Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!
Η εμπειρία μας μαζί τους
Ροζ χαλαζίας! Έχω μια μικρή σφαίρα, και όταν την ακούμπησα πρώτη φορά στο κέντρο της καρδιάς, με έπιασε ένας πόνος... απίστευτος!
Ένιωθα μεγάλο βάρος, ενώ είναι μερικά γραμμάρια.. επίσης ένιωθα να μαγνητίζετε πάνω μου, σαν να ξεριζώνει πράγματα από μέσα.. Καταπληκτικός κρύσταλλος.. έχει γίνει ο αγαπημένος μου.
Ένιωθα μεγάλο βάρος, ενώ είναι μερικά γραμμάρια.. επίσης ένιωθα να μαγνητίζετε πάνω μου, σαν να ξεριζώνει πράγματα από μέσα.. Καταπληκτικός κρύσταλλος.. έχει γίνει ο αγαπημένος μου.
Πολέμα και Οραματίσου
-
Επισκέπτης
Μαράκι μου καλορίζικα
Μπορείς να βάλεις έναν έναν στο χέρι σου και να χαλαρώσεις με τον καθέναν ξεχωριστά.
Μπορείς να τους τοποθετήσεις και στον αγαπημένο σου χώρο, εκεί που χαλαρώνεις και διαλογίζεσαι.
Μπορεις να βρεις πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά. Σιγά σιγά θα νιώσεις ποιος είναι αυτός ο κρύσταλλος που σε ηρεμεί περισσότερο.
Εμένα ας πούμε ο αμέθυστος με βοηθάει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ όταν είμαι αγχωμένη. Τον κρατάω στην αρχή στο χέρι μου και μετά τον βάζω κάτω από το μαξιλάρι μου.
Μπορείς να βάλεις έναν έναν στο χέρι σου και να χαλαρώσεις με τον καθέναν ξεχωριστά.
Μπορείς να τους τοποθετήσεις και στον αγαπημένο σου χώρο, εκεί που χαλαρώνεις και διαλογίζεσαι.
Μπορεις να βρεις πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά. Σιγά σιγά θα νιώσεις ποιος είναι αυτός ο κρύσταλλος που σε ηρεμεί περισσότερο.
Εμένα ας πούμε ο αμέθυστος με βοηθάει να χαλαρώσω και να κοιμηθώ όταν είμαι αγχωμένη. Τον κρατάω στην αρχή στο χέρι μου και μετά τον βάζω κάτω από το μαξιλάρι μου.
Μαράκι όλοι μαζί με τη μια πέφτουν πολύ θα έλεγα εγώ!!!έναν έναν και για λιγα λεπτά την κάθε φορά!!μην ξεχνάς ότι είναι δυνατοί και ωθούν, ανάλογα με την ιδιότητά τους ο καθένας, σε καθαρισμούς, συνειδητοποιησεις!! ;)και εν συνεχεια τους τοποθετω ολους μαζι???
Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Η προστατευμένη καρδιά δεν μπορεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Θα φανεί παρέξενο αλλά απο τη μέρα που μπηκαν σπτι τα κρυσταλακια κατι γινετε
Τους εκανα καθαρισμο και τους εβαλα σε ενα ραφι ολους μαζι.
Ισως ειναι ασχετο αλλα θελω τη γνωμη σας.Η ενεργεια μου εφτασε στο μηδεν σχεδον,κοπωση και ζαλη σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου(η ζαλη).Σε εξαρση οι αρνητικες σκεψεις .Με τον κιτρίνι επειδη ειναι σε αλυσιδα εκρεμες ,τον κραταω συνεχεια στο χερι μου...
Υπαρχει περιπτωση να ετοιμαζουν κατι τα κρυσταλακια μου στον χώρο μου και το εισπρατω και εγω?
Παντος ειναι εντυπωσιακο ποση ζαλαδα νιωθω μπροστα στον νεροχυτη της κουζινας(μη γελατε
τα παω καλα με τα πιατα)
Τους εκανα καθαρισμο και τους εβαλα σε ενα ραφι ολους μαζι.
Ισως ειναι ασχετο αλλα θελω τη γνωμη σας.Η ενεργεια μου εφτασε στο μηδεν σχεδον,κοπωση και ζαλη σε συγκεκριμενο σημειο του σπιτιου(η ζαλη).Σε εξαρση οι αρνητικες σκεψεις .Με τον κιτρίνι επειδη ειναι σε αλυσιδα εκρεμες ,τον κραταω συνεχεια στο χερι μου...
Υπαρχει περιπτωση να ετοιμαζουν κατι τα κρυσταλακια μου στον χώρο μου και το εισπρατω και εγω?
Παντος ειναι εντυπωσιακο ποση ζαλαδα νιωθω μπροστα στον νεροχυτη της κουζινας(μη γελατε
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Πανέμορφοι είναι!!Δωρούλα βλέπεις στην κορυφή αυτούς που μου έστειλες??

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ksan8oula την 22 Απρ 2009 10:13 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανείς δεν θα σου απαντήσει τι είναι αλήθεια, γιατί αυτό που θα σου πει είναι μόνο η δικιά του!Βάσω Νικολοπούλου
Μαράκι βλέπω κάνεις πάρτυ με τα κρυσταλλάκια σου!!!!

Η πληγωμένη καρδιά μπορεί να Ερωτευθεί
Πολέμα και Οραματίσου.

Reiki Center - Ρεικι
Πολέμα και Οραματίσου.
Reiki Center - Ρεικι
Ναι ειναι πανεμορφα αλλα τωρα λογω Φωτογραφιων ,κολαει το τοπικ
Ηλία να μικρανουμε τις φωτο???
Το ιδιο εχει παθει και το τοπικ με τις συναντησεις του φορουμ...δε τολμω να μπω εκει απο το μπλοκαρισμα..αλλα εκανα την ιδια μ@@@α και εδω

Ηλία να μικρανουμε τις φωτο???
Το ιδιο εχει παθει και το τοπικ με τις συναντησεις του φορουμ...δε τολμω να μπω εκει απο το μπλοκαρισμα..αλλα εκανα την ιδια μ@@@α και εδω