Μπουκάλια ισορροπίας

ΣΥΝΤΟΜΗ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ

Η σύντομη επεξήγηση της δυνατότητας για αυτογνωσία, μέσα από ένα μπουκάλι ισορροπίας του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα), που δίνεται στις επόμενες σελίδες, έχει σκοπό να σας φέρει σε μια πρώτη επαφή με την φιλοσοφία του Aura-Soma® (Αύρα - Σώμα), σαν σύστημα αυτό-ανάλυσης και αυτο-θεραπείας.

Κάνοντας την πρώτη δειλή σας γνωριμία με τα μπουκάλια ισορροπίας του Aura-Soma®, ίσως οδηγηθείτε και στην επιθυμία να βυθιστείτε στα άδυτα της ψυχής σας και να βιώσετε τις χρωματικές της δονήσεις.

Αναγνωρίζοντας τη χρωματική σφραγίδα της ύπαρξής σας, μπορείτε πιο εύκολα να κατανοήσετε τον σκοπό της ζωής σας και να φέρετε σ' αυτήν περισσότερη χαρά και ευελιξία, αγάπη και αποδοχή.

Το μυστικό του κάθε μπουκαλιού σας περιμένει να το αποκρυπτογραφήσετε και έτσι να εισπράξετε και το δώρο του που για τον καθένα είναι μοναδικό. Γιατί η σχέση με το μπουκάλι σας, αυτό που εσείς επιλέγετε, είναι στενή και ουσιαστική και γι' αυτό μοναδική.

Μέσα στα μπουκάλια ισορροπίας βρίσκονται οι μαγικές δυνάμεις των χρωμάτων, των φυτών, των αιθέριων ελαίων και των ορυκτών και όχι μόνο...
Βρίσκεται και η επιθυμία των πνευματικών δασκάλων και των Αρχαγγέλων να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να εξελιχθεί.
Αυτή η θεϊκή ενέργεια ενεργοποιείται κάθε φορά που ανακατεύετε ένα μπουκάλι ισορροπίας. Και συμμετέχει ενεργά στην διαδικασία της προσωπικής σας εξέλιξης και αυτογνωσίας.

 


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art