Οι Πομάδες του Aura-Soma®

Οι πομάδες εξυπηρετούν για προστασία και ενδυνάμωση της Αύρας μας ή του ενεργειακού μας πεδίου. Προστατεύουν και τρέφουν τα λεπτοφυή σώματά μας, που κι αυτά, όπως το φυσικό μας σώμα, χρειάζονται τροφή.

Πολύ λίγα άτομα μπορούν να τρέφουν και να φροντίζουν συνειδητά τα λεπτοφυή τους σώματα, δίνοντάς τους ενεργειακή και πνευματική τροφή.


Ετσι οι πομάδες παίζουν τον σπουδαίο ρόλο να θρέφουν και να καθαρίζουν το ενεργειακό μας πεδίο από ουσίες που μπορεί μεν να μην είναι ορατές, αλλά υπάρχουν στο περιβάλλον μας, όπως ατμοσφαιρική ρύπανση, ενεργειακά κύματα άγχους και επιθετικότητας ή ακόμα και ηλεκτρομαγνητικές ακτινοβολίες που περιβάλλουν την γη μας.


Αυτό το καταπληκτικό μέσο καθαρισμού και προστασίας που η Βίκυ πρόσφερε στην ανθρωπότητα, το χρησιμοποιούμε ως εξής:

Στάζουμε 3 σταγόνες στην αριστερή μας παλάμη και με αργές κινήσεις το περνάμε σε όλη μας την αύρα.
Οι πομάδες προσφέρονται επίσης και σε σπρέι που λειτουργούν σαν καθαριστικά χώρου και για ανανέωση της ατμόσφαιρας.

 
Λευκή πομάδα

Η πρώτη πομάδα που κατασκεύασε η Βίκυ. 'Οπως το καθαρό φως, η λευκή πομάδα περιέχει όλο το φάσμα των χρωμάτων και προστατεύει το ενεργειακό μας πεδίο, σε κάθε κατάσταση.
Η λευκή πομάδα μπορεί να προστατέψει και να καθαρίσει όλα τα chakra μας και ενδείκνυται για καθημερινή χρήση. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσουμε τους κρυστάλλους μας.


Ροζ πομάδα

Δημιουργήθηκε για να μας βοηθήσει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας. Προωθεί την αγάπη, που δεν θέτει όρους ή προϋποθέσεις, αλλά απλώνεται σ’ όλες τις υπάρξεις.
Το ροζ εναρμονίζει τις ομαδικές ενέργειες και τονώνει την θετική τους ενέργεια.
Φέρνει αγάπη στην αύρα μας και μας δίνει την δυνατότητα να την διοχετεύσουμε και στους άλλους. Ανοίγει το κέντρο της καρδιάς, ενώ συγχρόνως μας προστατεύει από το να μην πληγωθούμε.


Βαθύ κόκκινο πομάδα

Μας δίνει την ισχυρότερη προστασία και υποστηρίζει δυναμικά τα chakra της βάσης, της κοιλιάς και του ηλιακού πλέγματος. Η αληθινή φύση αυτής της πομάδας είναι η γείωση και γι’ αυτό παρέχει ενεργοποιητική δράση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από κάθε διαλογισμό ή και σε περιπτώσεις που προβλέπεται να μας δυσκολέψουν ή να μας προκαλέσουν άγχος.
Το σκούρο κόκκινο μας βοηθά να αντιληφθούμε της ενέργειες της γης και εναρμονίζει το chakra της βάσης.
Το χρησιμοποιούμε όταν αισθανόμαστε καταβεβλημένοι και μας φέρνει μια νέα αναζωογονητική ενέργεια.


Κόκκινη πομάδα

Ισορροπεί την πολικότητα που δημιουργείται από ρεύματα στο ενεργειακό δίκτυο της γης. ΄Ετσι παρέχει μια ισχυρή προστασία σε ανθρώπους που εργάζονται με τις ενέργειες της γης ή μένουν σε τόπους δυνατών ενεργειακών πεδίων. Προστατεύει από την ενέργεια των αρνητικών γραμμών Ley και από γεωπαθητικό στρες.
Η κόκκινη πομάδα έχει την ίδια επίδραση με την σκούρα κόκκινη πομάδα, σε πιο ήπιο όμως βαθμό. Μας βοηθά να ξεπεράσουμε τις αρνητικές επιδράσεις από μνησικακίες και εχθρότητες, τόσο απέναντι στον εαυτό μας, όσο και στους άλλους.


Κοραλί πομάδα

Μας βοηθά να αγαπήσουμε χωρίς να περιμένουμε ανταπόκριση. Να αγαπήσουμε αυτά τα κομμάτια του εαυτού μας που είναι δύσκολο να αγαπήσουμε και να αισθανθούμε πως αυτά μας δυσκολεύουν να αποδεχθούμε με αγάπη την ολότητα της ύπαρξης μας.
Αν υπάρχουν κομμάτια του εαυτού μας που υποφέρουν από την έλλειψη αγάπης μας, η κοραλί πομάδα μας δίνει την δυνατότητα να τα φροντίσουμε και να τα οδηγήσουμε από την σκιά του εαυτού μας στο φως. Μας βοηθά να μάθουμε την αγάπη και την φροντίδα μέσα από ένα νέο πρίσμα.


Πορτοκαλί πομάδα

Δρα σαν ένα δίχτυ ασφάλειας, που μας προστατεύει κατά την διάρκεια του ταξιδιού μας στα βάθη της ύπαρξής μας. Μπορεί να βοηθήσει στην υπενθύμιση βαθιών εμπειριών της ψυχής μας.
Προστατεύει το αιθερικό σώμα, καθώς και όλες τις όψεις των άλλων σωμάτων μας (νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό).
Φέρνει αντικειμενικότητα και διαύγεια και βοηθά να λύσουμε προβλήματα εξάρτησης ή απεξάρτησης.


Χρυσή πομάδα

Επιτρέπει στην εσωτερική μας σοφία να αναδυθεί, γιατί δημιουργεί μια βαθύτερη σύνδεση με το ένστικτό μας και μας βοηθά να έρθουμε σε επαφή με «τον εσωτερικό μας δάσκαλο».
Η χρυσή πομάδα προωθεί δυνατά την επαφή με την εσωτερική μας σοφία ή την γνώση από το παρελθόν και μας βοηθά να την ενσωματώσουμε και να την εκδηλώσουμε στην καθημερινότητά μας.


Κίτρινη πομάδα

Καθαρίζει τις σκέψεις και φέρνει διαύγεια, αποδοχή και σοφία, στην αντιμετώπιση κάθε κατάστασης. Βοηθά κατά την διάρκεια των συννεφιασμένων ημερών να αποφύγουμε την εποχιακή κατάθλιψη.
Η κίτρινη πομάδα βοηθά για να ξεπεραστούν οι παράλογοι φόβοι και η νευρικότητα. Μας υποστηρίζει επίσης κατά την διαδικασία απαλλαγής από ανεπιθύμητες συνήθειες, όπως το κάπνισμα, το αλκοόλ και η υπερβολική κατανάλωση καφέ.


Λαδί πομάδα

Η λαδί πομάδα δημιουργεί στο συναισθηματικό επίπεδο μία γέφυρα από το ηλιακό πλέγμα στην καρδιά, ώστε να ενισχύει την αυτοπεποίθηση. Αναδεικνύει τις θηλυκές ποιότητες, διεγείροντας το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου και το αριστερό μέρος του σώματος, που είναι συνδεδεμένο με την διαίσθηση και την δημιουργικότητα. Συστήνεται όταν κάποιος βρίσκεται σ’ ένα σταυροδρόμι για να πάρει αποφάσεις. Παρακινεί για αυτογνωσία και βοηθά να βρούμε την δική μας αλήθεια, αντί να ακολουθούμε την αλήθεια των άλλων.


Σμαραγδί πράσινη πομάδα

Μας βοηθά να δημιουργήσουμε χώρο για ένα νέο ξεκίνημα. Ενθαρρύνει για μια νέα προοπτική, μας υποστηρίζει ώστε να ακολουθήσουμε την δική μας κατεύθυνση στην ζωή. «Μείνε πιστός στον εαυτό σου» είναι το μήνυμα της σμαραγδί πράσινης πομάδας. Ενισχύει την δύναμή μας, όταν βρισκόμαστε στην διαδικασία να δούμε τις βαθύτερες όψεις του εαυτού μας, οι οποίες δεν είναι άμεσα προσβάσιμες, και να τις φέρουμε στο επίκεντρο της προσοχής μας. Βοηθά όσους ασχολούνται με ενεργειακή θεραπεία,ή και αυτούς που την δέχονται, να δημιουργούν τον δικό τους χώρο. 'Ετσι, σε μια συνεδρία μπορούν και οι δύο συμμετέχοντες να χρησιμοποιούν την σμαραγδί πράσινη πομάδα.


Τυρκουάζ πομάδα

Προάγει την σύνδεση μεταξύ της καρδιάς και του λαιμού, στο αυρικό μας πεδίο.
Διευκολύνει την πρόσβαση σε πληροφορίες από το μέλλον. Βοηθά να έχουμε επαφή με τον εσωτερικό «οδηγό» μας. Υποστηρίζει την εργασία με τη νέα τεχνολογία. Είναι κατάλληλη για τους ανθρώπους που εργάζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Διαλύει τα δημιουργικά μπλοκαρίσματα και ενδείκνυται για οποιασδήποτε μορφής τρακ. Βοηθάει κατά την εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας και επίσης ενθαρρύνει όσους διστάζουν να μιλήσουν μια ξένη γλώσσα που ήδη ξέρουν.


Ζαφειρένια μπλε πομάδα

Προστατεύει και ηρεμεί. Προωθεί την ανεκτικότητα για τον εαυτό μας και για τους άλλους. Εγείρει την έμπνευση και την εμπιστοσύνη στην εσωτερική μας καθοδήγηση. Είναι η καλύτερη προστασία για διορατικούς ανθρώπους. Βοηθά κάποιον να μιλήσει δημόσια ή και να διδάξει. Προστατεύει σώμα και ψυχή από τον πόνο.


Βασιλικό μπλε πομάδα

Ενισχύει την φαντασία και την διαίσθηση. Ανοίγει το άτομο στην ικανότητα για συμπόνια και συναισθηματική κατανόηση. Προωθεί την ενόραση και δρα καταλυτικά στην εργασία με τα όνειρα. Μας βοηθά να ξεπεράσουμε αισθήματα μοναξιάς.
Η βασιλικό μπλε πομάδα προστατεύει και περιβάλλει την αύρα μας με βοηθητικές ενέργειες. Ενισχύει την απόλαυση που παίρνει κανείς όταν ακούει μουσική. Μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ευαισθησία μας σε διάφορους τομείς της μεταφυσικής.


Βιολετί πομάδα

Συνδέει το τσάκρα της κορώνας με το τσάκρα της βάσης. ΄Όπως πάνω, έτσι και κάτω. Ανοίγει την διαισθητική αντίληψη και την συνειδητότητα. Ελευθερώνει τις νοητικές διαδικασίες για το παρελθόν και το μέλλον για να μπορέσουμε να ζήσουμε στο παρόν. Απαλύνει τον πονοκέφαλο και βοηθά στην απαλλαγή από την ανία, δίνει δυνατότητα για νέες εμπειρίες και μας χαρίζει μία βαθύτερη αντίληψη της ομορφιάς και των θαυμάτων στην καθημερινότητα.


Βαθύ ματζέντα

Βοηθά στην αυτο-συνειδητοποίηση και την κατανόηση του σκοπού της ζωής. Ενεργεί στο 8ο τσάκρα που ονομάζεται επίσης και αστέρι της ψυχής και βρίσκεται έξω από το σώμα και πάνω από το κεφάλι. Ενοποιεί διαίσθηση και διάνοια, ώστε να στέψουμε την προσοχή μας στην σημαντικότητα των μικρών πραγμάτων στην ζωή και να τα εκπληρώνουμε με αγάπη και κατανόηση. Ενισχύει το άτομο με θετική ενέργεια σε περιόδους θλίψης ή καταπίεσης. Διευκολύνει την πρόσβαση σε μια βαθιά διαλογιστική κατάσταση. Βοηθά επίσης μετά τον διαλογισμό, να ενσωματώσουμε τις εμπειρίες, με έναν τρόπο που δεν περιγράφεται με λόγια. Χρήσιμη στην ανάπτυξη νέων τρόπων επαφής με τον εαυτό μας.

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art