μας ένα παιχνίδι γνώσης του εαυτού μας. 'Ενα παιχνίδι που έχει αρχή, αλλά δεν έχει τέλος... Γιατί η γνώση δεν τελειώνει ποτέ. Ας αφήσουμε τον πραγματικό Εαυτό μας να ξεδιπλωθεί, ν' ανοίξει σε νέες ιδέες και επιλογές και ας διανύσουμε μαζί με τα "στολίδια" του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα) το μακρύ ταξίδι της εμπειρίας της ζωής...
Σ' αυτό το ταξίδι δεν είμαστε μόνοι μας. 'Εχουμε κοντά μας τους Αρχαγγέλους, τους Αγγέλους και τους Πνευματικούς Δάσκαλους, οι οποίοι βάζουν τα "χρωματικά σημάδια" τους στην διαδρομή μας για να μας σιγουρέψουν ότι ο δρόμος που διανύουμε είναι ο σωστός!!


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art