Solyk, το βασιλικό μπλε έχει να κάνει με θέματα εξουσίας και ειδικά πατρικής!οχι οτι ειμαι νευρικη μονο απεναντη στον πατερα,

Solyk, το βασιλικό μπλε έχει να κάνει με θέματα εξουσίας και ειδικά πατρικής!οχι οτι ειμαι νευρικη μονο απεναντη στον πατερα,
Δεν χρειάζεται να το πολεμάς!μόνο αν αποδεχτείς την επιλογή σου,θα κατανοήσεις τι έχεις να μάθεις!αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας έιναι μεγάλοι δάσκαλοι!εγώ απο τον πατέρα μου έμαθα πολλά!παρα πολλα χρονια προσπαθω να πολεμησω αυτο που γινεται με αυτον που διαλεξα για πατερα και δεν ξερω γιατι,και θα θελα τοσο να μαθω
Το ξέρω ότι είναι δύσκολα!σου λέω τα έχω περάσει και εγώ!να ξέρεις όμως το εξης!ότι όταν κάτι μας ζορίζει πολύ, αγγίζοντας το και προσπαθώντας να βρούμε την αρχή του νίματος, έχουμε να κερδίσουμε πολλά απο την όλη διαδικασία!και μην ξεχνάς ότι αν καταφέρεις να ξεφύγεις απο το ρόλο(το γεγονός δηλαδή ότι είναι πατέρας σου), θα μπορέσεις να το δεις πιο ψύχραιμα το θέμα!και εκεί θα ανακαλήψεις και το ποσό της δικής σου συμμετοχής σε όλο αυτό!γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μόνο πατέρας σου, είναι άντρας, σύντροφος, ψυχή που πασχίζει να εξελιχθεί και άλλωτε τα καταφέρνει, άλλωτε όχι!δεν είναι δυντόν να πιστεύουμε ότι επειδή είναι γονείς μας είναι και αλάνθαστοι!είναι πάνω απο όλα άνθρωποι και κάνουν λάθη!το ξέρω ότι τα λάθη πληγώνουν!αλλά εμείς άραγε δεν πληγώσαμε κανέναν ποτέ??ούτε τους γονείς μας???εμένα οι δικοί μου τραβήξαν τα πανδεινα!και φυσικά το επέλεξαν!καπου όλα είναι λίγο εως πολύ αμφίδρομα!οσο για τον πατερα μου,το ξερω οτι δεν πρεπει να το πολεμαω,αλλα οσο μου δινει τρωφη για πολεμο,οσο και να προσπαθω ειναι πανω απο τις δυναμης μου,προσπαθω να το αποδεχτω αλλα ειναι τοσο δυσκολο,οταν ενας ανθρωπος σε πληγωνη, και αυτος να ειναι ο πατερας σου
Κια εγώ αυτόν θα σου πρότεινα!Σοφάκι, εγώ αγοράζω τους κρυστάλλους μου από τον Αλμπαντάκη, που θεωρώ περισσότερο έμπιστο... ΄Εχει όλα σχεδόν τα είδη
Και εγώ αυτό θεωρώ τον καλύτερο και πιο αλάνθαστο τρόπο!Αλλά ξέρεις...Πήγαινε στο κατάστημα και μείνε λίγη ώρα...Κοιτόντας τους κρυστάλλους θα νιώσεις την δόνηση και θα αποφασίσεις