Η εμπειρία μας μαζί τους

Μια άλλη ζωή...
Άβαταρ μέλους
Αμαλία

Δημοσίευση από Αμαλία »

Ωραία! :-D
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! >:d< >:d<
Εικόνα

Είναι βολικό να γίνεσαι καλός άνθρωπος από φόβο, από το να γίνεσαι συνειδητός στην Αγάπη και να τους έχεις όλους εναντίον σου...
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Ροζ χαλαζίας! Έχω μια μικρή σφαίρα, και όταν την ακούμπησα πρώτη φορά στο κέντρο της καρδιάς, με έπιασε ένας πόνος... απίστευτος!
Ένιωθα μεγάλο βάρος, ενώ είναι μερικά γραμμάρια.. επίσης ένιωθα να μαγνητίζετε πάνω μου, σαν να ξεριζώνει πράγματα από μέσα.. Καταπληκτικός κρύσταλλος.. έχει γίνει ο αγαπημένος μου. :x
Πολέμα και Οραματίσου
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αγόρασα χθες μερικούς πολυ ομορφους κρυστάλλους , που ολοι μαζί φτιάχνουν ενα θεάμα σαν καραμελλες ...
Πιο πολυ απο ολους με ελκει ενας μαυρος αχάτης..ειναι λες και μιλαει με το σχήμα του.
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Δημοσίευση από ksan8oula »

Moυ εφεραν αποψε ,κιτρινη,αμαζονιτη,καπνωδη, αμεθυστο, αιματιτη,ματι της τιγρης,αβεντουρινη και αχατες...

Ο καθαρισμος θα γινει ομαδικος ???? :-? και εν συνεχεια τους τοποθετω ολους μαζι???
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μαράκι μου καλορίζικα :x :x :x

Μπορείς να βάλεις έναν έναν στο χέρι σου και να χαλαρώσεις με τον καθέναν ξεχωριστά.

Μπορείς να τους τοποθετήσεις και στον αγαπημένο σου χώρο, εκεί που χαλαρώνεις και διαλογίζεσαι.

Μπορεις να βρεις πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά. Σιγά σιγά θα νιώσεις ποιος είναι αυτός ο κρύσταλλος που σε ηρεμεί περισσότερο.

Εμένα ας πούμε ο αμέθυστος με βοηθάει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ όταν είμαι αγχωμένη. Τον κρατάω στην αρχή στο χέρι μου και μετά τον βάζω κάτω από το μαξιλάρι μου.
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

και εν συνεχεια τους τοποθετω ολους μαζι???
Μαράκι όλοι μαζί με τη μια πέφτουν πολύ θα έλεγα εγώ!!!έναν έναν και για λιγα λεπτά την κάθε φορά!!μην ξεχνάς ότι είναι δυνατοί και ωθούν, ανάλογα με την ιδιότητά τους ο καθένας, σε καθαρισμούς, συνειδητοποιησεις!! ;)
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Θα φανεί παρέξενο αλλά απο τη μέρα που μπηκαν σπτι τα κρυσταλακια κατι γινετε :-?

Τους εκανα καθαρισμο και τους εβαλα σε ενα ραφι ολους μαζι.

Ισως ειναι ασχετο αλλα θελω τη γνωμη σας.Η ενεργεια μου εφτασε στο μηδεν σχεδον,κοπωση και ζαλη σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου(η ζαλη).Σε εξαρση οι αρνητικες σκεψεις .Με τον κιτρίνι επειδη ειναι σε αλυσιδα εκρεμες ,τον κραταω συνεχεια στο χερι μου...
Υπαρχει περιπτωση να ετοιμαζουν κατι τα κρυσταλακια μου στον χώρο μου και το εισπρατω και εγω?

Παντος ειναι εντυπωσιακο ποση ζαλαδα νιωθω μπροστα στον νεροχυτη της κουζινας(μη γελατε :oops: τα παω καλα με τα πιατα)
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Άβαταρ μέλους
VasilisM

Δημοσίευση από VasilisM »

Εχθές δεν μπορούσα να κοιμηθώ, είχα υπερένταση.. και είχα δίπλα μου ένα βότσαλο αμέθυστου, με το που τον χειρίστηκα λίγο, κοιμήθηκα κατευθείαν. Επίσης στον διαλογισμό είναι πολύ χρήσιμη πέτρα.
Πολέμα και Οραματίσου
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Πανέμορφοι είναι!!Δωρούλα βλέπεις στην κορυφή αυτούς που μου έστειλες?? :x

Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 22 Απρ 2009 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Δωρουλα
Site Admin

Δημοσίευση από Δωρουλα »

Μαράκι βλέπω κάνεις πάρτυ με τα κρυσταλλάκια σου!!!! >:d< >:d< >:d<
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί

Πολέμα και Οραματίσου.

Εικόνα

Reiki Center - Ρεικι
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Ναι ειναι πανεμορφα αλλα τωρα λογω Φωτογραφιων ,κολαει το τοπικ :-?
Ηλία να μικρανουμε τις φωτο???

Το ιδιο εχει παθει και το τοπικ με τις συναντησεις του φορουμ...δε τολμω να μπω εκει απο το μπλοκαρισμα..αλλα εκανα την ιδια μ@@@α και εδω =)) =)) =))
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Όταν φορτώνει η σελίδα το φόρουμ αυτόματα τις μικραίνει..

απλά όταν βγάζεται φωτό με τις ψηφιακές δδεν χρειάζεται να τις βγάζετε με 8 megapixels και τα 5 αρκετά είναι...

Αν πάλι θέλεται μπορείτε να μου τις στέλνετε και να τις μικραίνω
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Με το τηλεφωνο τις βγαζω :-?

χμ ασε....ισως τις διαγραψω και τις ξαναπερασω σε μικροτερο μεγεθος..

>:d< Ευχριστω
Rainmaker

Δημοσίευση από Rainmaker »

Τωρα τις έκανες πολύ μικρές..

έπρεπε να τις αφήσεις βρε συ..

αν υπήρχε πρόβληματο έφτιαχνα εγω..

δεν πειράζει...
Άβαταρ μέλους
ksan8oula

Θα τις ξαναμεγαλωσω μη σκας...τωρα που εμαθα να αλλαζω το μεγεθος ,το μονο ευκολο :))

Επιστροφή στο “ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΙ”