Το μέλοs gexrag δεν ζήτησε να διαγραφεί.Ilias έγραψε:Ο ΧΡΗΣΤΗΣ gexrag ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΑ ΕΞΗΣ
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕgexrag έγραψε:Με πιο τρόπο μπορώ να διαγραφώ.
Η ζήλια είναι άλλο ένα επίπεδο που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πρόοδο στα Πνευματικά.
ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕένα ψεύδος σε όσα σας έχω πει ακξόμη και για τον διδάσκαλό σας.
ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Αγαπητε gexrag καλο δρομο στη ζωή σου καλα να είσαι πάντα ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις απόψεις σου...
Η ερώτηση έγινε απλά για να είναι προετοιμασμένος.
Το μέλος gexrag δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε αιρετικούς.
Θελήσατε ΑΜΕΣΩΣ να απαλαγείτε από αυτόν γιατί σας ξεσκέπασε με απλές ανακρίβιες που διακυρήσατε σχετικά με την αγάπη.
Το μέλος gexrag αγαπάει όλους τους ανθρώπους και ειδικά όσους θέλουν να αγαπούν.
Γιατί αραγε βιαστήκατε να τον διαγράψετε;
Μπορεί κανείς να έχει εγωισμό και να αγαπά αληθινά;
Μπορεί να ζηλεύει και να αγαπά αληθινά αληθινά;
Μπορεί κανείς να μην συγχωρεί και να αγαπά αληθινά;
Μπορεί κανείς να έχει μνησικακία και να αγαπά αληθινά ;
Μπορεί κανείς έχοντας εξυψώσει τον εαυτό του όπως εσείς διδάσκετε να αγαπά κάποιον εκτός από τον εαυτό του;
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός όρισε την Θεία Μετάληψη ως μέσο καθαρισμού της ψυχής.
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός έσκισε τα ιμάτιά Του και όρισε το Πετραχείλι ως άμφιο της Εξομολόγησης.
Ο Κύριος Ιησούς Χριστός δίδαξε μόνοι αγάπη αλλά θέλει να ακολουθηθεί η διαδικασία που έχει ορίσει για όλα.
Έτσι για όσους ξεροκέφαλα δεν πίστεψαν το Ευαγγέλιο όρισε ότι θα καθαρίζονται ακόμη και χωρίς εξομολόγηση ακόμη και χωρίς Θεία Μετάληψη αρκεί να έχουν διατηρήσει την αγνότητα της ψυχής και να έχουν εσωτερική Μετάνοια.
Μελετήστε και συζητήστε την κλίμακα έτσι απλά για να ακουστεί και όχι για να την διδαχθείτε.
Διακυρήσετε ελευθερία του λόγου και φιμώνετε ΥΠΟΥΛΑ αλλά και ΕΞΥΠΝΑ όσους αντιτίθεντε στα λεγόμενά σας.
Δεν την πάτησα γιατί ήμουν ενήμερος για τις σκέψεις σας.
Εσείς τήν πατήσατε γιατί απλά πέσατε στην παγίδα της σκέψης για αποχώρηση που φάνηκε να έχω.
Ο gexrag σας αγαπάει Αληθινά και θέλει απλά να είσαστε αυτό που είσαστε. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. Είχα δει την σελίδα σας παλιά και σας είχα συμπαθήσει για τον λόγο ΑΓΑΠΗΣ που είχατε και έχετε έστω κι αν είναι λίγο (ελάχιστα) μακριά από την ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ