ΑΥΡΑ ΣΩΜΑ

Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

>:d< >:d< >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Ιωάννα, να κάνεις ότι εσύ αισθάνεσαι ως καλό για σένα. Εγώ δεν περιμένω κάποια αναγνώριση ούτε από εσένα ούτε από κανέναν άλλον και δεν αποτελώ απειλή για κανέναν διότι εάν αποτελούσα δεν θα ήξερα να σου πω αυτά που έγραψα, άρα μην διορθώνεις το μήνυμά σου.

Σου εύχομαι έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο @};-
fab1612

Δημοσίευση από fab1612 »

Καλησπέρα Δώρα και Βάσω

Το έχω δει ότι υφίσταται η επισήμανση για το θέμα του γιατρού, ήταν απλή υπενθύμιση για την Ιωάννα.

Εάν η Ιωάννα αντέχει στον πόνο και θεωρεί ότι αυτή η τακτική θα της φέρει χ αποτελέσματα ας συνεχίσει, δεν μου πέφτει λόγος. Έγραψα την οπτική μου επί του θέματος ως μια εναλλακτική λύση και μόνο.

Βάσω μου η διδασκαλία είναι δουλειά και ευθύνη οδηγού, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν τέτοιο.
Η γενική κατεύθυνση είναι ότι δεν πρέπει να πιεζόμαστε διότι οι ψυχικές διεργασίες έχουν περισσότερη δύναμη από όση μπορούμε να φανταστούμε ή να διαβάσουμε.

Πολύ χάρηκα που μιλήσαμε, σας εύχομαι ότι καλύτερο για την νέα χρονιά.
@};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Η γενική κατεύθυνση είναι ότι δεν πρέπει να πιεζόμαστε διότι οι ψυχικές διεργασίες έχουν περισσότερη δύναμη από όση μπορούμε να φανταστούμε ή να διαβάσουμε.

ναι, δεν έχεις άδικο σ' αυτό! Η ψυχική πίεση χρειάζεται προσοχή, αλλά μόνο από άτομα που έχουν κλονισμενο το νευρικό σύστημα.Το ρέικι όμως, σε καμία περίπτωση δεν θα βάλει σε κίνδυνο κάποιον άνθρωπο, που θέλει να εργαστεί με τον εαυτό του και την "ασθένειά" του. Είναι μία μέθοδος που σε πάει όσο βαθιά αντέχεις, στον δρόμο της αυτεπίγνωσης και αυτό ίσως σου διαφεύγει.
Βάσω μου η διδασκαλία είναι δουλειά και ευθύνη οδηγού, θα πρέπει να απευθυνθείς σε έναν τέτοιο.
Δεν χρειάζομαι οδηγό Ρούλα...τα έχουμε πει αυτά! :-D
Σε ρώτησα μόνο, γιατί, καμιά φορά, η συμβουλή που δίνουμε χρειάζεται κάποιες διευκρινήσεις για τον άλλον!
Δεν απευθύνθηκα σε οδηγό, γιατί γνωρίζω ότι δεν είσαι! :-D

Απλά ήθελα να μαθω πως είσαι τόσο απόλυτη για το κακό που μπορεί να πάθει κάποιος, χωρίς καν να γνωρίζεις τον ψυχικό του κόσμο!

Και θα σου πω κάτι από την δική μου εμπειρία πάνω στον δρόμο της "θεραπείας"...Χωρίς πόνο δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσεις προς την πνευματική αυτοπραγμάτωση.
Συνήθως πόνο ονομάζουν οι άνθρωποι ότι τους ξεβολεύει συναισθηματικά! Η επιμονή και η υπομονή είναι απαραίτητες καταστάσεις στην συνείδηση του φυσικού ανθρώπου που αρχίζει να καθοδηγείται εσωτερικά, για να θεραπεύσει την εντσικτώδη αλαζονεία του!

Και εγώ χάρηκα που τα είπαμε...Δεν φαίνεται να διαφοροποιούνται οι απόψεις μας σε βάθος, παρά μόνο στην επιφάνεια και στον τρόπο προσέγγισης. :-D

Παρ' όλα αυτά σ' ευχαριστώ που είσαι μέλος της παρέας αυτής και εύχομαι να το κάνεις από καθαρή αγάπη και ενδιαφέρον! :x

Σου εύχομαι καλή χρονιά με υγεία και αφθονία σε όλα τα επίπεδα! :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

fab1612 έγραψε:Ιωάννα, να κάνεις ότι εσύ αισθάνεσαι ως καλό για σένα. Εγώ δεν περιμένω κάποια αναγνώριση ούτε από εσένα ούτε από κανέναν άλλον και δεν αποτελώ απειλή για κανέναν διότι εάν αποτελούσα δεν θα ήξερα να σου πω αυτά που έγραψα, άρα μην διορθώνεις το μήνυμά σου.

Σου εύχομαι έναν ευτυχισμένο νέο χρόνο @};-
καλημερα ρουλα!
παντα κανω οτι αισθανωμαι καλο για μενα γιατι πανω απο ολα εμπειστευωμαι το ενστικτο μου.
οταν μπαινεισ σε ενα θεμα καλο θα ηταν να διαβαζεισ και πιο πριν τι εχουμε γραψει για να εχεισ μια πιο ολοκληρομενη εικονα για τησ συζητησεισ μασ.

η ερωτηση που σου εκανα ηταν απλη αλλα δεν μου απαντησεσ.
εχεισ κανει ποτε ειτε ρεικι ειτε αυρα σωμα?

δεν ειναι αναγκη να απολογηθεισ και να μου λεσ οτι δεν αποτελεισ απειλη ,εγω δεν βλεπω κανενα ατομο του φορουμ σαν απειλη,απλα η δικη μου αποψη ειναι να μην κρινουμε πραγματα που δεν εχουμε δοκιμασει πρωτα.

καλη χρονια με φωσ και πολυ αγαπη! @};- @};- @};-
Το ΦΩΣ η ΑΓΑΠΗ και η ΔΥΝΑΜΗ αποκαθησούν το σχέδιο πάνω στη γή

Πολέμα και Οραματίσου !!!
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Ωστόσο κάποιος που γνωρίζει τι θεραπεύεται έτσι και σε τι δρόμο έχει μπει έχει την ταπεινοφροσύνη να μοιράζεται, να ζητάει βοήθεια και να πορεύεται χέρι με χέρι χωρίς να σκέφτεται για αυθεντίες οδηγούς και δασκάλους ή γκουρού!!! Ο Ανώτερος εαυτός μας ξέρει πολύ καλά πόσο βαθειά θα το πάει το νυστέρι!!!
Εδώ όπως βλέπεις σου απαντάω αρκετά ξεκάθαρα και για το πόσο βαθειά πάει ο Ανώτερος εαυτός αλλά και για την ταπεινοφροσύνη της συμπόρευσης με άλλους!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nαταλία-Νεφέλη την 05 Ιαν 2010 2:28 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Nαταλία-Νεφέλη

Α!! Παιδάκιααα ξέχασα να πω πως το καινούριο μπουκάλι το 107, ήρθε και το είδα σήμερα στο Μagenda! Είναι πανέμορφο και λαμπυρίζει κιόλας!! Βαθύ magenda κάτω και τυρκουάζ πάνω, αλλά και τα δύο λαμπυρίζουν υπέροχα!! Δεν ξέρω βέβαια ούτε που το απλώνεις ούτε την επιβεβαίωση που λες, αλλά μόνο και ο τίτλος του : Ωκεανός συμπόνιας με ταξιδεύει κανονικά!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

εμενα με τραβιξε πολυ ενα αλλο καινουριο μπουκαλι το 99 αλλα δεν υπαρχει στο βιβλιο του αυρα σωμα γιαυτο αν καποιοσ γνωριζει κατι παρακαλω ασ μου πει τι κανει αυτο το υπεροχο μπουκαλι?

@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

Nαταλία-Νεφέλη

Αλήθεια Ιωαννάκι; Τι χρώμα είναι αυτό το μπουκάλι; Θα πρέπει να βρώ το αγγλικό βιβλίο να σου πω και δυστυχώς θα περιμένεις να περάσουν οι γιορτές!! Ελπίζω να ξέρει εντωμεταξύ να σου απαντήσει κάποιος άλλος, ειδικά η Βάσω που ξέρει καλύτερα απ' όλους μας!
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

κορίτσια, δέστε λίγα εδώ

http://www.reikicenter.gr/gr/aura-soma- ... php?st=792

και αν μπορέσω θα βάλω κι άλλα! :-D
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Ευχαριστούμε πολύ Βασούλα!!! Αν μάθεις κάτι για το μπουκάλι 107 , που μπαίνει, πια είναι η επιβεβαίωση που λέμε, και τι ακριβώς κάνει, πολύ σε παρακαλώ πες στο και εδώ!! Τελικά το ποστ Αύρα σώμα έχει πολύ...σουξέ!!! Να μαστε καλά να το χαιρόμαστε!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

ευχαριστω πολυ βασουλινι μου,αυτο το μπουκαλι μολισ το ειδα με τραβηξε με τη μια.

>:d< >:d< >:d<

Nαταλία-Νεφέλη

Θα ήθελα να πω για το μπουκάλι 95!! Το έβαλα δύο φορές γιατί ένιωσα πολύ επιτακτική την ανάγκη!!! Μου έκανε ένα υπέροχο δώρο αυτό το μπουκάλι! Νιώθω πολύ πιο σύγουρη για αυτά που μπορώ να προσφέρω βάσει των ικανοτήτων μου, και κατά έναν θαυμάσιοτρόπο με έμαθε να κάθομαι στην σιωπή και να αφουγκράζομαι την μουσική των μικρών πραγμάτων που δεν ακούγεται ποτέ με την φυσική ακοή!! Τελειώνοντας αυτό το μπουκάλι λοιπόν, το Ι Τσίνγκ μου έδωσε το μπουκάλι 49 το οποίο με άνοιξε ακόμα πιο πολύ σε νέες διαστάσεις αυτοέκφρασης, μαζί με την τυρκουάζ πομάδα!!! Τώρα διερωτάμαι για το νέο μπουκάλι της Αύρα σώμα που είναι πραγματικά υπέροχο!! Ομως δεν ξέρω ακόμα ούτε την επιβεβαίωσή του ούτε που μπαίνει!! Η τυρκουάζ πομάδα επίσης και η πομάδα Βασιλικό μπλέ μου ήρθανε κουτί σε αυτά που δουλεύω αυτή την εποχή!!!
Άβαταρ μέλους
ΙΩΑΝΝΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

πωσ μπορειτε και παιρνεται πληροφοριεσ απο το ι τσινγκ ρε παιδια? :-? :-? :-?

εγω το βρηκα σε ενα περιοδικο και δεν μπορω να το χρισημοποιησω ....μαλλον δεν τα εξηγει και τοσο καλα.....οσεσ φορεσ προσπαθησα δεν μπορεσα να καταλαβω πωσ βρισκεισ αυτα τα εξαγραμμα. :-? :-? :-?

Nαταλία-Νεφέλη

Ιωάννα μου, αν και είμαστε λιγάκι off topic, εγώ είμαι πολύ τεμπέλα για να χρησιμόποιήσω κέρματα. Εχω πάρει της κάρτες και ένα βιβλίο που εξηγεί όλα τα εξάγραμμα, από τον Πύρινο κόσμο, και ανακατεύω τις κάρτες κάνοντας μια ερώτηση μέσα μου και μετά βρίσκω τον χρησμό της συγκεκριμένης κάρτας στο βιβλιο!! Το βιβλίο της Αύρα σώμα που έχεις κι εσύ, στο κάθε μπουκάλι στην αρχή της επεξήγησης έχει την αντιστοιχία σε Ταρώ και σε Ι Τσίνγκ, έτσι όταν εγώ τράβηξα το 49 στις κάρτες Ι Τσίνγκ σε μια δύσκολη εποχή, είδα ότι το μπουκάλι της Αύρα σώμα ήταν το 49 αντίστοιχα με τίτλο Νέος Αγγελιοφόρος που με έλκυε τρομέρα!! Απίστευτο μπουκάλι ε!!!
Εσύ πήρες το Ι Τσίνγκ από το Αστρα κι Οραμα; Αν ναι , μπορείς να πάρεις και το βιβλιο του Stephen Karcher, ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ Ι ΤΣΙΝΓΚ, και να κάνεις με τον ιδιο τρόπο!! Χρησιμοποιείς μόνο κάρτες και βιβλίο!! Ασε τα κέρματα.....για την βασιλόπιτα του χρόνου!! χιχιχιχιχι!!

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”