zefira έγραψε:Ποιο εύκολο είναι να τα πω στον κολλητό μου ή κολλητή μου ( που θα με ακούσει και θα μου δώσει δίκιο) παρά να τα πω στον/ στην ίδιο/α .

Συντονιστής: Emmaki
Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη..
εννοώ ότι ακόμα δεν εχω ξενερώσει για να μην μπορω να ειμαι μαζι του. Η αγαπη υπαρχει και θα υπαρχει και απο την πλευρα του και απο τη δικη μου!ARTYADIS έγραψε:Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη..
Βάλια μου τι εννοείς? Υπάρχει περίπτωση δηλαδή, κάποια στιγμή να μην υπάρχει αγάπη?
Κι αν είναι αγάπη που τελειώνει, ...τότε τι αγάπη είναι?
Έτσι ακριβώς! Γιατί ακόμα κι αν δεν ταιριάζουν δυο άνθρωποι, η αγάπη η πραγματική εκτείνεται πέρα απ' αυτό. Υπάρχει και υφίσταται άσχετα αν δυο άνθρωποι συμβιώνουν ή όχι.Η αγαπη υπαρχει και θα υπαρχει και απο την πλευρα του και απο τη δικη μου!
Μα δεν είναι λίγο αδιανόητο να θέλεις να αλλάξεις τον άλλο; Το μόνο που μπορείς να κάνεις τελικά σε μία σχέση είναι να του δείξεις τα όρια σου και αυτό που εσύ ψάχνεις αλλά και να τον βοηθήσεις να αλλάξει όχι χαρακτήρα αλλά στάση σε κάποια θέματα αλλά με πολύ σεβασμό ακόμα κι αν δεν φέρει αυτό αποτελέσματα!! Οσο κι αν τσινάμε ο καθένας έρχεται με την προσωπικότήτά του! Ετσι δεν είναι; Οπως θέλω να με δέχονται οι άλλοι όπως είμαι έτσι τους δέχομαι κι εγώ!Fotini έγραψε:Βάλιασε όλα δλδ δεν υπαρχει τιποτα που η προσωπικότητα σου τσιναει και θελεις να αλλαξεις πανω τουΔεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του.![]()
μου ακούγεται πολύ ιδανικό Βαλια για αυτο και το εντοπιζω αλλα εσυ ξερεις καλυτερα![]()
εγώ να σου πω την αλήθεια Αρτυάδις μου, έχω διατηρήσει σχέσεις αγάπης με αρκετούς πρώην!! ευτυχώς! είμαστε καλοί φίλοι
Ξερεις πόσο χρειάζεται να περάσεις στην αδράνεια και να πάψεις να κάνεις πράγματα που θέλεις για να μην τον "ενοχλήσεις"??Valia έγραψε:Και αντί να μου πει "λείπεις τόσες ώρες, δεν έχεις μαγειρέψει τίποτα όλη μέρα και γενικά το ξύνεις.." Θυμάται ό,τι κουλό άλλο γενικό και μου το πετάει. Και εγώ φυσικά πρέπει να αρχίσω το ψάρεμα για να φτάσω στην ουσία του προβλήματος και να καταλαβω τι πραγματικά τον έχει ενοχλήσει.
Αχ,ρε Ντάννυ μου! Τι αλήθεια!!!!!!!!Μικρή, μικρή, μικρή υποχωρηση τη φορά, και φτανεις να παιζεις μόνη σου μπάλα στο δικό του γήπεδο, και τίποτα δεν θα του φτάνει!
Και αντί να ζεις για σένα μετα καταλήγεις η "Ντάννυ του τάδε"... η οποια ήταν τίποτα και έγινε "κυρία".
Και όχι μόνο αδιάφοροι ή αδικημένοι το παίζουν... Τα κατεβασμένα μούτρα ... που τα πας?Εγώ λέω να αφήσω και κανένα ψυχίατρο να δουλεψει με τον άλλον, αντι να συνεχίσω να μπαινω στη διαδικασία να του κάνω ψυχανάληση κάθε φορά που παιζει το θέατρο του αδιάφορου και του αδικημένου!