Έτσι ακριβώς γίνεται.
Και η Φωτεινή έχει δίκιο σάυτο που είπε ότι το διάλειμμα μεταξύ δυο σχέσεων σε φέρνει αντιμέτωπο με σένα,τα λάθη και τις ανάγκες σου

Συντονιστής: Emmaki
όχι δεν χάνεται (δυστυχώς), απλά δεν μου αρέσει να του το πετάω στη μούρη, όπως κάνει αυτός!Vaso έγραψε:και όταν τον "συμπιέζεις" Βάλια μου, που πάει?εγώ πάντως δεν τον πολυεκφράζω νομίζω, μάλλον τον "συμπιέζω" και το χειρίζομαι με τη λογική...
Χάνεται λες? ;)
Αν μπορούσες να διαχειριστείς τον θυμό σου με την λογική, τότε δεν θα είχες καμία ανάγκη ούτε να τον "συμπιέσεις"...
Βαλια μου κατι μου θυμισε αυτο ......έτσι αντιδράει στα καινούρια πράγματα ο μικρός μπόμπος...
Και σενάρια κάνουμε σχεδόν κάθε στιγμή.Είναι γιατί προϊδεάζουμε την κάθε σχέση με σενάρια
Δεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του. Τα παράπονα έρχονται απο την πλευρά του κυρίως.. Αλλά επειδή ακόμα υπάρχει αγάπη και κατανοώ ότι μπορεί να θέλει το χρόνο του να προσαρμοστεί σε κάτι καινούριο γι αυτόν, απλά αφήνω τα πράγματα να κυλάνε...Emmanouela έγραψε:Βαλια μου να κοιταξεις αν αποδεχεσαι τη φυση του....αν σου αρεσει που μπορει μια ολοκληρη κυριακη να βλεπει μπαλα (παραδειγμα αναφερω)...κατι που κανει και δεν το εγκρινεις...υπαρχει??
Αυτο να σε προβληματισει... ;) ;)
δεν είμαι η μαμά του, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το κατανοεί αυτό και δεν περιμένει κάτι τέτοιο απο μένα... απλά είναι πιο συναισθηματικός απο εμένα και μερικές φορές εισπράττει κάτι σαν "αδιαφορία" απο την πλευρά μου (όπως μου το έχει εξηγήσει)margot έγραψε:Δεν εισαι η μαμα του κοριτσι μου .......και μην γινεσαι ;)
Αν δεν του αρεσουν τα καινουργια δεν θα του αρεσουν ποτε.........
θα σου κανει την χαρη της αποδοχης .........και μετα θα σου ζηταει ανταλλαγματα του τυπου .......μα αφου εγω δεχτηκα αυτο ......θα πρεπει και συ να κανεις το ιδιο.........
Οπως πολυ σοφα λεει η Βασω ......δεν σε αφορα εκεινος ......δες εσυ τι θελεις ,τις αναγκες σου και τα δικα σου θελω....με σεβασμο σε σενα .......οταν τα βρεις και τα αποδεχτεις να δεις οτι δεν θα υπαρχει Θυμος πια ..........! ;) 17 χρονια πειρας ......![]()
![]()
![]()
και αρρωστιας και μοναξιας και θυματοποιησης ......επινοησεων και και και και και ..........
![]()
;)
σε όλα δλδ δεν υπαρχει τιποτα που η προσωπικότητα σου τσιναει και θελεις να αλλαξεις πανω τουΔεν υπάρχει κάτι που να με ενοχλεί και του το έχω πει, είμαι πολύ ευχαριστημένη και ευτυχής μαζί του.