Ατομικά σπρέι Αrchageloi

Οι Archageloi της Αura-Soma έχουν μοναδική σύνδεση με κάθε άνθρωπο και την προσωπική του εξέλιξη. Λειτουργούν σαν φύλακες των ανθρώπων και όλων των ζωντανών όντων. Σε περιόδους κρίσεων φέρνουν προστασία και μας ανοίγουν στην εσωτερική καθοδήγηση.

Όταν χρησιμοποιούμε τα ατομικά σπρέι Archageloi,φέρνουμε στην αύρα μας τις αρχαγγελικές ενέργειες που μας δίνουν την υποστήριξη να αφήσουμε τις συνηθισμένες μας σκέψεις και συμπεριφορές, ώστε να αντιμετωπίσουμε τις καρμικές ευθύνες μας, τις δυνατότητες που μας παρουσιάζονται για εξέλιξη και να κατανοήσουμε τον σκοπό μας.

Αρκούν τρία ψεκάσματα με το αριστερό χέρι πάνω από το κεφάλι, στο αυρικό μας πεδίο και να φέρουμε την ουσία με απαλές κινήσεις των χεριών (σαν φτερούγες) γύρω από όλο μας το σώμα.


:: Archageloi Ραφαήλ
Μας βοηθά να εγκαταλείψουμε παλιές συνήθειες και μας οδηγεί στην κατανόηση μιας βαθύτερης αλήθειας.

:: Archageloi Τζαντκιήλ
Μας βοηθά να καθαρίσουμε την πίκρα και να δούμε νέες προοπτικές.

:: Archageloi Ζοφιήλ
Μας ενδυναμώνει την εμπιστοσύνη ώστε να αναγνωρίσουμε την αλήθεια.

:: Archageloi Μιχαήλ
Μας βοηθά να βρούμε ξανά την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθησή μας και μας υποστηρίζει για το ξεκαθάρισμα των συγχύσεων και των ανασφαλειών μας.

:: Archageloi Γαβριήλ
Μας βοηθά να κατευθύνουμε την προσοχή μας με φροντίδα και ζεστασιά σε μικρά πράγματα που θα μας βοηθήσουν να φέρουμε στην καθημερινότητά μας νέες προοπτικές.

:: Archageloi Σάνταλφον
Για συμφιλίωση, συνεργασίες.

:: Archageloi Ουριήλ
Εκφραση των βαθύτερων συναισθημάτων, εκδήλωση της αγνής συμπόνιας.

:: Archageloi Μέτατρον
Επίγνωση του εαυτού μας.


2024  Reiki Center  Site Created by Liquid Art