HΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

HΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Vasoula »

Σήμερα, αυτήν την εποχή, ο άνθρωπος έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, να μείνει στην Καρδιά του…

Σήμερα, που ο κλοιός της «ασθένειας» τον σφίγγει από παντού, έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ, να θεραπεύσει την Καρδιά του.

Η μεγαλύτερη «θεραπεία» συμβαίνει στις Καρδιές των ανθρώπων…γιατί εκεί συντελείται και η μεγαλύτερη «απώλεια»…

Μπορεί σε κάποιους ανθρώπους να ακούγεται εξωπραγματικό, να ζουν με την Καρδιά τους…
Να θεωρούν ότι η Καρδιά είναι ένα απλό λειτουργικό όργανο του σώματος…

Να μην γνωρίζουν ότι η Καρδιά δεν είναι ένα απλό λειτουργικό όργανο του σώματος, και ότι οι ίδιοι δεν είναι μόνο το σώμα τους.

Μπορεί να μην γνωρίζουν ότι η βασική τους απώλεια, δεν είναι παρά η ξεχασμένη σύνδεση τους με την Καρδιά τους…η ξεχασμένη σύνδεση με την Αγάπη, η ξεχασμένη σύνδεση με τον Θεό…

Μπορεί να μην γνωρίζουν ότι όλα συνδέονται με έναν Εαυτό.

Μπορεί να Θεωρούν ότι είναι απλά όντα, ενώ είναι πολυδιάστατα και παράλληλα πιστεύουν ότι η ζωή είναι πολύπλοκη, ενώ είναι εντελώς απλή...

Και σήμερα που ζωή γίνεται δυσβάσταχτη, που φαίνεται ότι κλείνει όλες τις διεξόδους διαφυγής για να οδηγήσει τους ανθρώπους στην Καρδιά τους, σαν μοναδική έξοδο, σήμερα είναι μεγαλύτερη ανάγκη να ανοίξει ο άνθρωπος τα μάτια του και να την δει…

Εδώ και πολλά χρόνια που ο άνθρωπος ζει στην Γη, αυτούς που όρισε σαν μύστες στην ζωή του, ήταν πάντα οι πιο ακατάλληλοι να τον μυήσουν στην Ζωή…

Και συνεχίζει και τους επιλέγει…

Τα λάθη του παρελθόντος συνεχίζουν ένα επισφαλές μέλλον, αν ο χρόνος γίνεται ο αδυσώπητος φρουρός της Ζωής στο παρόν.

Πάντα κάποιος φταίει…

Υπάρχει σήμερα ένας αδιαμφισβήτητος διαχωρισμός…Στους καλούς και τους κακούς ανθρώπους…Πάντα υπήρχε, αλλά σήμερα είναι πιο έντονα εστιασμένος στις πράξεις των ανθρώπων… Σήμερα που η ανθρωπότητα βιώνει την πιο έντονη πόλωση…Βιώνει το σημείο Ο του Θεού…

Κάποιοι άνθρωποι που ζουν με την ελπίδα, δεν μπορούν να πιστέψουν ότι τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι συνειδητά κακοί, ότι συνειδητά αδιαφορούν για τον πλησίον τους…

Το λάθος τους είναι ότι υπολογίζουν μόνο αυτό το «συνειδητά»…ξεχνώντας ότι υπάρχει και ένα 90% της ύπαρξής τους, που ζει ασυνείδητα…

Θεωρούν ότι ο συνειδητός άνθρωπος είναι ο εαυτός που γνωρίζουν…

Αυτός ο εαυτός, που κάνει το καθήκον του, που ζει μια ήσυχη ζωή, που κάνει οικογένεια, που κρίνει τα συμβάντα της κοινής ζωής των ανθρώπων, των λαών, των εχθρών και των φίλων, σύμφωνα με όσα έχει μάθει ότι πρέπει να κάνει…

΄Οσα πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος δεν αφορούν παρά όσα του έμαθαν ότι πρέπει να κάνει για να είναι ένας ηθικός άνθρωπος.
Μέσα σε όλα όσα του έμαθαν ότι πρέπει να κάνει είναι και η περιορισμένη του αντίληψη για όσα είναι…

Δεν ξέρει αν και που βλάπτει ή αν και που ωφελεί το σύνολο των ανθρώπων…Δεν έχει ιδέα!
Περιορισμένος σε μία ηθική αντίληψη της συνείδησής του, κάνει όλα όσα έμαθε ότι πρέπει να κάνει και είναι ήσυχος ότι δεν έχει βλάψει κανέναν!

Γιατί δεν μπορεί να πάρει είδηση ότι τον πρώτο που έχει βλάψει με την περιορισμένη του αντίληψη, είναι ο ίδιος του ο Εαυτός!

Και εκεί τον βρίσκει η «ασθένεια»…

Ο Δάσκαλός μου μού είχε πει, θεράπευσε τον Εαυτό σου και ένα μέρος της Ανθρωπότητας θα θεραπευτεί…

Και τι είναι Θεραπεία?

Να άρω τον περιορισμό της Καρδιάς μου…

Η Καρδιά δεν είναι γεμάτη μόνο με συναισθήματα…Είναι γεμάτη από Θεό…

Καμία εσωτερική γνώση αυτογνωσίας δεν αναπτύσσεται χωρίς διεργασία των ψυχολογικών μας περιεχομένων, αλλά ούτε μπορεί να αναπτυχθεί μόνο μέσα σ’ αυτήν…
Χρειάζεται μια Ηθική ακεραιότητα για να μπορείς να απομυθοποιείς, να μεταλλάσσεις και να εκπληρώνεις…

Η προσωπική Αλχημεία δεν συντελείται παρά από συνθέσεις ολόκληρου του Εαυτού μας…Και σ’ αυτό το σημείο σε βρίσκει ο «Δάσκαλος»…

Αν αντέξεις την επίκριση επί της Ηθικής σου Ακεραιότητας, αν δεν επιτρέψεις να σε συνθλίψει η γνώμη των άλλων, αν δεν αλλάζεις σύμφωνα με αυτό που περιμένουν οι άλλοι από εσένα, τότε θα μπορείς να μιλάς για μια εσωτερική Θεραπεία…

Και σ’ αυτό το σημείο είμαι κοντά στον Αλέξη Τσίπρα…
Ενας άνθρωπος που προσπαθεί να μείνει ακέραιος σ’ αυτό που εκφράζει, χρειάζεται και την ανθρώπινη συμπαράσταση, όσων κατανοούν ότι το να συμβιβάζεσαι με όρνεα για το καλό του τόπου, δεν σου δίνει καμία Αρετή… ΄Ισως απλά σου εξασφαλίζει την μαζική αποδοχή…
Ας το προσέξουν αυτό όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη σε κάποιον που μίλησε για ίδια ιδανικά…και όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο πρώτος που θα συμβιβαζόταν…
΄Όταν ο άνθρωπος δεν έχει όραμα, αλλά φιλοδοξίες μόνο, συμβιβάζεται τελικά…Αναπόφευκτο!

Μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο, όταν έχεις αποφασίσει να μην διεκπεραιώνεις μαζική εντολή, αλλά να έχεις όραμα για το Σύνολο…

Και είναι ίσως η πρώτη φορά, μετά από πολλά χρόνια, που απευθύνομαι σε έναν άνθρωπο με ονοματεπώνυμο! Χωρίς καμία πολιτική τοποθέτηση, δεν έχω αυτήν την ανάγκη πια…
Απλά από ΄Ανθρωπο σε ΄Ανθρωπο…
Απλά γιατί δεν αντέχω να ακούω για το «λάθος» του να μην συμβιβαστεί…

Και ένας Ανθρωπος, πριν πολλά χρόνια, αγνοώντας την μαζική εντολή να σωθεί, σταυρώθηκε… Θα ήταν πολύ εύκολο για Εκείνον, να την είχε «κοπανήσει» για να διατηρήσει την μαζική αντίληψη του θαυμασμού…

Και είναι Τιμή μου που γνώρισα στην Ζωή μου αυτόν τον ΄Ανθρωπο της Αιωνιότητάς μου…
Εκεί μέσα στην Καρδιά μου…Εκεί που ενώνεται ο ΄Ανθρωπος με τον Θεό…

:x :x
H Aγάπη μου για εσάς έχει χρώμα Λευκό

Εικόνα

Re: HΘΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Δημοσίευση από Θοδωράκος »

Συμφωνώ με αυτά που λες, αλλά δεν νομίζω ότι ο Τσίπρας έμεινε και τελείως ακέραιος πια. Απ'όσο παρακολουθώ, άλλαξε και αυτός τις θέσεις του και "συμβιβάστικε" αρκετά, προκειμένου να πάει με "τα νερά" των πολλών. Και από εκεί που έλεγε "όχι σε όλα" και γενικότερα πλήρη αλλαγή του σκηνικού, έφτασε να λέει "να το συζητίσουμε το πράγμα". Τελικά όλοι το ίδιο είναι. Όλοι την ψήφο μας θέλουν και είναι διατερθημένοι να πουν το οτιδήποτε προκειμένου να την κερδίσουν. Τώρα έχει την ευκαιρία του ο ΣΥΡΙΖΑ. Ας ελπίσουμε να δείξει ένα πρόσωπο, έστω και λίγο, διαφορετικό από τα άλλα κόμματα - αν και κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
@};-
Πολέμα και Οραματίσου @};-

Ανοίγω την Καρδιά μου στον Θεό. :romance-heartbeating:
Άβαταρ μέλους
Vasoula
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Θοδωράκο, δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο...ούτε έχω την διάθεση να σε πείσω για το οτιδήποτε! Δεν αφορά το ποστ μου μια πολιτική τοποθέτηση, αλλά μια Ηθική τοποθέτήση...

εξέφρασα τι νιώθω...

Θα σου θυμίσω μόνο, ότι και για εμένα, στην αρχή, πριν με γνωρίσεις πιο πολύ, κράτησες τις επιφυλάξεις σου...

Κανένας άνθρωπος δεν είναι τέλειος...
Αλλάζει συνεχώς...και αυτό είναι όμορφο!

:x :x :x

Εικόνα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Και ένας Ανθρωπος, πριν πολλά χρόνια, αγνοώντας την μαζική εντολή να σωθεί, σταυρώθηκε… Θα ήταν πολύ εύκολο για Εκείνον, να την είχε «κοπανήσει» για να διατηρήσει την μαζική αντίληψη του θαυμασμού…

Και είναι Τιμή μου που γνώρισα στην Ζωή μου αυτόν τον ΄Ανθρωπο της Αιωνιότητάς μου…
@};-
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
AMALIA

Δημοσίευση από AMALIA »

΄
Όταν ο άνθρωπος δεν έχει όραμα, αλλά φιλοδοξίες μόνο, συμβιβάζεται τελικά…Αναπόφευκτο!

Μα δεν είναι αυτό το ζητούμενο, όταν έχεις αποφασίσει να μην διεκπεραιώνεις μαζική εντολή, αλλά να έχεις όραμα για το Σύνολο…
Ναι και ενιωσια περηφανη που δεν ξεπουλησε την ψηφο μου και τις δυο φορες προκειμενου να βολευτει μεσα στην βουλη...
Και οσο και αν τον πολεμησαν που δεν θυμαμε να πολεμηθηκε αλλος τοσο πολυ... εμεινε ακλονητος στο Οραμα..

@};-

@};- :x :x :x
Άβαταρ μέλους
elenaki

Δημοσίευση από elenaki »

΄Οσα πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος δεν αφορούν παρά όσα του έμαθαν ότι πρέπει να κάνει για να είναι ένας ηθικός άνθρωπος.
Μέσα σε όλα όσα του έμαθαν ότι πρέπει να κάνει είναι και η περιορισμένη του αντίληψη για όσα είναι…

Δεν ξέρει αν και που βλάπτει ή αν και που ωφελεί το σύνολο των ανθρώπων…Δεν έχει ιδέα!
Περιορισμένος σε μία ηθική αντίληψη της συνείδησής του, κάνει όλα όσα έμαθε ότι πρέπει να κάνει και είναι ήσυχος ότι δεν έχει βλάψει κανέναν!

Γιατί δεν μπορεί να πάρει είδηση ότι τον πρώτο που έχει βλάψει με την περιορισμένη του αντίληψη, είναι ο ίδιος του ο Εαυτός!

Και εκεί τον βρίσκει η «ασθένεια»…

Ο Δάσκαλός μου μού είχε πει, θεράπευσε τον Εαυτό σου και ένα μέρος της Ανθρωπότητας θα θεραπευτεί…
Τωρα που αρχιζω να "βλεπω" πρωτα απ'τον ιδιο μου τον εαυτο,πρωτα απ'τη δικη μου περιορισμενη αντιληψη,απο την ηθικη μου αντιληψη οτι δεν εχω βλαψει κανεναν,γιατι ειμαι ενας "καλος ανθρωπος"...φριττω!!
Και φριττω,γιατι βλεπω οτι οι ανθρωποι δεν σου αφηνουν κανενα περιθωριο να κατανοησουν βαθια μεσα τους ποσο "καλοι" δεν ειναι..
Ποναει αυτο πραγματικα!!Ειναι τοσο θωρακισμενοι μεσα σ'αυτη τη "καλοσυνη"που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ετοιμοι να δουν τη πραγματικοτητα..
Νοσουν βαρια..και λενε..μα ποιον εβλαψα?ειμαι τοσο καλος ανθρωπος..
Και οταν τους λεω για τον εαυτο τους μου κλεινουν τη πορτα!! :cry: :cry: :cry:
Τιποτα..Εστιασμος στον Εαυτο μας,στη θεραπεια μας..και εστω και μια ρωγμη να γινει σε μια ψυχη θα εχει συντελεστει το "θαυμα"της αρχης του σπορου που εχει ανθισει στη δικη μας καρδια...
Σε οσους ειπα οτι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ,πεσαν να με φανε..σαφως και δεν τους αφησα περιθωριο να προχωρησουν,αφηνοντας τους μετεωρους να αναρωτιουνται..
Και σε καμια περιπτωση δεν το εκανα ιδεολογικα..το εκανα γι'αυτη την αλλαγη που συντελειται πρωτα μεσα μου.. @};-
"Ευχαριστώ που βρίσκομαι μεσα στην Ανάσα Σου"!
----------------------------
Πολεμα και Οραματισου!
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Δημοσίευση από ARTYADIS »

Και σ’ αυτό το σημείο είμαι κοντά στον Αλέξη Τσίπρα…
Ενας άνθρωπος που προσπαθεί να μείνει ακέραιος σ’ αυτό που εκφράζει, χρειάζεται και την ανθρώπινη συμπαράσταση, όσων κατανοούν ότι το να συμβιβάζεσαι με όρνεα για το καλό του τόπου, δεν σου δίνει καμία Αρετή… ΄Ισως απλά σου εξασφαλίζει την μαζική αποδοχή…
Ας το προσέξουν αυτό όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη σε κάποιον που μίλησε για ίδια ιδανικά…και όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν ο πρώτος που θα συμβιβαζόταν…
΄Όταν ο άνθρωπος δεν έχει όραμα, αλλά φιλοδοξίες μόνο, συμβιβάζεται τελικά…Αναπόφευκτο!
Βασούλα συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Και αν εγώ υποστήριξα και υποστηρίζω σθεναρά τον Τσίπρα, δεν είναι γιατί είναι όμορφος, αλλά γιατί ένιωσα από την αρχή, ότι αυτά που λέει τα πιστεύει, ότι είναι ιδεαλιστής, οραματιστής, θαραλλέος, ειλικρινής, αγνός και πανέξυπνος! Ένιωσα ότι είχε σαν πρότυπο τον Ραφαέλ Κορέα.

Τώρα αν με προδώσει ιδεολογικά, αυτό θα το δούμε!

Αυτό που λες Θοδωρή, δεν το αντιλήφθηκα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ARTYADIS την 20 Ιουν 2012 10:26 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Σε οσους ειπα οτι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ,πεσαν να με φανε..
:-( :-( :-( :-(
Όταν δεν υφίστανται κενά που χρειάζεται να συμπληρωθούν, τότε το να υπάρχεις απλώς σ' αυτόν τον κόσμο μέσα στο σώμα σου, είναι η υψηλότερη κατάκτηση!

Και να συμπληρώσω και κάτι ακόμα:

Αν όλοι αυτοί οι πουλημένοι έχουν υποστήριξη τους τραπεζίτες και το μεγάλο κεφάλαιο, ο Τσίπρας είχε ΜΟΝΟ τον λαό να τον υποστηρίζει. Αυτή ήταν και είναι η Δύναμη του Σύριζα. Ο Λαός!

Κι αυτό πρέπει να το έχουμε όλοι κατά νου..
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

εγώ αντίθετα, Δημητρούλα, δεν πιστεύω ότι ο λαός είναι δύναμη, παρά μόνο για την φιλοδοξία μας...

εγώ αντίθετα εστιάζομαι στην Ηθική Ακεραιότητα ενός Οράματος για το Σύνολο, χωρίς την συμμετοχή των προσδοκιών του λαού...

Αν εστίαζα το Όραμά μου στο τι θέλουν οι άνθρωποι από εμένα, δεν θα μπορούσα να βοηθήσω κανέναν...

Χρειάζεται να μην εξαρτάσαι από τον λαό, όταν έχεις ΄Οραμα, γιατί τότε αργά ή γρήγορα θα του μοιάσεις...

γνώμη μου πάντα...

απλά γιατί κάπως έτσι στήριξε ο λαός και τον Παπαντρέου με το τότε νεοιδρυθέν ΠΑΣΟΚ και την πάτησαν αμφότεροι...

΄Οπως είπε ένας άγνωστος

για να μπορείς να συμμετέχεις σε ένα ΄Οραμα, χρειάζεται κατ' αρχήν να το διακρίνεις...

πέρα από τις ιδιοτελείς προσδοκίες σου (συμπληρώνω...)

:x :x :x

Εικόνα

Δημοσίευση από Sofoula »

elenimichael έγραψε:Τωρα που αρχιζω να "βλεπω" πρωτα απ'τον ιδιο μου τον εαυτο,πρωτα απ'τη δικη μου περιορισμενη αντιληψη,απο την ηθικη μου αντιληψη οτι δεν εχω βλαψει κανεναν,γιατι ειμαι ενας "καλος ανθρωπος"...φριττω!!
Και το αντίθετο... Όταν είχα μάθει τον εαυτό μου ως "κακό άνθρωπο", η αντίληψή μου για το τι είναι ηθικό (ή μάλλον, Ηθικό) είχε μια διαστρέβλωση άστα να πάνε...
I have loved the stars too fondly to be fearful of the night...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ARTYADIS

Ας ευχηθούμε λοιπόν ο Τσίπρας να παραμείνει Ηθικά Ακέραιος στο Όραμά του, χωρίς να εξαρτάται ουσιαστικά από τον λαό. Αν και να σου πω Βασούλα μου, μπορεί εμείς να βλέπουμε τον Τσίπρα, αλλά πίσω απ' αυτόν είναι ένα ολόκληρο συλλογικό όργανο που παίρνει αποφάσεις.
Αν τρελλαθεί ο Τσίπρας ξαφνικά, υπάρχουν κι άλλοι από πίσω..
Χρειάζεται να μην εξαρτάσαι από τον λαό, όταν έχεις ΄Οραμα, γιατί τότε αργά ή γρήγορα θα του μοιάσεις...
Αν όμως παραμείνεις Ακέραιος, τότε αργά ή γρήγορα ο λαός θα σου μοιάσει κι αυτό γιατί θα τον εμπνεύσεις! Έτσι δεν είναι Βασούλα μου?

Αν η ηγεσία είναι έντιμη, τότε και οι πολίτες δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Αν το κράτος σε σέβεται, τότε κι εσύ σέβεσαι το κράτος.

Και ο λαός πιστεύω ότι είναι δύναμη, όταν είναι ενωμένος, ανεξάρτητα από τις προσδοκίες του
Site Admin

Δημοσίευση από Vasoula »

Αν και να σου πω Βασούλα μου, μπορεί εμείς να βλέπουμε τον Τσίπρα, αλλά πίσω απ' αυτόν είναι ένα ολόκληρο συλλογικό όργανο που παίρνει αποφάσεις.
Εγώ βλέπω τον Τσίπρα...

Αν σκεφτώ ότι πίσω από αυτόν υπάρχει ένα συλλογικό όργανο του κόμματος, χάθηκα, Δημητρούλα μου!

΄Εχασα το όραμά του!

Γιατί θα χρειαστεί να στηρίξει και την αθλιότητα αυτών που αναγκαστικά πήρε μαζί του...

Εμένα αυτός με εμπνέει στην ηθική ακεραιότητα και΄οχι ο συρφετός που είναι από πίσω του...

γιατί αυτός ο συρφετός, ίσως λέω, είναι αυτός που παραβίασε και το όραμα του Παπαντρέου...Οι Τσοχατζόπουλοι, οι Λαλιώτες και τα παχύδερμα που δεν μπόρεσε να προφυλαχτεί από την απληστία τους!

Δεν αθωώνω τον Αντρέα, αλλά σου επιβεβαιώνω ότι όταν τον γνώρισα είχε κι αυτός ΄Οραμα...

Ηθική Ακεραιότητα δεν είχε...

Νιώθω ότι προσπαθείς να στηρίξεις κάπου μιαν ελπίδα, Δημητρούλα...
Γι' αυτό και εγώ από την μεριά μου, προσπαθώ να στην κλονίσω...

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις :x :x :x

Εικόνα

Νιώθω ότι προσπαθείς να στηρίξεις κάπου μιαν ελπίδα, Δημητρούλα...
Γι' αυτό και εγώ από την μεριά μου, προσπαθώ να στην κλονίσω...

Ελπίζω να με καταλαβαίνεις

Η ελπίδα μου ξέρεις ποια είναι Βασούλα μου? Να μην με προδώσει ιδεολογικά ο Τσίπρας!

Και βέβαια σε καταλαβαίνω.. και σ' αγαπώ πολύ! :cry: @};- @};-

Δημοσίευση από Ταρούλα »

Η μεγαλύτερη «θεραπεία» συμβαίνει στις Καρδιές των ανθρώπων…γιατί εκεί συντελείται και η μεγαλύτερη «απώλεια»…
Μπορεί να μην γνωρίζουν ότι η βασική τους απώλεια, δεν είναι παρά η ξεχασμένη σύνδεση τους με την Καρδιά τους…η ξεχασμένη σύνδεση με την Αγάπη, η ξεχασμένη σύνδεση με τον Θεό…

@};- @};- @};-
Η μόνη βεβαιότητα που μπορείς να έχεις στην ζωή σου είναι μόνο μέσα στην Πίστη, πως ό,τι έρθει, πάντα το Πνεύμα θα δρα εντός σου... Η καρδιά φωτίζει τον σκοτεινό δρόμο της ζωής... Β.Ν. :romance-heartbeating:

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”