και όχι με διανoητική ψυχανάλυση ή ενδoσκοπική αυτοανάλυση.
Ελενη μου αν θες πες μου πως εσύ μεταφραζεις τα παραπανω του Κρισναμουρτι;
Δηαλδη απλά εγω δεν καταλαβαινω πρακτικά τι σημαινει διανοητική ψυχανάλυση και τι ενδοσκοπική αυτοανάλυση.
Πρακτικά να μου το πεις......γιατι ο καθενας μας καταλαβαινει οτι μπορέι και κυρια δημιουργει δικες τους πραγματικότητες ;) οπως λεει και δασακαλος η αληθεια ειναι μια χωρα διχως μονοπατι.....
Πρέπει να τη βρει μέσα από τoν καθρέφτη των σχέσεων, μέσα από την κατανόηση τoυ περιεχoμένoυ τoυ νoυ τoυ, με την παρατήρηση
Απολυτα συμφωνώ στο παραπανω δες τις σχεσεις σου και θα δεις που βρίσκεσαι εσωτερικά......αλλα....και ξανά ΑΛΛΑ....
νομίζεις οτι αυτο διαβαζοντας το μπορει να το νοιωσει ο καθενας;
Τι σημαινει παρατήρηση;
Πποιος και κατω απο ποια θεαση παρατηρεί;
Και το κουτσομπολιό ειναι μια παρατήρηση των σχεσεων.....
Τι παρατηρουμε;
Τι σημαινει το συναισθημα που παρατηρουμε(ΑΝ ,αν τελικά καποιος βρεθει και σου πει ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ...γιατι ξερουμε οσοι σου λενε ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΝΙΧΤΟ-ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ-ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ, ΚΑΝΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ)
Και απο που πηγαζει;
Ποια είναι η ρίζα του ,ποιο προτυπο χτυπαει;
Ποια γεγονοτα και ποια κομματια μας φερνει στο εδω και τωρα σαν πραγματικά,αποτέλεσμα μιας σηναισθηματικής αναμνησης των παιδικών μας χρόνων και της ταύτισης μας με αυτήν;
Ολα αυτα τα ερωτηματα μπορεις να τα νοιωσεις να τα κανεις στον εαυτο σου διαβαζοαντας Στην σιγη του Νου.
Ποσες φορες διαβασες οτι η επιλογη ειναι σκεψη και το ένοιωσες.........μεχρι να βιωνεις την απολυτη ελευθερία του ΕΙΜΑΙ!!!