Σχεσεις Ουσιας...!!!!

Συντονιστής: Emmaki

ELLI

Δημοσίευση από ELLI »

Κι όμως Βάσω μου στα περισσότερα σε μένα αναφέρεσαι :x
Έτσι ακριβώς γίνεται.

Και η Φωτεινή έχει δίκιο σάυτο που είπε ότι το διάλειμμα μεταξύ δυο σχέσεων σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα,τα λάθη και τις ανάγκες σου @};-
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

το ξέρω Ελλάκι! Δεν είσαι η μόνη όμως...Μερικά πράγματα γίνονται συνήθεια στους ανθρώπους... >:d<
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από Valia »

Vaso έγραψε:
εγώ πάντως δεν τον πολυεκφράζω νομίζω, μάλλον τον "συμπιέζω" και το χειρίζομαι με τη λογική...
και όταν τον "συμπιέζεις" Βάλια μου, που πάει?
Χάνεται λες? ;)

Αν μπορούσες να διαχειριστείς τον θυμό σου με την λογική, τότε δεν θα είχες καμία ανάγκη ούτε να τον "συμπιέσεις"... :x
όχι δεν χάνεται (δυστυχώς), απλά δεν μου αρέσει να του το πετάω στη μούρη, όπως κάνει αυτός!

αν μπορούσα να χειριστώ τον θυμό μου με τη λογική ,εννοείς ότι δεν θα θύμωνα καν εξαρχής γιατί θα το είχα εκλογικεύσει το πράγμα??

ε, και κάτι πρακτικό... πως μπορώ να "σεβαστώ τον δικό του θυμό"??
:?
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Κορίτσι μου δεν υπάρχουν πρακτικές συμβουλές για τις σχέσεις...
Αυτό προκύπτει από την εργασία και τις επιδράσεις του ενός στον άλλον...

Θα μπορούσα να σου πω (ακόμα και αν δεν είναι ώριμη η στιγμή) ότι δεν σε αφορά ο δικός του θυμός. Δεν θυμώνεις κι εσύ συγχρόνως μαζί του, ούτε προσπαθείς να υποστηρίξεις εκείνη την στιγμή το δίκαιο...Γιατί κι αυτό είναι υποκειμενικό...

Έπιλέγεις να έρθεις σε διάλογο μαζί του σε κάποια άλλη στιγμή, και φυσικά το να βάζεις τα όρια σου, ειναι η αρχή του αυτο-σεβασμού...

Υπάρχει μία πολυπλοκότητα στον σεβασμό και τον αυτο-σεβασμό, τα όρια της οποίας συγχέονται συνεχώς, μέχρι να τα νιώσεις μέσα σου...

:x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Emmaki »

Παιδια σα να εχουμε μπερδεψει την π@@@@ με τη β@@@....

Οταν μιλαω για σχεση ουσιας δεν εννοω να τα φτιαξετε με την Κλοντια Σιφερ ή τον Μπραντ (αν και αυτος ειναι καπαρωμενος)...εννοω οτι με οποιον ανθρωπο κι αν επιλεξουμε να ειμαστε...αν μπορουμε να ανεβασουμε τη σχεση μας σε αλλο επιπεδο...

Με οποιον κι αν πορευομαστε...να φροντιζουμε αυτη τη σχεση με ουσια και αγαπη...ακομα κι αν ερωτευτουμε και τη φαμε κατακουτελα να μπορουμε να ισορροπησουμε τον εαυτο μας μετα απο καποιο διαστημα και τα ελαττωματα που ΔΕΝ βλεπαμε στον αλλον, να μπορεσουμε να τα αποδεχτουμε...και ο αλλος το ιδιο!!!!

Σημασια δεν εχει μονο αν ειμαστε με ομορφο, ασχημο, σπυριαρη, κοντο, χοντρο, με ελιες ή σαρκωδη χειλη.....αλλα κι αν αυτος ή αυτη που ειναι διπλα μας....μπορει πραγματικα να μας εξελιξει σαν ανθρωπο!!!
Και δε μιλαω για την ηλικια των 20 με 25 περιπου που επικεντρωνομαστε μονο στο σεξουαλικο κομματι πιο εντονα.....απο κει και περα τι κανουμε....γιατι καποια στιγμη υπαρχει και ο κορεσμος...

Βαλια μου να κοιταξεις αν αποδεχεσαι τη φυση του....αν σου αρεσει που μπορει μια ολοκληρη κυριακη να βλεπει μπαλα (παραδειγμα αναφερω)...κατι που κανει και δεν το εγκρινεις...υπαρχει??

Αυτο να σε προβληματισει... ;) ;)
Ας είμαι και ο μόνος ΄Ανθρωπος που πιστεύει στην Δύναμη της Αγάπης, δεν παίρνω ποτέ τον Λόγο μου πίσω...Θα την υπηρετώ, ακόμα κι αν μείνω μόνη και αξιοκατάκριτη από αυτούς που όφειλαν να είναι οι αγαπημένοι μου... ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΩ!!!

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

έτσι αντιδράει στα καινούρια πράγματα ο μικρός μπόμπος...
Βαλια μου κατι μου θυμισε αυτο ...... :? :? :? Τον λενε και Χρηστο οεοεοοοοοο.

Δεν εισαι η μαμα του κοριτσι μου .......και μην γινεσαι ;)
Αν δεν του αρεσουν τα καινουργια δεν θα του αρεσουν ποτε.........
θα σου κανει την χαρη της αποδοχης .........και μετα θα σου ζηταει ανταλλαγματα του τυπου .......μα αφου εγω δεχτηκα αυτο ......θα πρεπει και συ να κανεις το ιδιο.........

Οπως πολυ σοφα λεει η Βασω ......δεν σε αφορα εκεινος ......δες εσυ τι θελεις ,τις αναγκες σου και τα δικα σου θελω....με σεβασμο σε σενα .......οταν τα βρεις και τα αποδεχτεις να δεις οτι δεν θα υπαρχει Θυμος πια ..........! ;) 17 χρονια πειρας ...... :D :D :D :D και αρρωστιας και μοναξιας και θυματοποιησης ......επινοησεων και και και και και .......... :-( :-( ;)
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Επειδή έχω ακουσει ζευγάρια, τον καθένα ξεχωριστά, μπορώ να πω ότι σε αρκετές περιπτώσεις και οι δύο νιώθουν "θύμα" μέσα στην σχέση...

Είναι γιατί οι γυναίκες φοβούνται να βάλουν όρια
Είναι γιατι οι ρόλοι αρσενικού-θηλυκού έχουν περιπέσει σε σύγχυση
Είναι γιατί έχουμε "παραμυθιαστεί" με τις ρομαντικές ιστορίες
Είναι γιατί ακούμε συνεχώς τραγούδια πάθους και μίσους
Είναι γιατί δεν γνωρίζουμε τι θέλουμε
Είναι γιατί δεν γνωρίζουμε ούτε τον εαυτό μας κατά βάθος
Είναι γιατί δεν ξέρουμε να συμπεριφερθούμε
Είναι γιατί έχουμε περισσότερες συνήθειες-εμμονές, απ' ότι αγάπη
Είναι γιατί αναζητάμε τον πατέρα ή την μητέρα μας στην σχέση
Είναι γιατί δεν μπορούμε να αυτονομηθούμε
Είναι γιατί είμαστε ανώριμα άτομα
Είναι γιατί ζούμε χωρίς εμπιστοσύνη στην ζωή
Είναι γιατί προσπαθούμε να αποδείξουμε συνεχώς ότι είμαστε ενήλικες
Είναι γιατί προϊδεάζουμε την κάθε σχέση με σενάρια
Είναι γιατι΄δεν βιώνουμε την σχέση, αλλά την προδιαγράφουμε
Είναι γιατί δεν ζούμε στο τώρα, αλλά έχουμε φτάσει στο πάντα

και άλλοι πολλοί λόγοι που κάνουν τις σχέσεις να εκτυλίσσονται σε αρένα, αντί στην ζωή μας...
Δεν φταίει η διαφορετικότητα, αλλά η άποψή μας γι' αυτήν... :x

Εικόνα

Δημοσίευση από margaritarenia »

^:)^ :-( >:d<

Και θεωρω οτι αν δεν μεινεις μονος σου ...δεν μπορεις να τα βρεις ολα αυτα ...εφοσον βεβαια ο αλλος ειναι απολυτα αντιθετος προς την δικη σου αναζητηση........ ;) :-(
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Μόνος?

Μα οι άνθρωποι είναι μόνοι, ανάμεσα σε χιλιάδες κόσμο!

Το ότι είσαι σε σχέση, δεν σημαίνει ότι δεν έχεις μοναξιά...
Γιατί η μοναξιά δεν συνδέεται με το πόσους ανθρώπους έχεις γύρω σου, αλλά με το πόσο δεν αντέχεις τον εαυτό σου!

@};-

Εικόνα

Δημοσίευση από zefira »

Είναι γιατί προϊδεάζουμε την κάθε σχέση με σενάρια
Και σενάρια κάνουμε σχεδόν κάθε στιγμή.

Ακόμη και να προχωρήσει η σχέση τα σενάρια βρίσκονται στο μυαλό μας συνέχεια.
Είναι σαν μικρά σκουληκάκια που τρώνε συνέχεια....

Γιατί δεν έχουμε μάθει στον μεταξύ μας διάλογο. Ποιο εύκολο είναι να τα πω στον κολλητό μου ή κολλητή μου ( που θα με ακούσει και θα μου δώσει δίκιο) παρά να τα πω στον/ στην ίδιο/α .
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Γλαύκη

Δημοσίευση από Γλαύκη »

Παρακολουθώ (σιωπηλά) τη συζήτηση με πάρα πολύ ενδιαφέρον..Βάσω τόσο πολύτιμα όλα όσα γράφεις. Θησαυρός για εμάς.
Silverako επειδή ποτέ δεν απάντησα, σου έχω πει, είναι πολύτιμα τα ξεσπάσματα γέλιου που μου προκαλείς (είσαι το break για διαφημίσεις, βρε παιδί μου, πώς να το κάνουμε! :P )
καλημέρα και την αγάπη μου σε όλους.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Η δική μου περίπτωση ήταν ως εξής!!τον είδα, τον ξαναείδα και τον απέρριψα για σύντροφο, γιατί πολλές του συμπεριφορές με ζόριζαν!!άφησα όμως ένα παραθυράκι και κάναμε παρέα στην αρχή!!και εκεί την πάτησα, μια μέρα χωρίς να το έχω καταλάβει βρέθηκα ερωτευμένη μαζί του μέχρι τα μπούνια!!ταυτίστηκα με τις αδυναμίες του, που ήταν και δικές μου, μέχρι που οι μανάδες μας είχαν το ίδιο πρόβλημα υγείας να φανταστείτε!!και πήγα να τον σώσω, υπολογίζοντας ευτυχώς λιγάκι τις δικές μου ανάγκες γιατί ο πρώην μου πήρε και τα εσώρουχα :P λίγο πριν φύγει απο την ζωή μου!!είχα μπει ήδη στην εσωτερική αναζητηση όταν γνώρισα τον Κωσταντίνο και η επικέντρωση στα του εαυτού μου αποκλειστηκα όποτε κατάφερνα να πράξω συνειδητότερα με βοήθησαν να ανατρέψω πολλές δύσκολες καταστάσεις που προέκηψαν!! έχω ακόμα δρόμο αλλά οι περισσότερες στιγμές που περνάω μαζί του μέσα σε αυτή τη σχέση μου δίνουν πλέον χαρά και αισιοδοξία και οι προκλήσεις είναι πιο βατές ως προς τη διαχέιρησή τους!!

άλλαξα πολύ!!πάιρνω πολλά μαθήματα πολύτιμα και αποκομίζω εμπειρία!! :x
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Valia

Δημοσίευση από Valia »

Emmanouela έγραψε:Βαλια μου να κοιταξεις αν αποδεχεσαι τη φυση του....αν σου αρεσει που μπορει μια ολοκληρη κυριακη να βλεπει μπαλα (παραδειγμα αναφερω)...κατι που κανει και δεν το εγκρινεις...υπαρχει??

Αυτο να σε προβληματισει... ;) ;)
Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του. Τα παράπονα έρχονται απο την πλευρά του κυρίως.. Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη και κατανοώ ότι μπορεί να θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί σε κάτι καινούριο γι αυτόν, απλά αφήνω τα πράγματα να κυλάνε...
Valia

Δημοσίευση από Valia »

margot έγραψε:
Δεν εισαι η μαμα του κοριτσι μου .......και μην γινεσαι ;)
Αν δεν του αρεσουν τα καινουργια δεν θα του αρεσουν ποτε.........
θα σου κανει την χαρη της αποδοχης .........και μετα θα σου ζηταει ανταλλαγματα του τυπου .......μα αφου εγω δεχτηκα αυτο ......θα πρεπει και συ να κανεις το ιδιο.........

Οπως πολυ σοφα λεει η Βασω ......δεν σε αφορα εκεινος ......δες εσυ τι θελεις ,τις αναγκες σου και τα δικα σου θελω....με σεβασμο σε σενα .......οταν τα βρεις και τα αποδεχτεις να δεις οτι δεν θα υπαρχει Θυμος πια ..........! ;) 17 χρονια πειρας ...... :D :D :D :D και αρρωστιας και μοναξιας και θυματοποιησης ......επινοησεων και και και και και .......... :-( :-( ;)
δεν είμαι η μαμά του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το κατανοεί αυτό και δεν περιμένει κάτι τέτοιο απο μένα... απλά είναι πιο συναισθηματικός απο εμένα και μερικές φορές εισπράττει κάτι σαν "αδιαφορία" απο την πλευρά μου (όπως μου το έχει εξηγήσει)
Τις ανάγκες μου και τα δικά μου θέλω τα έχω ορίσει και είμαι σίγουρη ως προς αυτά, τώρα απο εκεί και πέρα τι θα κάνει ο Χρήστος, ας το βρει μόνος του... @};- @};-
Άβαταρ μέλους
Fotinoula

Δημοσίευση από Fotinoula »

Βάλια
Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του.
σε όλα δλδ δεν υπαρχει τιποτα που η προσωπικότητα σου τσιναει και θελεις να αλλαξεις πανω του :-?

μου ακούγεται πολύ ιδανικό Βαλια για αυτο και το εντοπιζω αλλα εσυ ξερεις καλυτερα :-D >:d<
όσο ζούμε σε τούτον τον κόσμο, θα τον Ερωτευόμαστε με όλη μας την Αγνότητα, έτσι ώστε να πάμε στον Θεό γεμάτοι από Αγάπη και όχι γεμάτοι από φόβο... :x

Επιστροφή στο “ΣΧΕΣΕΙΣ”