ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Καλημέρα σας και Καλή Χρονιά.@};-

Βάσω μου χρόνια σου πολλά, έστω και καθυστερημένα, να είσαι χαρούμενη και δυνατή.
Χρόνια πολλά και για όλους όσους γιόρταζαν και γιορτάζουν αύριο.

Όλες οι οπτικές είναι σεβαστές και καλώς υπάρχουν, αυτό που έχει σημασία είναι να βαδίζουμε.

Θα ήθελα να μείνω λίγο στο θέμα των οδηγών.
Γιατί Βάσω μου δεν χρειάζεσαι οδηγό?
Ο οδηγός είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο δυνατό και σταθερό φως από εμάς και έτσι μπορεί να αποτελέσει τον φάρο στις καταιγίδες της καθημερινής ζωής. Είναι η ασφάλεια, η αγάπη, η ζεστασιά, ο δάσκαλος και ότι άλλο έχει ανάγκη ο κάθε άνθρωπος.
Το να παραδεχτούμε την αδυναμία μας σημαίνει ότι είμαστε δυνατοί διότι μόνο ο δυνατός δεν φοβάται να παραδεχτεί ότι δεν τα ξέρει όλα, μα εάν τα ήξερε θα ήταν ο Θεός.

Ίσως εσύ να έχεις μπουχτίσει από την κατάσταση που επικρατεί, όπου ατέλειωτοι εμφανίζονται ως οδηγοί και κανένας δεν καταλαβαίνει τίποτα από όσα λένε συν τις περιπέτειες στις οποίες βάζουν τον κόσμο. Είναι ένα γεγονός που μάλλον θα γίνει πιο έντονο τα επόμενα χρόνια λόγω της ανάγκης του ανθρώπου να στραφεί εσωτερικά.
Αυτό δεν θα έπρεπε να μας εμποδίζει να αναγνωρίζουμε την αξία των οδηγών και να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας.

Υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που ονομάζεται επαφή με τον Ανώτερο εαυτό. Οπωσδήποτε είναι σημαντικό να αποκτηθεί αυτή η επαφή και οπωσδήποτε όταν αποκτηθεί και σταθεροποιηθεί δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για εξωτερικούς οδηγούς.
Όμως, η εμπειρία ετών των ανθρώπων πάνω σε πνευματικά θέματα, έχει δείξει ότι ακόμα και όταν σταθεροποιηθεί ως επαφή είναι καλό να υπάρχει κάποιος ως επόπτης των διεργασιών του ατόμου.
Αυτός είναι η ασφαλιστική δικλείδα διότι όταν ο παρατηρητής και το παρατηρούμενο είναι το ίδιο το τυχόν πρόβλημα γίνεται αντιληπτό μόνο όταν έχει προχωρήσει αρκετά και τότε….. ο Θεός βοηθός.

Οι ψυχικές διεργασίες είναι μεν μη απτές αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινές, πρέπει να αντιμετωπίζονται με σύνεση και ταπεινοφροσύνη, πάντα κατά την άποψή μου.

Προσωπικά δέχομαι τον οδηγό ως μια ευλογία και έτσι θα εξακολουθήσω, σε όποιο επίπεδο κι αν φτάσω με την δουλειά μου.@};-
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ιωάννα δεν σου απάντησα στην ερώτηση διότι εσύ μπορεί να θέλεις το α ή το β ο άνθρωπος όμως που απευθύνεσαι μπορεί να θέλει κάτι άλλο. Επίσης δεν απολογήθηκα, σου εξήγησα γιατί δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι περίεργα και να διορθώνεις το μήνυμά σου.

Οι άνθρωποι που θέλουν να λειτουργούν ως θεραπευτές και δουλεύουν σε αυτό, γνωρίζουν αρκετά. Το ρέικι, το αύρα σώμα ή ότι άλλο είναι μόνο συστήματα.@};-
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ναταλία δεν είσαι υποχρεωμένη να πονάς, δεν αυτοτιμωρούμαστε. Ξέρουμε ότι κάποιες διαδικασίες είναι επίπονες και πάμε τόσο όσο αντέχουμε, δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε άλματα, μπορούμε να βαδίζουμε.@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Ρούλα μου, ο πνευματικός μου φίλος και συνεργάτης φροντίζει τόσο καλά τις εσωτερικές μου ανάγκες, ώστε μέχρι στιγμής δεν έχω χρειαστεί επίγειο οδηγό!
Αυτό βέβαια είναι μια προσωπική κατάσταση, για την οποία δεν μπορώ, μα ουτε και θέλω, να πείσω κανέναν. :x

Ο καθένας μας διαμορφώνει τον εσωτερικό του κόσμο σύμφωνα με την ευλάβεια που ξεδιπλώνει τον θεό και την ζωή του ευρύτερα!
Και από εκεί αντλώ εγώ όλες μου τις επιβεβαιώσεις! Με αγάπη και ταπεινότητα πορεύομαι, και μην το λάβεις σαν αλαζονεία, το ότι δεν χρειάζομαι οδηγό! Μέχρι στιγμής οι περισσότεροι που έχω γνωρίσει (ντρέπομαι να πω όλοι) βαδίζουν σε έναν δογματισμό που είναι έξω από την εσωτερική μου ελευθερία! :-(

Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να είσαι πάντα καλά με ομορφιά και αρμονία! :x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Το ρέικι, το αύρα σώμα ή ότι άλλο είναι μόνο συστήματα
αυτό κι αν λέγεται εδώ μέσα συνεχώς!!! :x

Η επανάλειψη, Ρούλα μου, είναι μητέρα της μάθησης!! Οπότε να το επαναλαμβάνουμε όλοι μας, όσο συχνά μπορούμε! @};-

Εικόνα

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο οδηγός είναι ένας άνθρωπος που έχει πιο δυνατό και σταθερό φως από εμάς και έτσι μπορεί να αποτελέσει τον φάρο στις καταιγίδες της καθημερινής ζωής. Είναι η ασφάλεια, η αγάπη, η ζεστασιά, ο δάσκαλος και ότι άλλο έχει ανάγκη ο κάθε άνθρωπος.
καλημερα Ρουλα και καλη χρονια :-D @};-

Κι εγω θα διαφωνησω μαζι σου.. (τι πρωτοτυπο =)) =)) )
Σιγουρα υπαρχουν καποιοι ανθρωποι που εχουν πιο δυνατο φως απο εμας και δεχομαστε απο αυτους αγαπη και ζεστασια στις δυσκολες στιγμες.
Γιατι πρεπει ομως αυτους τους ανθρωπους να τους χρισουμε απαραιτητα οδηγους?
Με την ιδια λογικη ακομα κι εγω που εχω δουλεψει ελαχιστα με τον εαυτο μου θα μπορουσα να ειμαι οδηγος για εναν 20 χρονο που δεν εχει ιδεα και οταν αναφερω καποια πραγματα που εχω μαθει απο εδω μπορει να με κοιταει με δεος. (μου εχει τυχει!!!)
Δεν ειναι προτιμοτερο να προσπαθησουμε να αποκτησουμε εμεις περισσοτερο φως και να γινουμε οδηγος για τον εαυτο μας?
και ο ανθρωπος - οδηγος (οπως τον ονομαζεις) που θα τυχει να γνωρισουμε να μην εχει την ταμπελα "οδηγος" αλλα να ειναι ενας πολυτιμος φιλος και συνοδοιπορος στην ζωη μας?

Στην περιπτωση της Βασως που αναφερεσαι βεβαια ειναι λιγακι παρατραβηγμενο.. Ξερεις πολυ καλα οτι αποτελει "οδηγος" για πολλους ανθρωπους αν και ιδια αποποιειται την ταμπελα αυτη. Μας δινει αγαπη και ζεστασια και εγω ασθανομαι τυχερος που ειναι η δευτερη μαμα μου :-D Με τοσα χρονια εμπειριας και δουλειας με το ευατο της δεν νομιζω να της ταιριαζε κανενας οδηγος. ισως ο "οδηγος" να εχει περισσοτερο αναγκη την Βασω :D :-D
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

fab1612 έγραψε:
Υπάρχει και ένα άλλο κομμάτι που ονομάζεται επαφή με τον Ανώτερο εαυτό. Οπωσδήποτε είναι σημαντικό να αποκτηθεί αυτή η επαφή και οπωσδήποτε όταν αποκτηθεί και σταθεροποιηθεί δεν υπάρχει πλέον ανάγκη για εξωτερικούς οδηγούς.
Όμως, η εμπειρία ετών των ανθρώπων πάνω σε πνευματικά θέματα, έχει δείξει ότι ακόμα και όταν σταθεροποιηθεί ως επαφή είναι καλό να υπάρχει κάποιος ως επόπτης των διεργασιών του ατόμου.
Αυτός είναι η ασφαλιστική δικλείδα διότι όταν ο παρατηρητής και το παρατηρούμενο είναι το ίδιο το τυχόν πρόβλημα γίνεται αντιληπτό μόνο όταν έχει προχωρήσει αρκετά και τότε….. ο Θεός βοηθός.

@};-
Καλη Χρονια Ρουλα σου ευχομαι!

μου κανει τρομερη εντυπωση αυτο που λες...δλδ πως ειναι δυνατον καποιος που ερχεται σ επαφη με τον Ανωτερο του Εαυτο να χρειαζεται παρ' ολ' αυτα επιγειο οδηγο!!..ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ!!! :-o ..
γιατι η επαφη με τον Ανωτερο Εαυτο σου σε κανει ν αλλαζεις διασταση κοριτσι μου..τι να σου κανει τοτε ενας οδηγος στην 3η διασταση?
που ενω θα ξερει(ο οδηγος) οτι εισαι σ ενωση με τον Ανωτερο Εαυτο σου, θα θελει να σε καθοδηγησει κιολας (ο οδηγος)?..ΑΤΟΠΟΝ!!
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

fab1612 έγραψε:Ναταλία δεν είσαι υποχρεωμένη να πονάς, δεν αυτοτιμωρούμαστε. Ξέρουμε ότι κάποιες διαδικασίες είναι επίπονες και πάμε τόσο όσο αντέχουμε, δεν είναι απαραίτητο να κάνουμε άλματα, μπορούμε να βαδίζουμε.@};-
Μα....χρυσή μου, αυτό ακριβώς κάνει και το ρέικι και η Αύρα σώμα!! Μας φτάνει μέχρι εκεί που αντέχουμε!! Αλλά αναπόφευκτο σε οποιαδήποτε εναλλακτική θεραπεία να μην σου βγει σε κάποια έξαρση αυτό που θες να θεραπεύσεις αφού δεν αγγίζεις πια το σύμπτωμα αλλά την αιτία του. Δεν το θέλουμε να πονάμε ούτε είμαστε μαζοχιστές, ξέρουμε όμως πως όταν αγγίζονται οι ΑΙΤΙΕΣ των θεμάτων μας, πάντα ή σχεδόν πάντα υπάρχει έξαρση στο σύμπτωμα για λιγο καιρό μέχρι να πάρει το μήνυμα η αιτία και ..... να μας αδειάζει τη γωνιά. Σε αντίθετη περίπτωση προσπαθούμε να εξαφανίζουμε μόνον τα συμπτώματα και να θάβουμε τις αιτίες!! Οποιοσδήποτε που αποφεύγει να το ψάξει για να μην ξεβολευτεί μπορεί απλά να κοιτάξει το πρόσωπο του στον καθρέφτη και θα έχει τις απαντήσεις που χρειάζεται!!
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Βάσω εννοείται ότι εσύ ξέρεις καλύτερα τα του εαυτού σου.:-D
@};-

-------------------------------------------------------------------------------------------

Ευτυχώς που έγραψες βρε Γιάννη γιατί το είχα ξεχάσει. Χρόνια πολλά λοιπόν και σε όσους γιορτάζουν μεθαύριο.

Τίποτα δεν χρειάζεται να γίνει ντε και καλά, και ναι, με την ίδια λογική εσύ μπορείς να είσαι κατά κάποιον τρόπο οδηγός του ατόμου που έχει δουλέψει λιγότερο από εσένα. Από την στιγμή που σε πλησίασε εκείνο είναι δικό του θέμα το πώς θα διαχειριστεί το ότι εσύ έχεις προσφάτως ξεκινήσει να δουλεύεις και επίσης είναι δικό σου θέμα το πώς θα καταλαγιάσεις την προσωπικότητά σου.

Δεν είναι παρατραβηγμένο στην δική μου οπτική, ίσως εσύ να το βλέπεις έτσι. Σημασία έχει να μπορείς να διαχειρίζεσαι τα θέματά σου με ηρεμία και να ζεις μια όμορφη ζωή, εάν συμβαίνει μπράβο σου και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο.

Επίσης καλή χρονιά, να χαίρεσαι τον Θεμάκο σου. :-D
@};-

-------------------------------------------------------------------------------------------

Madraoulas καλή χρονιά
Όλα εξαρτώνται από το τι εννοείς όταν λες ανώτερος εαυτός. Σε κάθε περίπτωση μην δίνεις σημασία σε κάτι που σου φαίνεται άτοπον, εάν εσύ όπως σκέφτεσαι και όπως κινείσαι είσαι καλά έχει τελειώσει το θέμα. :-D
@};-

Έλα βρε Ναταλία, μικρό κορίτσι είσαι…….… μα χρυσή σου! :D
@};-
Άβαταρ μέλους
Madraoulas

Δημοσίευση από Madraoulas »

σ ευχαριστω Ρουλα
οχι εγω, αλλα εσυ ομως εκανες το ΑΤΟΠΟ ετσι οπως τα τοποθετησες....το ενα αναιρει το αλλο..(δλδ ο Ανωτερος Εαυτος(5η) καποιου να οδηγειται απο εναν οδηγο(3η) ;) )

και μεχρι να φτασω στη συνδεση-αν ποτε φτασω δεν το ξερω- στον Ανωτερο Εαυτο Μου, μεχρι τοτε καλως να υπαρχει 'οδηγος'
@};-
ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΟΥΣ!!..ετσι απλα....
''΄Όταν μέσα μας έχουν εκλείψει οι αιτίες της πράξης, τότε η πράξη η ίδια δεν άγεται από τα συμπτώματα, αλλά εκδηλώνεται αυθόρμητα και αυτούσια, ως αγαθοσύνη. "
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

fab1612 έγραψε:Ιωάννα δεν σου απάντησα στην ερώτηση διότι εσύ μπορεί να θέλεις το α ή το β ο άνθρωπος όμως που απευθύνεσαι μπορεί να θέλει κάτι άλλο. Επίσης δεν απολογήθηκα, σου εξήγησα γιατί δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι περίεργα και να διορθώνεις το μήνυμά σου.

Οι άνθρωποι που θέλουν να λειτουργούν ως θεραπευτές και δουλεύουν σε αυτό, γνωρίζουν αρκετά. Το ρέικι, το αύρα σώμα ή ότι άλλο είναι μόνο συστήματα.@};-
συγνωμη ρε κοριτσι μου αλλα που κολλαει μια απλη ερωτηση που σου εκανα, με το τι θελει ο α η ο β ανθρωποσ γιατι δεν καταλαβα την απαντηση σου. :-? :-? :-?

επειδη βλεπω οτι εχεισ κολλησει που διορθωσα το μυν μου ,,σου απαντω οτι το εκανα γιατι ηθελα να μαθω αν εχεισ προσωπικη εμπειρια με το ρεικι η το αυρα σωμα.οκ βλεπω οτι δεν θελεισ να απαντησεισ και θα το σεβαστω.

ποτε σε αυτο το φορουμ δεν εχω διαβασει οτι το ρεικι η το αυρα σωμα η οποιαδηποτε αλλη τεχνικη ειναι κατι παραπανω απο συστηματα,και ολοι το εχουμε εμπεδωσει πολυ καλα. @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Αχ Ιωάννα μου, η Φαμπ θέλει να θέτει εκείνη τις ερωτήσεις!! οχι να τις θέτουν τα ερωτήματα οι άλλοι!! Αφού είναι μέγάααααλη πνευματική πνευματική οδηγός η κοπέλα!! Ποιές είμαστε εμείς να της θέτουμε άβολες ερωτήσεις;\
’λλα θέλει να ακούσει ο ....α και άλλα θέλει να ακούσει ο β δεν φαίνεται γιατί απέφυγε να απαντήση η γκουρού-νίτσα μας;
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ναταλι μου! >:d< >:d< >:d<
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:-( :-( :-(
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αφού είναι μέγάααααλη πνευματική πνευματική οδηγός η κοπέλα!!
Δεν φάνηκε κάτι τέτοιο Ναταλί, από την Ρούλα! @};-

Και δεν έχει σημασία αν έχει δοκιμάσει κάποιος το ρέικι, για να γνωρίζει τα της θεραπείας, βρε κορίτσια!

Αν η θεραπεία γίνεται με ορθό τρόπο, σε όλες τις μεθόδους υπάρχουν αυτοί που επιταγχύνουν και αυτοί που πάνε με πιο ήπια βήματα...Πάντα εξαρτάται από τους πνευματικούς μας στόχους!

Αυτό που επικρατεί σήμερα, με όλα αυτά τα συστήματα, πάντως, είναι η έλλειψη βαθύτερης γνώσης για την θεραπεία, και σ' αυτό δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω.

Το έχω ακούσει άπειρες φορές "πάρε ρέικι για να γίνεις καλά", χωρίς περισσότερη στήριξη και μετά οι άνθρωποι δεν μπορούν να διαχειριστουν τον πόνο τους και τους καθαρισμούς τους!
Γι' αυτό μην την αδικείτε που είναι επιφυλακτική με την θεραπεία!
δεν φαίνεται γιατί απέφυγε να απαντήση η γκουρού-νίτσα μας;
:-( :-(

Εικόνα

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”