Σαμπάλλα

Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

HARIDEA έγραψε:Το κατάλαβα Ηλία μου!!! Η Σαμπάλλα μιλάει κατευθείαν στην καρδιά και όταν ακούσεις "το κάλεσμα" το κάλεσμα του εαυτού τότε δεν υπάρχουν εμπόδια..Νοιώθεις την δόνηση να ηχεί μέσα σου και αυτός ο ήχος σε κάνει να παραμερίζεις τα πάντα.....!!!
Είναι η δόνηση της υπέρτατης αγάπης που σε φέρνει σε επαφή με τον αληθινό σου εαυτό, που ίσως αγνοούσες μέχρι στιγμής, και σε ωθεί να αγγίξεις την Θεία Τελειότητα μέσα από την υπέρβαση .....
@};- @};- @};-
Εικόνα
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Συνέχισε Χρυσούλα μου περι στοιχείων...... >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Υπάρχουν 4 θεμελιώδη αλχημικά ιδεογράμματα κατά Πυθαγόρα:

Κύκλος = Μονάς αντιστοιχούσε στον Αιθέρα
Σταυρός =Δυάς αντιστοιχούσε με Νερό και Γη
Τρίγωνο=Τριάς ή Τριττύς αντιστοιχούσε με τον Χρόνο
Τετράγωνο ή Τετρακτύς αντιστοιχούσε με τον χώρο (Κόσμο) την επιστροφή στο αρχικό ένα....

(Τα πλατωνικά στερεά είναι διαφορετικά σε γεωμετρικά σχήματα και έχουν σχέση με τα 5 στοιχεία)

Στην μεταστοιχείωση για να επέλθει ένα νέο σώμα πρέπει να γίνει κάθαρση μέσα από την πυράκτωση και την σήψη, ώστε να γεννηθεί ένας τελείως νέος καρπός..Ακολουθούν βέβαια και άλλα στάδια για να ολοκληρωθεί το Μέγα ‘Εργο και θα ήθελε πολύ φιλοσοφική ανάλυση που δε γίνεται μέσα από αυτό τον χώρο...Στην χημική αντίδραση φιλοσοφικά η συμμετοχή του άλατος ισοδυναμούσε με τον αιθέρα και ήταν το Πνεύμα
Η συμμετοχή στην χημική αντίδραση του Θείου (Ζωτική Ενέργεια) ισοδυναμούσε με την Ψυχή και η συμμετοχή στην αντίδραση του υδράργυρου ισοδυναμούσε με το υλικό σώμα..
Βέβαια όλα τα παραπάνω μπορούσαν να γίνουν αντιληπτά από εκείνους που μπορούσαν να κατανοήσουν την ερμητική φιλοσοφία της μεταστοιχείωσης και να ολοκληρώσουν την παρασκευή του ελιξιρίου ή την φιλοσοφική λίθο....
Για να παραχθεί όμως η φιλοσοφική λίθος οι αλχημιστές γνώριζαν ότι έπρεπε να είχαν συνδέσει τον εαυτό τους πρώτα απόλα με τα 2 άκρα (Μαλκούτ - Κέτερ) Γη - Ουρανό

ΗΛΙΟΣ = ΧΡΥΣΟΣ = ΑΡΧ. ΜΙΧΑΗΛ
ΣΕΛΗΝΗ =ΑΣΗΜΙ = ΑΡΧ. ΓΑΒΡΙΗΛ
ΕΡΜΗΣ= ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ= ΑΡΧ. ΡΑΦΑΗΛ
ΚΡΟΝΟΣ= ΜΟΛΥΒΔΟΣ = ΑΡΧ. ΚΑΣΙΗΛ
ΟΥΡΑΝΟΣ=ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟΣ=ΑΡΧ. ΟΥΡΙΗΛ

Φίλοι και φίλες μου λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων μου για ένα διάστημα θα απέχω από το φόρουμ...Αν κάποιος επιθυμεί να πληροφορηθεί για την Σαμπάλλα θα τον παρακαλούσα να μου στείλει τις ερωτήσεις του με e- mail (xnikolo@otenet.gr)
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Άβαταρ μέλους
galazia_sfaira

Δημοσίευση από galazia_sfaira »

Χρυσουλίτσα μου σε ευχαριστω.Δεν καταλαβαίνω πολλα αλλα με γοητεύουν οι αναλυσιες σου!!Φιλακια!! >:d<
Eγώ είμαι εσύ και Εσύ είμαι Εγω!

"Αφίεσθε Ημών"
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Χρυσούλα μου, ελπίζω οτι σύντομα θα εχεις επεξεργαστεί τις υποχρεώσεις που προεκυψαν και οτι θα εισαι... πάλι μαζι....στην συνολικη μας μεταστοιχείωση. @};-
Άβαταρ μέλους
ALEXOULA
Συντονιστής

Δημοσίευση από ALEXOULA »

Χρυσούλιτσα νάσαι καλά σε ότι κάνεις
και ότι αποφασίσεις. >:d<
θα είμαστε μαζί έτσι και αλλιώς . :*
Σε περιμένουμε και πάλι με ανοιχτή αγκαλιά!!!
>:d< >:d< >:d< >:d<
Γι' αυτό που πολεμάς είναι μόνο η εξέλιξή σου...Εκεί στον κάθετο άξονα...γιατί όταν αυτός ολοκληρωθεί, ο πόλεμος μετά, στον οριζόντιο, γίνεται αρμονία, ειρήνη και πληρότητα

Δημοσίευση από AMALIA »

Xρυσουλιτσα μου να εισαι καλα, παντα μαζι ειμαστε ουτως οι αλλιως @};- >:d<
Επισκέπτης

Το σεμινάριο ΄ηταν ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!

Αυτό που βιώσαμε....δεν μεταφέρεται με λόγια !

Αυτό το σεμινάριο δεν θα μπορούσα να το φανταστώ με άλλο δάσκαλο.....Η Χρυσούλα άνοίγει το δρόμο στη Σαμπάλλα να φτάσει στην ψυχή.........Είναι πραγματικά Μοναδική >:d<

Την ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί μου γνώρισε τον παλμό του Σύμπαντος, το φιλί του Θεού, την Αγάπη-κατάσταση, την ένωση, το ΟΛΟΝ, το ΕΝΑ!

Η όμάδα...τι να σας πω.....ήταν ένα......μια καρδιά χτυπούσε....

Ευχαριστώ από την ψυχή μου και στέλνω στην απέραντη ευγνωμοσύνη μου.....στην φωτεινή Μικούλα, στην απίστευτα τρυφερή μικρούλα Γεωργία, στο δικό μου Ελενάκι, στο δικό μου Μαράκι......

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Και εγώ θα συμπληρώσω κάτω από την Τζίλντα οτι ήταν ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον Εαυτό μου μέσα από το κενό και το όλον ταυτόχρονα....

Ευχαριστώ καταρχήν την Χρυσούλα, που μας (λέω "μας" διότι όλη η ομάδα είμασταν ένα) οδήγησε σ'αυτό το μαγικό ταξίδι με τόσο πάθος και τόση υπομονή...

Ευχαριστώ την ομάδα, που "έτυχε" να συμπληρώνει η μία την άλλη (Μίκα, Γεωργία, Τζίλντα, Isida, Ελενα, Χρυσούλα)...

Ευχαριστώ... την Σαμπάλα.... @};-
Άβαταρ μέλους
zefira

Δημοσίευση από zefira »

Μπράβο κορίτσια >:d< >:d< >:d< Σας ευχαριστούμε για το μοίρασμα αυτό :x :x :x

περιμένω πως και πως να το βιώσω :-D :-D O:-) O:-)
Εικόνα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΑ
Η ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΟ ΖΩΗΣ.
Άβαταρ μέλους
angela_al

Δημοσίευση από angela_al »

Μπράβο κορίτσια! >:d< :x :*
L' Amor che move il sole e l'altre stelle
Dante Aligieri
Άβαταρ μέλους
margaritarenia

Δημοσίευση από margaritarenia »

Αντε και στα δικα μας [-o<
Κοριτσια >:d< >:d< >:d< >:d< :* :* :* :*
Απόφαση να μην επιτρέψω σε κανεναν να με εκπλήξει. Ο μονος που εχει αυτο το δικαίωμα είναι ο Εαυτος μου και ο Θεος μεσα μου :romance-heartbeating:
https://m.youtube.com/watch?v=3YDz-ftqr1g#dialog
Άβαταρ μέλους
CHRYSSOULA

Δημοσίευση από CHRYSSOULA »

Μέσα από την καρδιά μου στέλνω σε όλους τους συνοδοιπόρους μου στο οδοιπορικό μας στην Σαμπάλλα τόσο στους παλαιότερους όσο και στους καινούργιους δυνατή ενέργεια αδελφοσύνης, αγάπης και ενότητας... Όμως η ενέργεια της αγάπης είναι μία και δεν έχει σημασία τι όνομα της δίνουμε για να προσεγγίσουμε αυτή την υψηλή δόνηση του Εαυτού....
Όλοι όσοι βρίσκονται σε αυτό το φόρουμ την έχουν βιώσει άσχετα αν έχουν παρακολουθήσει το άλφα ή το βήτα σεμινάριο γιατί αυτή η αγάπη είναι η θεμέλιος λίθος που στηρίζει αυτόν τον χώρο...Είναι το όραμα μιας ψυχής που μέσα από την αγάπη βρήκε τον δικό της δρόμο και άνοιξε την αγκαλιά της σε όλους εμάς....η Βάσω...
Όταν μιλάμε για την Σαμπάλλα η καρδιά δονείται με υψηλές ταχύτητες και τότε η απλή νόηση διευρύνεται μεταλλάσσεται ...Όμως αυτό δεν το κάνει το σεμινάριο το κάνει η δική σας δίψα που γίνεται αστείρευτη και αναζητά την αμβροσία και το νέκταρ της ύπαρξης... Είναι δική σας θέληση που μέσα από το κέντρο της καρδιάς εστιάζεται στην αγάπη και στην ένωση....
Καμία Χρυσούλα δεν θα έκανε τίποτα αν η δική σας ανάγκη για υπέρβαση δεν θα έσπαγε φραγμούς, αμφισβητήσεις, καχυποψίες...
Η ενότητα που υπήρχε στην ομάδα ήταν από την απίστευτη ενορχήστρωση όλων των μουσικών τόνων σε μια αρμονία σε μια μεγαλειώδη ευθυγράμμιση με την ολότητα, την μοναδικότητα....
Ακριβώς το ίδιο βίωσα και εγώ ... μια ένωση με την Μονάδα, το ΕΝΑ μέσα στο οποίο περικλείονται ΟΛΑ .....!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους!!!!!
Η Ευγνωμοσύνη δονεί κάθε κύτταρο μου !!!
Επισκέπτης

>:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d< >:d<
Επισκέπτης

Xρυσούλα μου ....τι άλλο να πώ.....Απέραντη ευγνωμοσύνη σε σένα και στους επάνω.....

Ο μαθητής με διάκριση πέρα απ΄όλα τ΄άλλα που νοιώθει, συνειδητοποιεί και την ταπεινότητα του δασκάλου και υποκλίνεται ^:)^

Επιστροφή στο “ΕΣΩΤΕΡΙΣΜΟΣ - ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ”