Μέσα σε δέκα χρόνια από την γέννηση, τα ΄Ελαια Ισορροπίας και το Αύρα-Σώμα έδειξαν ότι είναι κάτι πολύ περισσότερο από απλά έλαια ομορφιάς. Είναι μέρη ενός ζωντανού, εξελισσόμενου συστήματος που βοηθά να ανοίξουν οι πόρτες στην θεραπεία και την συνειδητότητα

Η έρευνα μου στον τομέα της ψυχής μου, έφερε στην ζωή μου το Αύρα-Σώμα
Είχα πολλές μνήμες από την παιδική μου ηλικία και ίσως πιο παλιά ακόμα, από την χρωματική συνειδητότητα των ανθρώπων, οι οποίοι, «απονήρευτοι», εξέφραζαν μια γκάμα μουντών χρωμάτων, που πολύ αργότερα, κατάλαβα ότι ήταν συναισθήματα Η αποκωδικοποίηση τους άρχισε για μένα να γίνεται ένα παιχνίδι, όμως για χάρη αυτού του παιχνιδιού έμπαινα και πιο βαθιά στην προσωπικότητά τους και μπορούσα να έχω μια ειλικρινή άποψη γι αυτήν

΄Όταν εκπαιδεύθηκα στο Αύρα-Σώμα η ψυχή μου αναγνώρισε πολλά
΄Ηταν ένας «μακρύς» δρόμος συνειδητοποιήσεων, για τον εαυτό μου και τα χαρίσματά του, για τον εαυτό μου και τις ιδιαιτερότητές του, για τον εαυτό μου και τα συναισθήματα που έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην υγεία μου
Τα τραύματα της ψυχής επουλώνονται, όταν απλά τα γνωρίσεις
Τα τραύματα στο σώμα επουλώνονται, όταν απλά τα φροντίσεις
Το «Αύρα» σημαίνει φως
Το «Σώμα» σημαίνει την ύπαρξη, στα αραμαϊκά, τις ζώσες ενέργειες στα σανσκριτικά, το σώμα, στα ελληνικά Το σώμα δεν έχει βέβαια την έννοια της σάρκας, αλλά ενός μεγαλύτερου οργανισμού που αποκτά μορφή σε κάθε πεδίο εκδήλωσης.
Αυτό που χρειάζεται να γνωρίζεις για σένα, πολλές φορές είναι τρομαχτικό. Το Αύρα-Σώμα είναι μια θεραπεία, της οποίας ο γιατρός είσαι εσύ. Εσύ κάνεις την διάγνωση και επιλέγεις και την θεραπεία σου .Αυτήν που είναι κατάλληλη για σένα Κανείς δεν παρεμβάλλεται μεταξύ θεραπευτή και θεραπευόμενου, παρά μόνο η πίστη!
΄Όλα στο σύμπαν είναι εκφρασμένα με φως. Το χρώμα είναι η γλώσσα αυτού του φωτός και εμείς μπορούμε να την αποκωδικοποιήσουμε μέσα από την εσωτερική μας γνώση.
Η επιλογή των μπουκαλιών που είναι κατάλληλα για εμάς γίνεται από την εσώτερη διαίσθησή μας, που αναγνωρίζει την γλώσσα του σύμπαντος Επιλέγουμε με βάση το χρώμα που εκπέμπουμε την στιγμή που αναζητάμε «θεραπεία»

Τα χαρίσματα της ψυχής μας, τα εμπόδια της προσωπικότητάς μας, ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά μας, οι εκφράσεις του μέλλοντος, δημιουργούν τις προϋποθέσεις στο εδώ και τώρα να αντιληφθούμε με αλήθεια τον εαυτό μας
Τα ΄Ελαια Ισορροπίας μας βοηθούν να γνωρίσουμε τα τραυματισμένα μας μέρη, μιας υλικής εκδήλωσης που δεν σταματά στο σώμα, αλλά επεκτείνεται στα ψυχικά μας πεδία και πιέζει να αναδυθεί από την άγνοια
Τα μηνύματα των χρωμάτων περνάνε μέσα από το Σώμα και πάνε πέρα από την ανακούφιση, στους βαθύτερους στόχους της θεραπείας μας