Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Ilias έγραψε:Ο ΧΡΗΣΤΗΣ gexrag ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΑ ΕΞΗΣ
gexrag έγραψε:Με πιο τρόπο μπορώ να διαγραφώ.
Η ζήλια είναι άλλο ένα επίπεδο που πρέπει να αντιμετωπιστεί στην πρόοδο στα Πνευματικά.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
Δεν υπάρχει ΟΥΤΕένα ψεύδος σε όσα σας έχω πει ακξόμη και για τον διδάσκαλό σας.

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ.
Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ

Αγαπητε gexrag καλο δρομο στη ζωή σου καλα να είσαι πάντα ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μας τις απόψεις σου...
Το μέλοs gexrag δεν ζήτησε να διαγραφεί.
Η ερώτηση έγινε απλά για να είναι προετοιμασμένος.

Το μέλος gexrag δεν ξεχωρίζει τους ανθρώπους σε αιρετικούς.
Θελήσατε ΑΜΕΣΩΣ να απαλαγείτε από αυτόν γιατί σας ξεσκέπασε με απλές ανακρίβιες που διακυρήσατε σχετικά με την αγάπη.

Το μέλος gexrag αγαπάει όλους τους ανθρώπους και ειδικά όσους θέλουν να αγαπούν.

Γιατί αραγε βιαστήκατε να τον διαγράψετε;

Μπορεί κανείς να έχει εγωισμό και να αγαπά αληθινά;
Μπορεί να ζηλεύει και να αγαπά αληθινά αληθινά;
Μπορεί κανείς να μην συγχωρεί και να αγαπά αληθινά;
Μπορεί κανείς να έχει μνησικακία και να αγαπά αληθινά ;

Μπορεί κανείς έχοντας εξυψώσει τον εαυτό του όπως εσείς διδάσκετε να αγαπά κάποιον εκτός από τον εαυτό του;

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός όρισε την Θεία Μετάληψη ως μέσο καθαρισμού της ψυχής.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός έσκισε τα ιμάτιά Του και όρισε το Πετραχείλι ως άμφιο της Εξομολόγησης.

Ο Κύριος Ιησούς Χριστός δίδαξε μόνοι αγάπη αλλά θέλει να ακολουθηθεί η διαδικασία που έχει ορίσει για όλα.

Έτσι για όσους ξεροκέφαλα δεν πίστεψαν το Ευαγγέλιο όρισε ότι θα καθαρίζονται ακόμη και χωρίς εξομολόγηση ακόμη και χωρίς Θεία Μετάληψη αρκεί να έχουν διατηρήσει την αγνότητα της ψυχής και να έχουν εσωτερική Μετάνοια.

Μελετήστε και συζητήστε την κλίμακα έτσι απλά για να ακουστεί και όχι για να την διδαχθείτε.
Διακυρήσετε ελευθερία του λόγου και φιμώνετε ΥΠΟΥΛΑ αλλά και ΕΞΥΠΝΑ όσους αντιτίθεντε στα λεγόμενά σας.

Δεν την πάτησα γιατί ήμουν ενήμερος για τις σκέψεις σας.
Εσείς τήν πατήσατε γιατί απλά πέσατε στην παγίδα της σκέψης για αποχώρηση που φάνηκε να έχω.

Ο gexrag σας αγαπάει Αληθινά και θέλει απλά να είσαστε αυτό που είσαστε. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ. Είχα δει την σελίδα σας παλιά και σας είχα συμπαθήσει για τον λόγο ΑΓΑΠΗΣ που είχατε και έχετε έστω κι αν είναι λίγο (ελάχιστα) μακριά από την ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ
ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

ΕΣΥ GEXRAG ΖΗΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΣΟΥ... αλλο αν πας λόγω των φόβων σου να τα ρίξεις στους υπόλοιπους.. λυπάμε για λογαριασμό σου

ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΦΟΡΟΥΜ...
προσπαθεις να υπονομευσεις τους διαχειρηστες αλλα δυστυχως για εσενα εδω κυριαρχεί η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ και οχι η αγαπη που που λες εσυ...
αν δεν ζητησες την διαγραφη σου και δεν ήταν αυτή η προθεσή σου γιατί το έστειλες και σε εμένα και στη Βασω το ιδιο μυνημα;;; και δευτερον γιατι δεν μας απαντησες να μας πεις ότι παρεξηγησαμε.. είχες απλετο χρόνο.. δεν σε διαγράψαμε αμέσως...
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Καλώς ήρθες και πάλι αγαπητέ...

Σε έχουν αποβάλλει μάλλον και από άλλα φόρουμ και έχεις πολλά e-mail γι' αυτό τον λόγο...

Ευπρόσδεκτος είσαι πάλι!
Αν θέλεις μπορούμε να σου διαθέσουμε και δικό σου χώρο για να μονολογείς και να σκορπάς το δηλητήριο της αγάπης, που σου έχουν επιβάλλει να έχεις...

Κι αυτό τρόπος είναι...

΄Ομως όταν μπαίνεις στα τόπικ των μελών, θα είσαι προσεχτικός και θα σέβεσαι...

Αυτό μόνο σου ζητάω...

Αν ο μονόλογος σε ικανοποιεί, σε παρακαλώ να μην θυμώνεις γι' αυτόν...

Η ευφυϊα είναι να αποφεύγεις ότι περιέχει ελεύθερη αγάπη...

Και η δική μας "αίρεση" περιέχει πολύ! Από αυτήν που δεν ξέρεις, και δεν θα μάθεις ποτέ σ' αυτήν σου την ζωή...

Η αξιοπρέπεια είναι κάτι μάλλον στο οποίο έχεις αποχή!

Δεν πειράζει, κι αυτός τρόπος είναι να εκδηλώνεται η θεότητα...
Αν δεν γνωρίσεις και δεν βιώσεις δεν θα ξέρεις πως είναι...
Βίωσε την λοιπόν σε όλο της το μεγαλείο...μαζί με τις ευλογίες μας.

Κατάφερες μετά από πολλά χρόνια που είχα να αισθανθώ αυτό το συναίσθημα, να με θυμώσεις...

Πρόσεχε, γιατί μοιάζω πολύ εύκολα του δασκάλου μου, και μπορώ να πάρω το μαστίγιο για να καθαρίσω τον "ναό" από τους μικρούς και χαζούς "λιανοπωλητές"....

Και τότε να δούμε, που θα πουλάς το "εμπόρευμά" σου!!!
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Δημοσίευση από eleni »

Θα επρεπε να τα περιμενετε και αυτα. Ειναι φορουμ ανοιχτο για ολους και ετσι πρεπει να μεινει.
Υπαρχει μια ενοτητα που λεει:
ΤΟ ΡΕΪΚΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ
η σχέση με την ενέργεια, εμπειρίες, αποδοχή ή αμφισβήτηση

Μη θυμωνετε, αυριο μπορει να μας βρισουν κι ολας, τι να κανουμε?
Θα το καταπιουμε κι αυτο το φαρμακι :lol:

Αυτη η κλιμακα τι ειναι τελικα? μαθαμε? :roll:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

΄Οχι Ελένη μου δεν μάθαμε...

Ο αγαπητός περιορίστηκε στην αντίδραση και όχι στην δράση...

όσο για το αν τα περιμέναμε...και βέβαια τα περιμέναμε, ήδη το είπα σε άλλη ενότητα, ότι το νιώθω να πλησιάζει...

Αυτό που δεν περίμενα, ήταν ότι θα ερχόντουσαν τα "βέλη" από εμάς τους ίδιους που είμαστε εδώ...

Αυτό ήταν για μένα μια αιτία να βιώσω μια βαθιά θλίψη...

΄Ισως δεν έπρεπε, αλλά τα συναισθήματα είναι, απλά, για να βιώνονται με αγάπη...Και αυτό έκανα!

Τώρα όμως είμαι εντάξει...Σήμερα τα βίωσα όλα :D
Θλίψη, αγάπη, θυμό, αγάπη!!!

Και έτσι έρχονται πάλι οι ισορροπίες...Αποδέχεσαι και βγαίνεις... :D

Εικόνα

Δημοσίευση από gexrag »

Δεν θα σας ενοχλείσω αν:

Αποδόσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Η διαγραφή μου έγινε σε χρόνο ΜΗΔΕΝ.
Η ερώτηση είναι πως μποορώ να διαγραφώ και όχι διαγράψτε με.

Αποδώστε την αγάπη που διακυρήσετε επαναφέρνοντας έμπρακτα τον λογαριασμό μου ως gexrag μια που αυτόν θέλω μόνο να χρησιμοποιώ.

Είναι τιμή σας που ακόμη μου επιτρέπετε να καταχωρώ δείγμα ότι ΑΞΙΖΕΤΕ την αγάπη μου.

Σας στέλνω σε προσωπικό μηνυμα σε λίγο υλικό που έστειλα στο musicHeaven μετά την διαγραφή μου για προστασία τους .

Παρακαλώ μελετήστε το γιατί θα σας χρειαστεί και εσάς στο άμεσο μέλλον.

Δεν με ενοχλούν οι αθιρέσεις αρκεί να μην με προσκαλούν πουθενά.
Εγώ δεν συγκεντρώνω πουθενά στον κόσμο ούτε εκπρωσοπώ καμ'ίοα οργάνωση κάτι που είναι ΕΜΦΑΝΕΣ.

ΝΑ ΑΓΑΠΑΤΕ
Άβαταρ μέλους
eleni

Δημοσίευση από eleni »

ε ωραια, ανοιξε ρε παλικαρι ενα ξεχωριστο θεμα και πες μας για την κλιμακα και τα πετραχειλια, ομορφα κι ωραια, θελω να μαθω.
Αλλα ξεκαθαρισε απο την αρχη του θεματος αν δεχεσαι αντιρρησεις-αντιλογο η οχι. Να συμφωνησουμε απο την αρχη αμα ειναι, μην κουραζομαστε να γραφουμε.

Βασουλα, η πρωτη φορα ειναι δυσκολη οντως.
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

δυστυχώς αγαπητέ δεν μπορουμε να επαναφέρουμε την αρχική σου εγγραφή...

Το ξέρουμε ότι είναι τιμή μας που είσαι στο φόρουμ μας!

Και τιμή δική σου που είσαι σ' αυτόν τον χώρο!
Αυτό μάλλον παρέλειψες να το αναφέρεις...

΄Ομως η στοιχειώδης ευγένεια λέει ευχαριστώ σ' εναν χώρο που σε φιλοξενούν...Δεν στο έμαθε αυτό η αγάπη?

Η προστασία που υπάρχει εδώ, αγαπητέ, φτάνει και για τα εγγόνια μας...
Και αυτή η προστασία έχει σαν ομπρέλα την αγάπη!

΄Οποιοι δεν μπορούν να είναι κάτω από αυτήν, απλά βρέχονται...

Δεν χρειαζόμαστε άλλη ομπρέλα...ε...συγνώμη άλλη προστασία...
Κράτησέ την καλύτερα, για να προστατέψεις τον εαυτό σου, από τα ψέμματα, που σε ανάγκασαν να ασπαστείς, για να υποστηρίξεις την αγάπη, που δεν την έχεις ούτε στο όνειρό σου ανταμώσει...

Εύχομαι να την βρεις εδώ μέσα...

Αιρετική ξε-αιρετική, καλύτερα από το τίποτα που έχεις...

Καλή διαμονή, εδώ σ' αυτόν τον χώρο, που σου ξαναθυμίζω, ότι οφείλεις να σεβαστείς.

Εικόνα

ακου να σου πω κάτι gexrag.. η διαγραφη σου εγινε μετα απο ωρα.. γιατι πρωτα συνενοηθηκα με αλλους admin και μετα σε διεγραψα εγω προσωπικα
Σου είχα πει απο την αρχη ότι δεν θα ανεχτω ελλειψη σεβασμου προς τα μελη αυτού του φόρουμ και εσυ αγνοησες όλες τις νηξεις που σου εκανα..

Γιατι λοιπον αφού δεν ήθελες να διαγραφεις απο το φορουμ πρωτον ρωτησες πραγμα που αν ηταν παγίδα όλο λόγια είσαι για αγάπες και τιποτα αλλο..
και δευτερον γιατί δεν επεστρεψες αμεσα με μυνημα αφου σου εστειλα εγω το δικό μου για να σε αποχαιρετήσω..

Αν το καλοσκεφτείς με αυτό που έκανες εδειξες ποιος πραγματικά είσαι..
και η κριτική που ασκεις είναι ακόμη χειρότερη..

ίσως λοιπον να πρέπει να βάλεις και αυτές τις πράξεις σου στην επόμενη εξομολόγηση.. γιατι αυτό που έκανες ήταν για μένα εμμεση εξαπάτηση.. και αυτό που εκανες αφού επέστρεψες ήταν ακόμα χειρότερο

ο λογαριασμός σου δεν θα ξαναγίνει gexrag.. τουλάχιστον απο μένα
αν θες συνεχισε με αυτόν..
Skapaneas

Δημοσίευση από Skapaneas »

Vaso έγραψε:΄Οχι Ελένη μου δεν μάθαμε...

Ο αγαπητός περιορίστηκε στην αντίδραση και όχι στην δράση...

όσο για το αν τα περιμέναμε...και βέβαια τα περιμέναμε, ήδη το είπα σε άλλη ενότητα, ότι το νιώθω να πλησιάζει...

Αυτό που δεν περίμενα, ήταν ότι θα ερχόντουσαν τα "βέλη" από εμάς τους ίδιους που είμαστε εδώ...

Αυτό ήταν για μένα μια αιτία να βιώσω μια βαθιά θλίψη...

΄Ισως δεν έπρεπε, αλλά τα συναισθήματα είναι, απλά, για να βιώνονται με αγάπη...Και αυτό έκανα!

Τώρα όμως είμαι εντάξει...Σήμερα τα βίωσα όλα :D
Θλίψη, αγάπη, θυμό, αγάπη!!!

Και έτσι έρχονται πάλι οι ισορροπίες...Αποδέχεσαι και βγαίνεις... :D
Χαιρομαι που με φωτογραφιζεις, γιατι ετσι γνωριζεις και μαζι σου πιστευω και αλλα μελη του forum οτι στεκεσαι απεναντι μου.

Μαθε ομως μια για παντα οτι, οπου και να "νομιζεις" οτι μπορει να βρισκεται αυτο το "απεναντι", στην ουσια βρισκεται στην καρδια μου.

Και λυπαμαι ειλικρινα που δεν μπορω να ζητησω την αδεια σου γι' αυτο.

Και οταν θα νιωσεις να ασφυκτιας και να πνιγεσαι κυριολεκτικα απο την Αγαπη μου απο την Αγαπη Του Ενος, γνωριζε οτι δεν θα εχεις αλλο τροπο να απεγκλωβιστεις απο το να βρεις καινουργιους για σενα και πρωτοτυπους τροπους να τη διοχετευσεις στους ανθρωπους.

Αυτη ειναι η αποφαση μου και δεν την αλλαζω, με την πληρη συναινεση του Ανωτερου Εαυτου Μου!

Και αν νομιζεις οτι παραβιαζω την Ελευθερη Βουληση σου, ειναι απλα επειδη το νομιζεις.

Διοτι δεν σου στελνω "τιποτα" παρα τη θεληση σου...

Μονο σε τοποθετω στην πληροτητα μου...

Στο Τρισδιαστατο Γαλαζοπυρινο Κοσμικο Σταυροδρομι._
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Πέρασε πράγματι λίγη ώρα. Έριξα μια ματιά στο filosofia.gr όπου καταχώρησα ένα μήνυμα μόνο και επέστρεψα βλέποντας την ανακοίνωση ΠΜ.
Η αλληλογραφία υπόκειται σε νόμους και πρέπει κανείς να προσέχει όταν την ανακοίνώνει.
Rainmaker

ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΡΥΦΑ

ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο GEXRAG
ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ αλλά θα σε καλύψω λέγοντας ότι πέρασε ελάχιστη ώρα δημοσίως αλλά θέλω να με επαναφέρεις ως gexrag.
Μετα απο αυτην την κινηση σου.. gexrag.. τι να σου πω...
εγω δεν σουεπιτρεπψω να μιλας ετσι σε έναν χωρο τετοιο.. δεν θα σου ξανααπαντησω .. καθισε λοιπόν΄ΜΟΝΟΣ οπως αλλωστε είσαι και στη ζωη σου.. να μιλάς για μια αγαπη και αλλες αξίες ψευτικες
πλεον εγω δεν θελω να εχω να κανω τιποτα μαζι σου και σε παρακαλω οτι εχεις να πεις να το λες δημόσια
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Παραθέτω εδώ το μήνυμά σου αγαπητέ
για να "καμαρώσουν" όλοι τον εκπρόσωπο της αγάπης...

Οι απειλές για μηνύσεις ξέρεις πόσο με φοβίζουν?
Τρέμω τώρα από τον φόβο μου...

΄Οταν αποφασίσεις να πληρώνεις αυτό το φόρουμ εσύ, τότε θα έχεις και άποψη για το ποιόν διαγράφουμε...

Ηλία, αν αυτό το μήνυμα δεν ανήκει σ' αυτήν την ενότητα σε παρακαλώ να το μεταφέρεις όπου νομίζεις...

Σκαπανέα σύγχαρητήρια για την διάφανη ζωή του φίλου σου!!

Τέτοια διάφανη ζωή έχω να σου δείξω ουουου!!!

-----------------------------------------------------------------------

Με την ευκαιρία σας δίνω ολοκληρωμένη την πρόταση που έχω να καταθέσω για ένα καλύτερο ΜΗ το οποίο θα είναι σαφώς καλύτερο αφού θα απουσιάζω εγώ που τόσο ενόχλησα με τα λόγια ΑΓΑΠΗΣ, τα μέλη του.

Έχουμε και λέμε:

1ον. Κάνετε αναφορά για πιθανές διαγραφές (μηνυμάτων) που γίνονται όπως έχετε αναφέρει ήδη και ορίζετε μια διεύθυνση παραπόνων όπου θα ελέγχεται αποκλειστικά από σας και όποιος παρατηρήσει ότι υπάρχει πρόβλημα θα μπορεί να απευθυνθεί για να αποκατασταθεί κάθε πιθανό λάθος(σαν πιθανό λάθος θα το αναφέρετε). Τα λάθη γίνονται εκούσια αλλά και ακούσια και θα καλύψετε και την περίπτωση προσβολής από υιό.

2ον. Θα ορίσετε ότι για κάθε διαγραφή μηνύματος που γίνεται, εντός τριών ημερών πρέπει να ενημερωθεί το ΜΗ για την αποκατάσταση πιθανής αδικαιολόγητης διαγραφής.

3ον. Θα ενημερώνετε πριν διαγραφεί κάποιος ότι θα τον διαγράψετε, θα του ορίσετε την ημερομηνία προσωρινής ή μόνιμης διαγραφής και θα φροντίζετε η διαγραφή να γίνεται τρεις μέρες μετά την τελευταία είσοδο οπότε θα είναι σίγουρο ότι έχει ενημερωθεί το υπό διαγραφή μέλος. Αναφέρομαι τόσο σε μόνιμες όσο και προσωρινές διαγραφές τύπου ban.
Προσωπικά εγώ δεν πρόλαβα να διαβάσω ΠΜ επειδή μου επιβλήθηκε η ΑΝΟΗΤΗ ΠΟΙΝΗ που λέγεται ban. Αυτό σημαίνει παραβίαση της αρχής της αλληλογραφίας και στοιχειοθετεί πλήρη μήνυση με μόνη απόδειξη το email που έλαβα για το ΠΜ που δεν πρόλαβα να διαβάσω αφού κλειδώθηκε η σελίδα και δεν είμαι σε θέση να εισέλθω σε αυτήν. Καταλαβαίνετε πως κλειδώνοντας μια προσωπική σελίδα ενδέχεται να υπάρχουν δεδομένα τα οποία το μέλος δεν έχει αποθηκεύσει αλλού. Φροντίστε να δίδεται ο χρόνος και συμβουλέψτε τα μέλη να αποθηκεύουν και αλλού αυτά που γράφουν στο bloq,
Παρέχοντας την δυνατότητα της δημιουργίας προσωπικής σελίδας καταλαβαίνετε πως ο χώρος που εσείς παρέχετε δεν είναι ιδιοκτησία σας πια. Παύετε την παροχή φροντίζοντας να είστε ασφαλισμένος σε κάθε περίπτωση.

Τα παραπάνω φροντίστε να τα αξιποιήσετε γιατί δεν έχετε σωστά ορίσει κανονισμούς. Στην Αμερική υπάρχει ήδη μια μήνυση για παρόμοια γεγονός. Στο μέλλον θα γίνει μήνυση από Αμερικάνο πολίτη τόσο στο musicHeaven όσο και σε εσάς. Με τους δύο πρώτους κανονισμούς και με την σελίδα παραπόνων οποιαδήποτε μύνηση πέφτει σε κενό.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ ο Κύριος Ιησούς Χριστός θέλει να είσαστε εδώ και να διδάσκετε την αγάπη όπως ακριβώς μπορείτε. Αν σκεφτείτε και μου επιτρέψετε θα συζητήσουμε και άλλα σχετικά με την αγάπη. Μην ανακινείτε θέμα Θρησκείας και μην συζητάτε εδώ. Θα σας ενοχλείσουν πολλοί και θα σας αποκαλέσουν αιρετικπούς όταν πολύ μακριά απο σας υπάρχει η κρυφοαίρεση. Ήδη τπο έχω αποκαλύψει στο filosofia.gr όπου σας στήριξα και σας κατηγορώ μόνο για την βιαστική διαγραφή μου.
Τα περί μονολόγου ξεχάστε τα δεν πιάνουν σε μένα αφού είναι τεχνικές που εφαρμόζουν όσοι θέλουν να προσυλιτίσουν ανθρώπους εσείς δεν έχετε ΚΑΝΕΝΑ τέτοιο σκοπό και το γνωρίζω.

Προσέξτε γιατί οι διαγραφές θα προκλειθούν σε σας από υιό γιατί εσείς δεν διαγράφετε μηνύματα και αυτό είναι προς τιμήν σας.

ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ και την ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑ.

Εικόνα

αν θελεις να πας νομικα να το κανεις,... εδω δεν τρομάζουμε...
καλα θα κάνεις να προσεχεις τι λες.. και τι στεκει.. εδω δεν είναι δημόσιος χωρος..
ειναι ιδιοτικος..
ειναι club και απιτει εγγραφη.. απο αυτη τη στιγμη και πέρα τα μέλη υπόκειντε σε κανόνες.. όταν αυτοι παραβιαζονται.. τα μελη εχουν ποινες..

οσο για ιους που λες το σιτε κανει back up καθε μέρα..
και είναι σε ασφαλή server.. οπότε κάνε ΟΤΙ ΘΕΣ απο εκει και περα όμως με αυτην την ομολογία σου το ξερεις ότι μπορείς να διωχθείς ποινικά για εκβιασμο και αν το κανεις με τα αποδεικτικα στοιχεία που θα μείνουν θα σου γίνει μυνηση για hacking.. αλλα μπλοφάρεις... γιατι απλά δεν ξερεις και φαινεται
gexrag

Δημοσίευση από gexrag »

Είναι πρόταση για θέσπιση κανονισμών που έγινε και στο musicHeaven.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΕΙΤΕ
¨
ΟΧΙ από μένα εγώ δεν έχω πρόθεση να κάνω κακό σε ΚΑΝΕΝΑ.

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΘΕΛΕΙ να θεσπίσετε τόσο εσείς όσο και το musicHeaven
Αυτούς τους κανονισμούς.

ΑΓΑΠΑΤΕ

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”