Σχεσεις Ουσιας...!!!!

Συντονιστής: Emmaki

Valia

Δημοσίευση από Valia »

zefira έγραψε:Ποιο εύκολο είναι να τα πω στον κολλητό μου ή κολλητή μου ( που θα με ακούσει και θα μου δώσει δίκιο) παρά να τα πω στον/ στην ίδιο/α .
:)) :)) εμένα οι κολλητές μου με κράζουν όταν κάνω βλακείες και μου τη λένε μια χαρά, γι αυτό και τις αγαπώ :x :x
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη..

Βάλια μου τι εννοείς? Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, κάποια στιγμή να μην υπάρχει αγάπη?
Κι αν είναι αγάπη που τελειώνει, ...τότε τι αγάπη είναι?
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Valia »

φυσικά και υπάρχει Φωτεινούλι μου! αυτά που γραφω στην αρχή του διαλόγου! η αντίδρασή του με θυμό σε κάτι που δεν του αρέσει και στα καινούρια πράγματα που μπαίνουν στη ζωή του! αυτό είναι το θέμα μας... όταν θυμώνει λέει χοντράδες. Δλδ π.χ τον ενόχλησε χτες που γύρισα αργά και δεν τον είχα πάρει τηλ (κλασικός Ζυγός), ενώ ήξερε ότι ήμουν με τις φίλες μου. Και αντί να μου πει "λείπεις τόσες ώρες, δεν έχεις μαγειρέψει τίποτα όλη μέρα και γενικά το ξύνεις.." Θυμάται ό,τι κουλό άλλο γενικό και μου το πετάει. Και εγώ φυσικά πρέπει να αρχίσω το ψάρεμα για να φτάσω στην ουσία του προβλήματος και να καταλαβω τι πραγματικά τον έχει ενοχλήσει.

Αυτό το πράγμα έχει ο Χρήστος σαν ελάττωμα, κατα τ' άλλα πραγματικά, προς το παρόν, δεν με ενοχλεί τίποτα!
@};-
Valia

Δημοσίευση από Valia »

ARTYADIS έγραψε:
Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη..

Βάλια μου τι εννοείς? Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, κάποια στιγμή να μην υπάρχει αγάπη?
Κι αν είναι αγάπη που τελειώνει, ...τότε τι αγάπη είναι?
εννοώ ότι ακόμα δεν εχω ξενερώσει για να μην μπορω να ειμαι μαζι του. Η αγαπη υπαρχει και θα υπαρχει και απο την πλευρα του και απο τη δικη μου!
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

:x :x :x
Valia

Δημοσίευση από Valia »

αχου, το χρυσό μου!!! και συ θέλεις αγάπη μικρό μου??

:x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Η αγαπη υπαρχει και θα υπαρχει και απο την πλευρα του και απο τη δικη μου!
Έτσι ακριβώς! Γιατί ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν δυο άνθρωποι, η αγάπη η πραγματική εκτείνεται πέρα απ' αυτό. Υπάρχει και υφίσταται άσχετα αν δυο άνθρωποι συμβιώνουν ή όχι.

Δυστυχώς όμως, απ' όσο ξέρουμε όλοι, στις περισσότερες περιπτώσεις, με το τέλος μιας σχέσης, επέρχεται και τέλος σ' αυτό που ονόμαζαν "αγάπη" με όλες τις γνωστές, άσχημες και δυσάρεστες συνέπειες..
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Δημοσίευση από Valia »

εγώ να σου πω την αλήθεια Αρτυάδις μου, έχω διατηρήσει σχέσεις αγάπης με αρκετούς πρώην!! ευτυχώς! είμαστε καλοί φίλοι :x

Βάσω μου, σ ευχαριστώ πολύ για τα σοφά σου λόγια :x :x :x
Άβαταρ μέλους
Fotinoula
Site Admin

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βάλια >:d< >:d< >:d< @};-
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x
Valia

Δημοσίευση από Valia »

μικρο μου αγγελάκι φωτεινούλι >:d< >:d< >:d<
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Valia έγραψε:αχου, το χρυσό μου!!! και συ θέλεις αγάπη μικρό μου??

:x :x :x >:d< >:d< >:d< >:d<
Ναι αμέ πως!!! Και ο Γιαννάκης θέλει....αγάπη και προδέρμ!!! ;) :P
Nαταλία-Νεφέλη

Δημοσίευση από Nαταλία-Νεφέλη »

Fotini έγραψε:Βάλια
Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του.
σε όλα δλδ δεν υπαρχει τιποτα που η προσωπικότητα σου τσιναει και θελεις να αλλαξεις πανω του :-?

μου ακούγεται πολύ ιδανικό Βαλια για αυτο και το εντοπιζω αλλα εσυ ξερεις καλυτερα :-D >:d<
Μα δεν είναι λίγο αδιανόητο να θέλεις να αλλάξεις τον άλλο; Το μόνο που μπορείς να κάνεις τελικά σε μία σχέση είναι να του δείξεις τα όρια σου και αυτό που εσύ ψάχνεις αλλά και να τον βοηθήσεις να αλλάξει όχι χαρακτήρα αλλά στάση σε κάποια θέματα αλλά με πολύ σεβασμό ακόμα κι αν δεν φέρει αυτό αποτελέσματα!! Οσο κι αν τσινάμε ο καθένας έρχεται με την προσωπικότήτά του! Ετσι δεν είναι; Οπως θέλω να με δέχονται οι άλλοι όπως είμαι έτσι τους δέχομαι κι εγώ!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

εγώ να σου πω την αλήθεια Αρτυάδις μου, έχω διατηρήσει σχέσεις αγάπης με αρκετούς πρώην!! ευτυχώς! είμαστε καλοί φίλοι
@};-
Site Admin

Δημοσίευση από Danielli »

Valia έγραψε:Και αντί να μου πει "λείπεις τόσες ώρες, δεν έχεις μαγειρέψει τίποτα όλη μέρα και γενικά το ξύνεις.." Θυμάται ό,τι κουλό άλλο γενικό και μου το πετάει. Και εγώ φυσικά πρέπει να αρχίσω το ψάρεμα για να φτάσω στην ουσία του προβλήματος και να καταλαβω τι πραγματικά τον έχει ενοχλήσει.
Ξερεις πόσο χρειάζεται να περάσεις στην αδράνεια και να πάψεις να κάνεις πράγματα που θέλεις για να μην τον "ενοχλήσεις"?? :?
Τοοοοσο λίγο!
Μικρή, μικρή, μικρή υποχωρηση τη φορά, και φτανεις να παιζεις μόνη σου μπάλα στο δικό του γήπεδο, και τίποτα δεν θα του φτάνει!

Και αντι να ζεις για σένα μετα καταλήγεις η "Ντάννυ του τάδε"... η οποια ήταν τίποτα και έγινε "κυρία".

Εγώ λέω να αφήσω και κανένα ψυχίατρο να δουλεψει με τον άλλον, αντι να συνεχίσω να μπαινω στη διαδικασία να του κάνω ψυχανάληση κάθε φορά που παιζει το θέατρο του αδιάφορου και του αδικημένου! :mrgreen:
Όμως και θα στο πω, γιατί είναι βιωμένο, μέσα στην ανοιχτή καρδιά, αλλάζουν όλα και όλοι...
Γιατί η ανοιχτή καρδιά ξέρει να συγχωρεί και να προχωράει
Και αυτό από μόνο του είναι Σκοπός!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Μικρή, μικρή, μικρή υποχωρηση τη φορά, και φτανεις να παιζεις μόνη σου μπάλα στο δικό του γήπεδο, και τίποτα δεν θα του φτάνει!

Και αντί να ζεις για σένα μετα καταλήγεις η "Ντάννυ του τάδε"... η οποια ήταν τίποτα και έγινε "κυρία".
Αχ,ρε Ντάννυ μου! Τι αλήθεια!!!!!!!!
Και πόσο συχνά συμβαίνει αυτό γμτ μου!

Γι' αυτό συμφωνώ απόλυτα με αυτό:
Εγώ λέω να αφήσω και κανένα ψυχίατρο να δουλεψει με τον άλλον, αντι να συνεχίσω να μπαινω στη διαδικασία να του κάνω ψυχανάληση κάθε φορά που παιζει το θέατρο του αδιάφορου και του αδικημένου!
Και όχι μόνο αδιάφοροι ή αδικημένοι το παίζουν... Τα κατεβασμένα μούτρα ... που τα πας?

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”