Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

οχι οτι ειμαι νευρικη μονο απεναντη στον πατερα,
Solyk, το βασιλικό μπλε έχει να κάνει με θέματα εξουσίας και ειδικά πατρικής! :D ’ρα πάρε κάτι σε βασιλικό μπλε!στο λέω γιατί έχω δουλέψει τέτοια θέματα! ο λάπις είναι για μενα κορυφαίος!και για διαλογισμό κρατώντας τον απλά στο χέρι και δίνοντας Ρέικι, αλλά και τοποθετώντας τον στο κέντρο υπόφυσης, ξαπλωμένη και δίνοντας Ρέικι!πολύ λίγα λεπτά στην αρχή γιατί είναι δυνατός λίθος!αν δεις ότι απογειώνεσαι μην τον φοράς πολλές ώρες! :D
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
solyk

Δημοσίευση από solyk »

:shock: καλα εχω παθει :D οταν λες το βασιλικο μπλε,λες το σκουρο μπλε?,ειδικα με αυτο εχω τρελη λατρεια!! και αν μπορουσες να μου πεις περισσοτερα για,το κέντρο υπόφυσης :roll:
παρα πολλα χρονια προσπαθω να πολεμησω αυτο που γινεται με αυτον που διαλεξα για πατερα και δεν ξερω γιατι,και θα θελα τοσο να μαθω :cry: παλι αλλαξα το θεμα,αλλα οταν σε βασανιζει κατι το σκεφτεσαι συνεχεια,και ειδικα εσεις θα με καταλαβαιτε :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

παρα πολλα χρονια προσπαθω να πολεμησω αυτο που γινεται με αυτον που διαλεξα για πατερα και δεν ξερω γιατι,και θα θελα τοσο να μαθω
Δεν χρειάζεται να το πολεμάς!μόνο αν αποδεχτείς την επιλογή σου,θα κατανοήσεις τι έχεις να μάθεις!αυτοί οι άνθρωποι στη ζωή μας έιναι μεγάλοι δάσκαλοι!εγώ απο τον πατέρα μου έμαθα πολλά! :D Το κέντρο υπόφυσης είναι το τρίτο μάτι, ανάμεσα στα μάτια μας!είναι το κέντρο της διαίσθησης μας, της διόρασης και έχει άμεση σχέση με τις σκέψεις μας και το νευρικό μας σύστημα!άρα την πετρούλα την τοποθετείς στο μέτωπόσου κοντα στα μάτια! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
solyk

Δημοσίευση από solyk »

ANGELS ON EARTH κοπελα μου σε ευχαριστω τοσο πολυ :) το τριτο ματι το εχω ενεργοποιίση,δεν ξερω πως το εκανα :P αλλα νοιωθω την ενεργεια να βγαινει απο εκει.η αδερφη μου εχει παρει καιρο τωρα εναν κρυσταλλο,τον οποιο της ειπαν οτι ειναι για τυχη στο σπιτι :roll: ειναι διαφανος και στρογκιλος,πηγα στην αδερφη μου τωρα το βραδυ και τον πηρα στα χερια μου και του εκανα ρεικι,αραγε να καθαρισε μονο με το ρεικι??οσο για τον πατερα μου,το ξερω οτι δεν πρεπει να το πολεμαω,αλλα οσο μου δινει τρωφη για πολεμο,οσο και να προσπαθω ειναι πανω απο τις δυναμης μου,προσπαθω να το αποδεχτω αλλα ειναι τοσο δυσκολο,οταν ενας ανθρωπος σε πληγωνη, και αυτος να ειναι ο πατερας σου :cry:
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επίσης οι πέτρες είναι ενεργειακοί σταθμοί, αρχεία γνώσης απο τα οποία μπορούμε να λάβουμε καθοδήγηση :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

οσο για τον πατερα μου,το ξερω οτι δεν πρεπει να το πολεμαω,αλλα οσο μου δινει τρωφη για πολεμο,οσο και να προσπαθω ειναι πανω απο τις δυναμης μου,προσπαθω να το αποδεχτω αλλα ειναι τοσο δυσκολο,οταν ενας ανθρωπος σε πληγωνη, και αυτος να ειναι ο πατερας σου
Το ξέρω ότι είναι δύσκολα!σου λέω τα έχω περάσει και εγώ!να ξέρεις όμως το εξης!ότι όταν κάτι μας ζορίζει πολύ, αγγίζοντας το και προσπαθώντας να βρούμε την αρχή του νίματος, έχουμε να κερδίσουμε πολλά απο την όλη διαδικασία!και μην ξεχνάς ότι αν καταφέρεις να ξεφύγεις απο το ρόλο(το γεγονός δηλαδή ότι είναι πατέρας σου), θα μπορέσεις να το δεις πιο ψύχραιμα το θέμα!και εκεί θα ανακαλήψεις και το ποσό της δικής σου συμμετοχής σε όλο αυτό!γιατί ο άνθρωπος αυτός δεν είναι μόνο πατέρας σου, είναι άντρας, σύντροφος, ψυχή που πασχίζει να εξελιχθεί και άλλωτε τα καταφέρνει, άλλωτε όχι!δεν είναι δυντόν να πιστεύουμε ότι επειδή είναι γονείς μας είναι και αλάνθαστοι!είναι πάνω απο όλα άνθρωποι και κάνουν λάθη!το ξέρω ότι τα λάθη πληγώνουν!αλλά εμείς άραγε δεν πληγώσαμε κανέναν ποτέ??ούτε τους γονείς μας???εμένα οι δικοί μου τραβήξαν τα πανδεινα!και φυσικά το επέλεξαν!καπου όλα είναι λίγο εως πολύ αμφίδρομα! :)

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
solyk

Δημοσίευση από solyk »

σε ευχαριστω πολυ ANGELS ON EARTH για αλλη μια φορα :D προσπαθω,αλλα κανω 2 βηματα μπροστα και 3 πισω :(
σημερα..,ενας φιλος εχει αμεθυστο,και ειπα να του κανω ρεικι, :) τον εβαλα και στις δυο παλαμες μου και σηκωσα τα χερια μου στο υψος,στο τριτο ματι,αν και για λιγο(ηταν και μεγαλος και βαρυς :P ) ηταν υπεροχα ενοιωθα διαφορετικα,σαν να βγαινει πιο δυνατη ενεργεια απο το τριτο ματι :D καλη μου ANGELS ON EARTH
ξερεις καποιο μαγαζι στην αθηνα,και που ακρηβως να αγορασω κρυασταλλο??ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ :D
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Θα σου στίλω αύριο πμ για να μην γίνεται και διαφήμιση! :wink:

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
solyk

Δημοσίευση από solyk »

ενταξει κοπελα μου :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σοφάκι, εγώ αγοράζω τους κρυστάλλους μου από τον Αλμπαντάκη, που θεωρώ περισσότερο έμπιστο... ΄Εχει όλα σχεδόν τα είδη...

Θα σου πρότεινα να πάρεις ανεπεξεργαστο λίθο! Τον θεωρώ περισσότερο "γεμάτο"...

Να πάρεις κάτι σε πορτοκαλί...
Νιώθω ότι το θέμα σου ξεκινά από το 2ο κέντρο και την ανάγκη σου να γίνεις αποδεκτή από τον πατέρα σου.
΄Οταν αποδεχτείς τον εαυτό σου, να δεις πως θα λυθεί το θέμα σου μαζί του!

Συνήθως αισθανόμαστε αδύναμοι, όταν αναγκαζόμαστε να "υπακούμε" στους γονεις μας, ενώ συγχρόνως αφηνόμαστε στην φροντίδα τους.

Κοίταξε τις ισορροπίες σου μεταξύ γονέα-παιδιού και βρες και την δική σου ευθύνη σ' αυτό που εμποδίζει την κατανόηση και των δυό σας.

΄Οταν νιώσεις το παιδάκι που απορρίφτηκε, ίσως καταφέρεις να το αφήσεις να ωριμάσει μέσα από την αποδοχή του!
Η δύναμή μας "μαζεύεται" πίσω, όταν πάρουμε την ζωή στα χέρια μας, χωρίς να αναζητάμε ασφάλεια σε κάποιον άλλον, εκτός από τον εαυτό μας.
Αλλιώς...τώρα είναι ο πατέρας σου, αργότερα θα είναι ο σύντροφός σου...Πάντα κάποιος θα εμποδίζει την αποδοχή, και αυτός ο κάποιος θα είναι έξω από εσένα!

Κάνε κάτι σπουδαίο για σένα, και νιώσε χαρά και υπερηφάνεια γι' αυτό, χωρίς να περιμένεις από κανέναν να νιώσει το ίδιο!!!!
Και είναι η αρχή της δικης σου χαράς και ευθύνης για την ζωή σου!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από solyk »

:cry: βασουλα μου,τα λες τοσο ωραια,αλλα πως να τα κανεις ειναι το θεμα :cry: οταν ο αλλος σε ρουφαει σε μηδενιζει, πως να τα κανεις ολα αυτα :cry:

Αλμπαντάκη??που ειναι αυτο γλυκεια μου?δεν ξερω τι ακριβως κανει ο ανεπεξεργαστος λίθος αλλα για να το λες εσυ :D λες οχι σε κατι μπλε?δεν ξερω αν διαβασες παρα πανω την κουβεντα μας με την ANGELS ON EARTH.και ελεγα και για το ματι τις τιγρης λογο του λαιμου μου.αλλα για να μου λες λιθο,κατι ξερεις :D
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Σοφάκι, το ξέρω ότι φαίνεται βουνό!
Το πέρασα και το θυμάμαι...
΄Ομως ας γίνει η αρχή...
Δεν είναι δυνατόν να μένεις στάσιμη, χωρίς δράση...

Θα τα πούμε βέβαια εκτενέστερα!

΄Οσο για τον Αλμπαντάκη, μπες στην Google και θα βρεις ότι χρειάζεσαι...

Πρότεινα ανεπεξέργαστο λιθο, γιατί πιστεύω ότι οι επεξεργασμένοι είναι λιγότερο αγνοί, χωρίς αυτό να μειώνει την αξία τους.
Απλά εγώ προτιμώ τους αυθεντικούς λίθους...

Διάβασα πιο πάνω, για τις πέτρες που σου πρότεινε η Δωρούλα. Δεν είναι ότι διαφωνώ, αλλά θεωρώ αυτήν την στιγμή σημαντικότερο το 2ο κέντρο!
Αλλά ξέρεις...Πήγαινε στο κατάστημα και μείνε λίγη ώρα...Κοιτόντας τους κρυστάλλους θα νιώσεις την δόνηση και θα αποφασίσεις...
΄Ετσι απλά, χωρίς να ξέρεις τίποτα...
Είναι η ψυχική επαφή που θα σε οδηγήσει... :D :D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Σοφάκι, εγώ αγοράζω τους κρυστάλλους μου από τον Αλμπαντάκη, που θεωρώ περισσότερο έμπιστο... ΄Εχει όλα σχεδόν τα είδη
Κια εγώ αυτόν θα σου πρότεινα! :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Αλλά ξέρεις...Πήγαινε στο κατάστημα και μείνε λίγη ώρα...Κοιτόντας τους κρυστάλλους θα νιώσεις την δόνηση και θα αποφασίσεις
Και εγώ αυτό θεωρώ τον καλύτερο και πιο αλάνθαστο τρόπο! :wink: :D

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
solyk

Δημοσίευση από solyk »

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!! :D :D :D

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”