Σε ολους τους ανθρωπους η ουσια ειναι διαφορετικη σε αντιληψη...αλλος την κατανοει σεξουαλικα, αλλος τη νιωθει σαν τρυφεροτητα.....καποιος αλλος την αγγιζει με ενταση.....και ακολουθουν χιλιαδες συνδυασμοι συναισθηματικοι που μας οδηγουν σε διαφορετικα συμπερασματα...καθε φορα ...!
Ποια ειναι η ουσια ομως σε μια σχεση...?
Τι σημαινει μοιραζομαι με τον ανθρωπο μου..?
Σημαινει τον αποδεχομαι και δεχομαι να μοιραστω μαζι του κομματια μου που ξερω οτι θα τα σεβαστει...και οτι δεν θα τα λεηλατησει με την φτωχη του προσωπικοτητα....
Εμεις οι ανθρωποι δυστυχως..δεν τεινουμε να κανουμε σχεσεις ουσιας..αλλα αναγκης...ειτε απο ανασφαλεια, ειτε επειδη θελουμε να ανηκουμε καπου...ή ακομα και για να υπαρχει σεξουαλικη εκτονωση.....ουσια πουθενα στις σημερινες σχεσεις...\
Αγνοουμε την ψυχη μας...αδιαφορουμε για την αναγκη της και επικεντρωνοματε στην αναγκη της προσωπικοτητας μας..κανοντας την να ανεβαινει θριαμβευτικα στο θρονο, και να ξεσκιζει τα οποια αληθινα αισθηματα εχουμε και φυλαμε στην καρδια μας...
Μετα απο αυτο...αναρωτιομαστε που πηγαν οι αντρες..που πηγαν οι γυναικες...και γενικοτερα γιατι δεν πετυχαινουν οι σχεσεις σημερα...
Δεν προβληματιζομαστε με τον αλλον, παρα επιλεγουμε την ευκολο οδο του "που να ψαχνω..", ή "καλυτερα μονος μου γιατι καποιος θα βρεθει να με γ@@@"........ή ακομα χειροτερα "δεν βρισκω καποιον να με καταλαβαινει.."

Ειναι τραγικο να προγραμματιζουμε τη διαδρομη μας πριν καν την τοποθετησουμε αληθινα μεσα μας...και δηλωσουμε την προθεση μας να ερθει στη ζωη μας κατι ομορφο..
Αυτο σας το λεω γιατι το εκανα κι εγω....και κατεληξα να διαμελιζω την ψυχη μου γιατι πιστευα οτι δεν υπαρχει κανεις εκει εξω που να με σεβαστει...που να τον ερωτευτω ή που να εχει οτι ζηταω...
Κι εδω ερχεται η εξης ατακα.......μην ψαχνεις κατι τελειο...βρες κατι ατελες και τελειοποιησε το εσυ με αγαπη..
Σας ευχαριστω πολυ...