Σπρέι καθαρισμού Πεμπτουσίες

  Ελ Μόρυα

Φέρνει στον χώρο την δόνηση της ειρήνης, της απελευθέρωσης και της εμπιστοσύνης. Βοηθά στην αυτό-έκφραση.
 
  Κουτχούμι

Ενισχύει τον τομέα των σπουδών. Χρησιμοποιείται εκεί που εργάζονται πολύ με αριθμούς (λογιστήρια, οικονομικός τομέας), ή με φυτά (κηπουρική, θεραπευτές της φύσης). Γενικά φέρνει ξαστεριά στο περιβάλλον.
  Λαίδη Νάντα

Ενδείκνυται για χώρους όπου γίνονται «θεραπείες» με μουσική. Σε χώρους με ομαδική εργασία φέρνει αγάπη. Γενικά χρησιμοποιείται σε χώρους όπου επικρατεί επιθετικότητα.
 
  Ιλλαρίων

Φέρνει φρέσκια ενέργεια για να παρθούν σωστές αποφάσεις. Καθαρίζει τους χώρους για να μπορέσει κανείς να ορίσει νέους στόχους.
 
  Σέραπις Μπέυ

Για να φωτίσει επιβαρυμένες ζώνες. Χρήσιμο σε νέο σπίτι ή γραφείο, γιατί καθαρίζει τις ενέργειες από τους προηγούμενους ένοικους.
 
  Σαν Ζερμαίν

Σε κάθε χώρο όπου γίνεται «θεραπεία» σε βαθύτερο επίπεδο. Γενικά χρησιμοποιείται σε χώρους όπου γίνονται διαλογισμοί.
 
  Χριστός

Χρησιμοποιείται όταν χρειαζόμαστε γείωση και προστασία. Για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε με υλικά θέματα.
 
  Παλλάδα Αθηνά

Χρησιμοποιείται στο υπνοδωμάτιο όταν χρειαζόμαστε να βρούμε λύσεις μέσω των ονείρων. ΄Όταν χρειαζόμαστε να εντάξουμε τα οράματά μας στην πραγματικότητα. 'Oταν θέλουμε να ανακαλύψουμε την ομορφιά στην καθημερινότητα.
 
  Ορίων και Αγγελική

Ιδανικό για μακρινά ταξίδια με το αεροπλάνο. Σε νέα ξεκινήματα σημαντικών έργων και στο τέλος αυτών για να εκδηλώσουμε την ευγνωμοσύνη μας.
 
  Λαίδη Πόρσια

Χρήσιμο σε χώρους δικαστηρίων ή δικηγορικών γραφείων, φροντίζει για ξεκάθαρη αντίληψη , για ξεκάθαρες αποφάσεις και ξεκάθαρη κατανόηση.
 
  Λάο Τσου – Κουάν Γιν

Χρησιμοποιείται σε χώρους όπου γίνονται θεραπευτικές συνεδρίες, ενισχύει την συνειδητή εργασία και βοηθά να αφήσουμε παλιά πρότυπα με αγάπη.
 
  Σάνατ Κουμάρα – Λαίδη Βένους Κουμάρα

Φέρνει βαθιά κατανόηση στην καθημερινότητά μας και βοηθά να καθαρίσουμε τις σχέσεις με συντρόφους, συνεταίρους. Υποστηρίζει κάθε θεραπευτική εργασία. Γενικά χρησιμοποιείται όταν δεν γνωρίζουμε ξεκάθαρα τι να αποφασίσουμε.
 
  Τζβαλ Κουλ

Φέρνει έμπνευση στην εργασία των Αστρολόγων και όλων όσων βρίσκονται σε αναζήτηση. Φέρνει φρέσκια ενέργεια σε χώρους όπου εργάζονται πολύ πνευματικά. Μας δίνει την δυνατότητα να αναγνωρίσουμε την νέα κατεύθυνση που χρειάζεται να πάρουμε στην ζωή μας.
 
  Μάχα Κόχαν

Σε χώρους όπου δουλεύουν πολύ με Computer. Σε χώρους συντακτών εφημερίδων ή περιοδικών, ραδιοφώνου ή τηλεόρασης. Γενικά προωθεί την δημιουργική επικοινωνία και την δημοσιότητα (σε χώρους διαφημιστικών εταιριών, εταιριών που ασχολούνται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης). Υποστηρίζει χώρους που γίνεται καλλιτεχνική εργασία (ατελιέ ζωγράφων, αίθουσες Τέχνης)

2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art