ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

Vaso έγραψε:
έχεις δίκιο Ιωαννάκι...Κανείς δεν σου έμαθε πως να "χρησιμοποιείς" ωφέλιμα την σιωπή...

Κάνε λίγο υπομονή, έτσι κι αλλιώς θα ξεκινήσουμε σύντομα την ομάδα μας, οπότε θα αναπτυχθούν πιο ώριμα οι επιγνώσεις...
:x :x :x :x :x
Ετσι ακριβως!!! Ιωαννακι υπομονη ...!!! >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ευχαριστώ κορίτσια >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Δεν κατάλαβα καλά τι προτείνεις στην Ιωάννα...
Πρότεινα .....αυτο που προσπαθω και γω να εφαρμόσω ......τωρα πια ......να ζητάει να βλέπει και ν αντιλαμβάνεται όσο μπορει στην παρουσα φάση το καλό που μπορει να προκυπτει από τον χαρακτηρισμό <<λάθος>> σ αυτο που νιωθει και σ αυτο που βίωνει........!

Και αν μέσα στην ημέρα έκανε ένα <<λάθος >> να μην ακυρώνει όλη την ημέρα μένοντας με εμμονη στο λάθος ......αυτο εννοω μετα-νοησε να μετακινησει λιγο την σκέψη απ το <<λάθος>>ως μαστιγωμα ...... O:-) O:-) O:-)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Ναι αλλά όταν ένα λάθος το κάνεις συνέχεια ,δηλ όταν μία κατάσταση με έναν άνθρωπο σε φθείρει ψυχολογικά ,το πιό λογικό είναι να φύγεις ,σωστά :-?
εγώ θέλω να φύγω αλλά δεν μπορώ ,νιώθω αδύναμη :-(

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Σιγα σιγα θα την βρεις την δυναμη Ιωαννα ,βημα βημα ..............με υπομονη και επιμονη οσο θα δυναμωνεις εσυ με την εργασία σου εσωτερικα τοσο θα φευγεις απο εκεινους η εκεινα που σε φθειρουν .....! >:d< >:d< >:d< :x
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Ελενίτσα

Δημοσίευση από Ελενίτσα »

margot έγραψε:Σιγα σιγα θα την βρεις την δυναμη Ιωαννα ,βημα βημα ..............με υπομονη και επιμονη οσο θα δυναμωνεις εσυ με την εργασία σου εσωτερικα τοσο θα φευγεις απο εκεινους η εκεινα που σε φθειρουν .....! >:d< >:d< >:d< :x
Θα μπορούσε δηλαδή, και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ιωαννούλα, να απομακρύνεται σιγά σιγά χωρίς καν να το προσχεδιάσει, σωστά? Απλά με τον καιρό θα συμβεί όταν η κατάσταση δεν την εξυπηρετεί πουθενά πια, ε? Αν λοιπόν βγουν με τέτοιο τρόπο από τη ζωή μας άτομα ή καταστάσεις που τώρα μας δυσκολεύουν, αλλά για γνωστούς ή άγνωστους ακόμη λόγους τους κρατάμε κοντά μας, δεν θα υπάρχει (λέω..) πόνος αλλά λύτρωση πια.
Ο ΄Ανθρωπος δεν έχει απλά την νοημοσύνη του λεξικού, αλλά την Σοφία του θεού…Και για να την εκφράσει, χρειάζεται πρωτίστως να αφοσιωθεί σ’ αυτό που Είναι… B.N.

Είμαι Άνθρωπος! @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ελενάκι, το θέμα δεν είναι να απομακρυνθείς από κάποιον μόνο φυσικά, αλλα κυρίως συναισθηματικά...

Το βήμα-βήμα για μένα είναι καθυστέρηση...

Αν ένας άνθρωπος σε φθείρει δεν χρειάζεσαι επιμονή και υπομονή, αλλά αυτοσεβασμό, για να απομακρυνθείς!

Η λύτρωση προκύπτει πάντα από μέσα μας και δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση το περιβάλλον μας. Η "φυλακή" δεν βρίσκεται έξω από εμάς...

Αυτό που ονομάζεται "αδυναμία", δεν είναι παρά μια εμμονή...Και κάθε εμμονή έχει αιτία και αποτέλεσμα πάντα μέσα μας!

:x :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Vaso έγραψε: Το βήμα-βήμα για μένα είναι καθυστέρηση...

Αν ένας άνθρωπος σε φθείρει δεν χρειάζεσαι επιμονή και υπομονή, αλλά αυτοσεβασμό, για να απομακρυνθείς!

Η λύτρωση προκύπτει πάντα από μέσα μας και δεν έχει και τόσο μεγάλη σχέση το περιβάλλον μας. Η "φυλακή" δεν βρίσκεται έξω από εμάς...
αυτό ακριβώς που λές αποφάσησα Βασούλα γιατί ούτε η υπομονή αλλά ούτε και η επιμονή με οφέλησαν στην συγκεκριμένη κατάσταση και δεν θέλω να χάσω τον αυτοσεβασμό μου που με τόσο κόπο προσπαθώ να αποκτήσω βήμα ,βήμα και μέρα με την μέρα @};-
δεν μετανιώνω για ότι έδωσα γιατί μέσα από αυτήν την κατάσταση έμαθα να μην φοβάμαι να εκφράζομαι ,έστω και αν φάω απόρριψη.
πιστέυω πως είναι πολύ σημαντικό να είσαι ειλικρινείς με κάποιον που αγαπάς ,ακόμα και όταν τα αίσθήματα δεν είναι αμοιβαία @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι Ιωαννάκι, το να εκφράζεις τα συναισθήματά σου, ανεξάρτητα απο κάθε επιδίωξη, είναι σοφία...

όπως σοφία είναι επίσης, να μπορείς να προχωράς παρακάτω...

αγάπη είναι να μπορείς να συνδυάζεις το όφελος και των δύο στην καρδιά σου.

Γιατί συνήθως η έκφραση των συναισθημάτων, ειδικά σε μια σχέση χωρίς ανταποκριση, πληγώνει θανάσιμα...και αυτή η πληγή δεν σε αφήνει να προχωρήσεις παρακάτω, όσο και αν το προσπαθείς...

Στην περίπτωση αυτή, παρατηρείς μόνο τον εαυτό σου...
Γιατί θέλεις να μείνεις εκεί που δεν υπάρχει ουσία?
Ποιός χρόνος σε δεσμεύει σ' αυτό?
Ποιός χώρος?

Μόνο έτσι θα ανακαλύψεις τα σενάρια του μυαλού σου...που βασίζονται πάντα σε υποσυνείδητα συναισθήματα...

:x :x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Όχι Βασούλα με την γνώση και με την μικρή ως τώρα εργασία που έχω κάνει με τον εαυτό μου ,δεν σκοπέυω να μένω σε καταστάσεις που με φθείρουν γιαυτό αποφασίζω να πάω παρακάτω για να ζήσω επιτέλους με τα θέλω της καρδιας μου ,χωρίς εκπτώσεις και περιτούς συμβιβασμούς @};-

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

ναι κοριτσάκι μου...

νιώσε την αξία των λόγων σου, μέσα στην καρδιά σου και προχώρα...

οτιδήποτε μας "ανήκει" θα έρθει σε εμάς αυθεντικά...

όλα τα άλλα είναι προς όφελος της εργασίας μας και μόνο!

>:d< >:d< >:d< >:d<

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Σ'ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου :-( >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<

Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αυτό που ονομάζεται "αδυναμία", δεν είναι παρά μια εμμονή
:-( :-( @};-
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Fotinoula »

κοριτσάκι :-( >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< :x
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Ιωάννα έτσι μωρό μου.....!!!! @};- >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”