Σπρέι καθαρισμού Πομάδες

  Λευκό

Ψεκάζεται σε χώρους που χρειάζονται καθαρισμό.
Για ανανέωση και φρεσκάδα της ατμόσφαιρας σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού ή τους χώρους γραφείων. Ενδείκνυται για όσους ξεκινούν κάτι καινούργιο και χρειάζονται διαύγεια για τις αποφάσεις τους.
 
  Ροζ

Ψεκάζεται σε χώρους που γίνονται ομαδικές εργασίες, γιατί ισορροπεί τις ενέργειες.
Επίσης χρήσιμο σε παιδικά δωμάτια, νοσοκομεία, δημιουργει ατμόσφαιρα αγάπης και πραότητας.
 
  Βαθύ κόκκινο

Ψεκάζεται σε χώρους που έχουμε την αίσθηση όταν μένουμε σ' αυτούς ότι κουραζόμαστε πολύ εύκολα. Το βαθύ κόκκινο προστατεύει και αναδομεί τις ενέργειες. Προστασία από Elektrosmog και από στοιχεία που μας απομυζούν ενέργεια.
 
  Κόκκινο

Ψεκάζεται σε χώρους με μεγάλη δραστηριότητα, γιατί ισορροπεί την ατμόσφαιρα και φέρνει μια προστατευτική ενεργειακή δόνηση.
 
  Κοραλλί

Δημιουργεί μία φρέσκια ενέργεια στον χώρο. Χρησιμοποιείται στο καθιστικό, στην κουζίνα και στο υπνοδωμάτιο.
 
  Πορτοκαλί

Φέρνει χαρά και φιλικότητα σε χώρους που είναι για το κοινό. Ψεκάζεται επίσης σε χώρους όπου λόγω ανεπιθύμητων εμπειριών έχει λιμνάσει η ενέργεια. ΄Όταν ψεκάζεται στην κουζίνα ανοίγει την όρεξη.
 
  Χρυσό

Φέρνει στον χώρο, όπου ψεκάζεται, χαρά και βαθιά ικανοποίηση. Το σπρέι αυτό «χρυσώνει» κάθε χώρο και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα.
 
  Κίτρινο

Φέρνει χαρούμενη ψυχική διάθεση και την ηλιακή ενέργεια σε μουντές ημέρες. Υποστηρίζει την μάθηση γι' αυτό είναι κατάλληλο για παιδικά δωμάτια ή δωμάτια εφήβων, καθώς και για το γραφείο όπου γίνεται εγκεφαλική εργασία. Φρέσκια μυρωδιά στην κουζίνα, εύθυμη ατμόσφαιρα σε μαγαζιά.
 
  Λαδί

'Οταν οι χώροι είναι πολύ μεγάλοι ή πολύ μικροί, αυτό το σπρέι βοηθά να βρει ο καθένας την θέση του σ' αυτούς και να αισθάνεται άνετα.
Χρήσιμο για χώρους όπου γίνονται πολλές συνεδρίες, ισορροπεί τις ενέργειες στο μεταξύ των συνεδριών διάστημα.
 
  Σμαραγδί πράσινο

Υποστηρίζει τις ενέργειες ενός χώρου όπου γίνονται εμπορικές συμφωνίες και δίνει στους συμμετέχοντες την ενέργεια που χρειάζονται ώστε να πάρουν σωστές αποφάσεις. Είναι ιδανικό σπρέι για χώρους όπου καπνίζουν πολύ.
 
  Τυρκουάζ

Ενδείκνυται για χώρους όπου εργάζονται ομαδικά. Προωθεί το αίσθημα ομαδικότητας και την δημιουργική έκφραση. Είναι κατάλληλο επίσης για χώρους κοινωνικών διοργανώσεων, Τέχνης και Θεάτρου. Υποστηρίζει την εργασία με Computer
 
  Ζαφειρένιο μπλε

Φέρνει ειρηνικές ενέργειες στο χώρο του καθιστικού στο σπίτι, και στο εργασιακό μας περιβάλλον και γενικά σε χώρους όπου γίνονται συζητήσεις.
 
  Βασιλικό μπλε

Βοηθά σε χώρους όπου χρειάζεται κανείς να εργαστεί συγκεντρωμένα ή να εργαστεί με την διαίσθησή του. Δημιουργεί ατμόσφαιρα βαθιά γαλήνης.
 
  Βιολετί

Είναι κατάλληλο για χώρους που γίνονται διαλογισμοί ή σε χώρους χαλάρωσης. Ασκεί μια εφησυχαστική και ισορροπητική δράση. Η θεραπευτική του δόνηση απομακρύνει τις επιβαρυντικές ενέργειες.
 
  Βαθύ ματζέντα

Είναι κατάλληλο για ανθρώπους που δαπανούν για κοινωνικούς σκοπούς. Φέρνει την προσοχή στο εδώ και τώρα. Κατάλληλο για αναγέννηση.2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art